2017. augusztus 30., szerda

Eredmények - 2017. augusztus 27.

Ha tömören kéne fogalmaznom, azt mondanám, döcögős egy hét volt ez a múlt hét.

A három tippforrásom közül a Bravo már éppen ott tartott, hogy elengedem. Egy hónap és 3 hét alatt azt tudtam vele elérni, hogy 1000 forint virtuális egyenlegről vasárnapig 1300 forintra nőtt a bankroll, miközben múlt kedden már 2500 forint felett járt. De aztán jött 3 vesztes tipp egymás után és elvitte a bankroll felét és vele az álmokat. Kíváncsi vagyok, a jövő héten hogy muzsikálnak.

A Superbetmen mobilalkalmazásban a foci mellett az ingyenes és a tenisz tippeket is elkezdtem írni. Mivel pénzzel is elkezdtem megjátszani a tippjeiket, miután megtízszerezték volna a bankrollt, természetesen pont leszállóágba kerültem, és a bankrollom fele az államé lett a Szerencsejáték Zrt.-n keresztül. Így most már csak virtuálisan vezetem tovább az egyenlegüket. 

A foci tippjeikkel, csak a bajnoksági meccseiket megfogadva a magyar Tippmixpro szorzóival és lehetőségeivel, vasárnap már 15.974 forinton járt volna az egyenlegem, tehát a múlt héten tovább csökkent volna. Nem tudom, hol lesz a mélypontjuk és hogy onnan képesek lesznek-e ismét jelentősen emelkedni. Állandóan reklámozza, hogy X napból Y napot végignyert a fizetős mobilalkalmazása, és voltak akciós napok is, amikor kétharmad árért lehetett volna megvásárolni, de változatlanul ellenállok a csábításnak mindaddig, amíg az ingyenes tippjeiről ki nem derül, hogy használhatóak-e.

Az ingyenes tippjeikkel egy hét alatt, vasárnap estig 1000 forintról 1381 forintra nőtt volna az egyenleg és csak egy nagyon picit ment volna bele a bankroll tartományába, 844 forintos mélyponttal, amit teljesen elfogadhatónak tartok.

A tenisz tippjeik viszont nem remekeltek annak ellenére, hogy zsinórban 10 nyerés is előfordult, vagy 14-ből 1 vesztés, így is mondhatnám. A probléma klasszikus: olyan alacsonyak az ODDS-ok (átlagosan 1,33), hogy 78 százalékos nyerési arány mellett is 629 forintra csökkent a virtuális 1000 forintos egyenlegem egy hét alatt a tippjeikkel.

Végül a Tips180.com-ról. Hát  sajnos a héten ők sem remekeltek, és nem ez az első hetük, amikor gyengélkedtek, noha nemrég óta követem őket. Augusztus 20-án este a 2000 forintról augusztus 15-én, kedden indult egyenleg 1751 forinton állt, a héten ilyen napzáró egyenlegekkel: 2173, 2280, 2460, 2606, 2565, 2232, 1751. Tehát mint látszik, egyetlen rossz nap, amikor 24 tippjükből 9 vesztett, elvitte az egész addigi, plusz a heti hozamot, sőt még a bankrollból is picit. Itt egyelőre nem számoltam külön ki, hogy csak a bajnoki meccsekkel mire jutottak volna, mert azok szerintem a tabella miatt jobb eredményességi aránnyal jósolhatók meg.

Jelen pillanatban 3 ingyenes tippforrást tesztelek saját statisztikával, és folyamatosan keresem az új tippforrásokat is. A pénzzel is megjátszott fenti portfólióba csak azok a tippforrások kerülhetnek be, melyek egy hónapig pozitív egyenleget teljesítettek volna, ha pénzzel is megjátszottam volna a tippjeiket. A portfólióba bekerült, de ott tartósan veszteséget termelő tippforrásokat kiveszem a portfólióból, mert a célom egy folyamatosan monitorozott, hosszú távon is nyereséges tippforrásokból összeállított portfólió kialakítása.

A tippforrások tippjeit kizárólag a magyar Tippmixpro.hu portálon játszom meg, így a fenti adatok a magyar ODDS-sal kalkuláltak. Azok a mérkőzések vagy fogadástípusok, melyek nem adhatók le a magyar oldalon, nem szerepelnek a számításokban.

A blog ingyenes és az is marad. Jelen blognak a hátteréről a legelső bejegyzésben olvashatsz:
https://tippnyero.blogspot.hu/2017/07/kirugas.html

Kérlek, ha ismersz olyan ingyenes tippforrást, amelynek jó a teljesítménye, juttasd el hozzám légy szíves, vagy írd be bármelyik cikk aljára kommentben! Köszönöm!

Engem itt érhetsz el: peter(pont)high111(kukac)gmail(pont)com
---
Minden héten értékelem a tippforrások teljesítményét.
Az előző értékelést (2017.08.20.) itt olvashatod el:
https://tippnyero.blogspot.hu/2017/08/eredmenyek-2017-augusztus-20.html
A következő értékelést (2017.09.03.) itt olvashatod el:
http://tippnyero.blogspot.hu/2017/09/eredmenyek-2017-szeptember-3.html


Köszönöm a figyelmedet, visszavárlak a jövőben!

2 megjegyzés:

  1. Szia Péter !

    Küldtem neked egy újabb levelet tippekkel, megkaptad ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Sándor!

      Bocs, hogy csak most tudok reagálni. Azt hiszem, nem. Kérlek, küldd el ismét!

      Köszönöm és ezer bocs: Péter

      Törlés