2021. február 12., péntek

Így lehet követni a Tippnyerő meccseket az Eredmények.com-on

Mivel a 2021. február 1-től futó új tippkiválasztási rendszerben már nem gyűjtök meccsenkénti adatokat a tabellákról és a csapatok múltjáról, ezért nincsenek a meccsek mögött egyedi Eredmények.com linkek sem.

A mérkőzések mögötti linkek egységesen az Eredmények.com oldalra vezetnek, ahol az aktuális nap összes meccse látható.

Van viszont megoldás a mérkőzések élőben követésére ezentúl is.

Ha valaki szeretné követni a meccseket, akkor van lehetősége - regisztráció után - a követett meccseket csoportokba rendezni és így a Tippnyerő tippek is nyomon követhetővé válnak egyetlen képernyőn.

Ehhez először a meccs mellett egy pipát kell bejelölni.


 
Ezt követően Az én meccseim fülre átkapcsolva láthatók a bejelölt meccsek, ahol a regisztrált és belépett felhasználók a pipa mellett kiválaszthatják, hogy hányas számú csoportba tehetik át (vagy másolhatják).


Az 1-es kimenetelre tippelt meccsek (mindegy, hogy az esélyesebb csapatra - Tippnyerő 12 stratégia -, vagy a fogadóiroda ODDS-ai alapján esélyesebb csapattal ellentétes csapatra - Tippnyerő E12 stratégia - fogadunk) az 1-es csoportba tehetők, a 2-es kimenetelre tippeltek ugyanígy a 2-es csoportba, a döntetlenek pedig a 3-as csoportba, vagy meghagyható a csoport nélküli állapotuk. 

Így a csoportszám alapján sok mérkőzés esetén is könnyen áttekinthető, hogy milyen tippre várjuk a kimenetelt.

A kijelölt mérkőzések az Eredmények.com magyar nyelvű mobilalkalmazásába is átkerülnek, bár ott a csoport száma már nem látszik.

A megoldás további előnye, hogy két nap elteltével a meccsek automatikusan törlődnek Az én meccseim közül, így ezek karbantartásával nem is kell vesződni, mindig csak a friss bejelölések látszanak.

Eddig a Tippnyerő tippek meccsei külön-külön linkeken voltak követhetők, ezzel a módszerrel viszont egyetlen képernyőn áttekinthetővé válnak, a mobilalkalmazásban is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése