2019. június 5., szerda

A Szerencsejáték Zrt. tavaly 21,6 milliárd forintos, rekord adózott eredményt ért el

A Szerencsejáték Zrt. 2018. évi adózott eredménye 21,6 milliárd forint, az eddigi legmagasabb a cég történetében, 15 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit - tudatta a társaság vasárnap közleményben.

A nemzeti lottótársaság az elmúlt évekhez hasonlóan 2018-ban is kimagasló teljesítményt nyújtott és rekordokat döntött, a 491,1 milliárd forintos nettó árbevétel 12,5 százalékkal emelkedett, a közösségi kiadásokhoz történő hozzájárulás pedig 5,2 százalékkal 105,3 milliárd forintra emelkedett.

Ebben jelentős szerepet játszott az oroszországi labdarúgó-világbajnokság, az Eurojackpot nemzetközi játék forintosítása, valamint az új sorsjegyek bevezetése.

A cég az európai állami lottótársaságok trendjébe illeszkedően a tiszta játékbevételének - szerencsejáték árbevétel csökkentve a játékosokat megillető nyereményekkel - mintegy kétharmadát adók, díjak, járulékok, illetve osztalék formájában visszajuttatja a közösségi célok finanszírozására.

A játékosok 2018-ban összesen nettó 319,3 milliárd forintot nyertek - közölte a Szerencsejáték Zrt.

Forrás: Magyar Távirati Iroda

2 megjegyzés:

  1. Akkor gondolom megvan a motivációd neked is :) Én már csakazértis folytatom a tippmix stratégiám finomítását, hátha el lehet emelni tőlük egy kis pénzt. Ha már a sok játékfüggőt kihasználják...

    Sok sikert decemberig, remélem összejön valami ütős dolog :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Gábor! Így van, motiváció van bőven, Neked is sok sikert kívánok! :) Üdv.: Péter

      Törlés