2021. június 12., szombat

Új nyereményjáték a Tippmixpro.hu-n a foci EB tiszteletére

Többek közt 3 milliós pénznyereményért lehet játékba szállni a Tippmixpro.hu honlapon.

A nyereményjátékban a főnyeremény 1 személy részére 3 millió forint pénznyeremény, de az akció 2021. június 11-től július 11-ig tartó időszaka alatt több szakaszra bomlik, melyekben szakaszonként 5 darab 150 ezer forintos pénznyereményt, 5 darab 150 ezer forintos belső egyenlegfeltöltést, továbbá 300 db 3 ezer forintos belső egyenlegfeltöltést lehet nyerni a Tippmixpro.hu oldal kínálatában EB-vel megjelölt mérkőzésekre legalább 3 ezer forint értékben tett, legalább 1,4-es ODDS-ú fogadásokkal. 

A nyereményjátékban egyes és többes kötésben tett, valamint kombinációs TippmixPro fogadásokkal (pl. 3/5, Lucky 15., stb.) is részt lehet venni. A nyereményjáték ideje alatt megjátszott pre-, élő és outright fogadások is részt vesznek.

A sorsoláson nem vesz részt az a fogadás, amely nem kizárólag a TippmixPro kínálatában EB-vel megjelölt eseményt tartalmaz, illetve bármelyik kimenetel nyereményszorzója kisebb, mint 1,4.

Minden játékos annyiszor, de legfeljebb 100-szor kerülhet be a sorsolási adatbázisba, ahányszor a feltételeknek megfelelő fogadásával eléri a 3 ezer forintnyi összértéket.

A főnyeremény sorsolásán való részvétel feltétele, hogy a játékosnak mindhárom szakaszban kell legalább 3 ezer forint összértékben fogadnia a TippmixPro kínálatában EB-vel megjelölt mérkőzésekre, minimum 1,4-es ODDS-szal.

Nem kell külön regisztrálni a nyereményjátékra, a játékban való részvétel automatikus.

A sorsolást követően minden nyertes személyre szóló értesítést kap nyereményéről e-mail-ben vagy telefonon a Szerencsejáték Zrt. munkatársától.

További részletek a promócióról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése