E-mail feliratkozás a Tippnyerő tippekre

Írj be egy tetszőleges nevet és azt az e-mail címed a lenti mezőkbe, amellyel fel szeretnél iratkozni a tippekre, írd be továbbá az ellenőrző kódot, majd nyomd meg az Adatok beküldése gombot! A szolgáltatás ingyenes, és bármikor leiratkozhatsz róla. A néven és az e-mail címen kívül semmilyen más adatot nem kell megadnod.


Email*
Email még egyszer*
Név*

ellenőrző kód:


Az Adatok beküldése gomb megnyomása után egy új oldalon betöltődő "Sikeres adatbevitel." szöveg tájékoztat arról, hogy az adatbevitel sikerült.

Ezt követően várd meg a feliratkozás megerősítéséhez szükséges e-mailt a fiókodban, majd ha megjött, kattints a benne szereplő linkre! Ekkor a böngészőben az alábbi felirat jelenik meg:

"Kedves Érdeklődő!

Köszönjük a feliratkozást, a szándékodat sikeresen megerősítetted.
"

Ezzel kész a feliratkozásod és várhatod a következő hírlevelet! 

Leiratkozás


Minden hírlevél alján szerepel egy Leiratkozás nevű link. Ezt megnyomva egy weboldalra kerülsz, ahol mindenképpen a Leiratkozom gombot válaszd! Kérlek semmiképpen ne válaszd az "Ez SPAM" gombot, mert a listára mindenki csak a saját akaratából kerülhet fel, és a SPAM jelzés a hírlevélküldő szolgáltató felé megnehezítheti a listán maradók további tájékoztatását.

A Leiratkozom gomb megnyomása után az "<e-mail cím> az adatbázisból véglegesen törölve." tájékoztatás érkezik.

Ettől kezdve nem fogsz több hírlevelet kapni.

Ha nem sikerül a fel- vagy leiratkozás, vagy bármi más gond van, akkor kérlek írj egy e-mailt nekem az alábbi címre (nem kattintható, a SPAM robotok ellen az e-mail címem képre van felírva):Feliratkozásod köszönöm!

Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése