2018. június 7., csütörtök

1,7-es tippem - 2018. június 9. szombat

Az alábbi blogbejegyzésem alapján a 2018. június 9. szombatra adott tippem:

2018-06-09    16:00:00    Labdarúgás, Finn 2. Haka - JJK Jyväskylä
Tipp: 1 (hazai győz). ODDS: 1,67
FRISSÍTÉS: 0-2, VESZTETT (nem gondoltam volna, hogy egy igazi meglepetésmeccsbe találok bele, a Haka abszolút esélyes volt, és az első félidőben ez le is jött)
 
<<< Előző napi tipp.
Következő napi tipp. >>>

3 megjegyzés:

  1. Kedves Péter!
    Csak egy tipp, de javasolnám, hogy a tabella első és utolsó helyén álló csapatot ne fogadd meg. Ez se jött be, az Aalesund meccs se. Vagy nézd meg a Videotont - megnyerte a bajnokságot, ezért csak az ifiket küldte be játszani az utolsó meccsen. Ezért ki is kaptak, de a bajnokság már a kezükben volt, szóval nem volt tétje. Az utolsó helyen álló csapatoknak viszont van tétje a meccsnek, ezért küzdenek, így az ilyen meccsek nagyon csalókák szoktak lenni.

    VálaszTörlés
  2. Es ez olaszoknal tud nagyon csufosan kinezni....

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Oké, mérlegelni fogom a jövőben ezt is. Hozzáteszem, egy meccsen számtalan esély alakítja ki a végeredményt végül, tehát az, hogy éppen elsők és utolsók, az csak a mi fejünkben van, de ők csak két, ugyanabba a bajnokságba tartozó focicsapat, amelyek közül az egyik nem véletlenül első, a másik pedig utolsó. De persze, értem amit írtatok, köszönöm! Megpróbálom beépíteni a tudásomba és a jövőben figyelembe veszem ezt is. Üdvözlettel: Péter

    VálaszTörlés