2017. július 17., hétfő

Kirúgás

Nagyon sok írnivalóm lenne, hogy miért is fogtam bele ebbe a blogba. Talán majd később részletezem, főleg, amikor hivatkozni kell korábbi tapasztalatokra, de alapvetően nem szeretném untatni a Nagyérdeműt azokkal a részletekkel, melyek az én kb. háromnegyed éves tanulási utamat jellemzik, mert csak a végeredmény fontos, az oda vezető út kevésbé.

Ezért álljon itt csak a lényeg:
  • rengeteg napnyi befektetett idő, számítások, modellezések, statisztikázások után arra jutottam, hogy a sportfogadásban sehogy máshogy nem lehet hosszú távon nyereségesnek lenni, mint szakértői tippekkel
  • a szakértői tippek azonban pénzbe kerülnek, sokszor bizony több százezer, akár fél millió forintba is,  épp ezért rengeteg a csaló az interneten
  • ez megakadályozza, hogy fizetős tippeket vegyek, mert igazából sosem tudhatom, hogy a néhány hétre vagy 1-2 hónapra kifizetett súlyos tíz- vagy százezrek valóban szakértő kezekben landolnak-e, amelyekkel visszanyerem ezt a pénzt. A tippadók múltjai csaknem minden oldalon manipuláltak, valójában nem képesek nyereséget biztosítani!
  • de még ha hiteles is egy ilyen oldal, annyira sok pénzt kér, amennyi nem áll rendelkezésemre, ha pedig sikerülne mégis összegyűjteni, akkor már nem lenne meg mellé az az tőkém pluszban, amivel a havidíjat kitermeljem és még nyereséget is termeljek vele
  • persze próbálkoztam havi pár ezer forintos tippadókkal is, de csak vesztettem velük
  • így végül arra a következtetésre jutottam, hogy ingyenes tippekkel fogok próbálkozni.

Ezt a blogot azért indítottam el, mert több hónapon át tartó fáradhatatlan, sokszor napi több órás kutakodással sem találtam olyan forrást az interneten, amely megmutatta volna, hogyan lehet sportfogadással megbízhatóan és bizonyíthatóan pénzt keresni. Amit találtam, azokat vagy nem tartottam megbízhatónak, vagy nem láttam bizonyítottnak. A blogom célja, hogy ingyen segítsek azoknak, akik pénzt szeretnének keresni sportfogadással. Pontosan tudom, hogy a blogom hiányt pótol, mert nincs még egy hasonló oldal az interneten.

A blogom egyetlen célja a pénzkeresés. Semmi más nem érdekel, tehát nem érzek szenvedélyt sem a sportok, sem a sportfogadás iránt, nem érdekelnek a csapatok és nem követem a futballsztárokat sem. Két lehetőséget látok viszonylag nagy pénzt viszonylag kis pénzből relatíve gyorsan megkeresni. Az egyik a nagy kockázatú befektetői programok (angolul HYIP-ok), de ez az út nem sikerült számomra, amit az igen részletesen naplózott bitpenz.blogspot.hu címen követhettek nyomon. A másik ilyen lehetőség a sportfogadás.

Az induláskor még nem tudom, hová fog tartani ez a próbálkozás, és azt sem, hogy később hogyan módosulnak majd a preferenciáim a sportfogadási tippek forrásainak kiválasztása terén. Azt az egyet tudom csak, amivel elindulok. Ez pedig az alábbi öt oldal ingyenes tippjei:


Ezt az öt oldalt több napos kutatómunkával és az ingyenes tippjeik több hétig történő napi írogatásával választottam ki, hogy kizárjam a tipptörténetük utólagos manipulálását. Ezt a munkát természetesen folytatom és a jövőben is folyamatosan végzem, így jelenleg 17 másik tippforrást is naponta tesztelek. A célom a lehető legmegbízhatóbb olyan ingyenes tippforrások kiválasztása, melyekkel tartósan lehet nyerni.

Az egyes tippforrások statisztikáit minden héten közlöm, így folyamatosan nyomon követhető az eredményességük.

Csak azokkal a labdarúgó tippekkel fogadok, melyek a magyar Tippmixpro.hu portálon is leadhatóak, mert ez az egyetlen adómentes nyerési lehetőség. Tudom, hogy máshol jobbak a nyereményszorzók, azonban a 32,76 százalékos adó többet elvisz, mint az így nyert haszon a magyar oldalhoz képest. (A hivatkozott linkben még 16%-os személyi jövedelemadó szerepel, mely időközben 15%-ra csökkent, így jön ki a 32,76%). Ezért a statisztikák is a magyar oldal szerinti mérkőzések és ODDS-ok (nyereményszorzók) alapján képződnek.

Elérhetőségem: peter(pont)high111(kukac)gmail(pont)com.

Hát akkor... csapjunk is bele! Sok szerencsét mindnyájunknak!

2 megjegyzés:

  1. Szia! Megnéztem az oldalakat, és eléggé nagy katyvasz mindegyik. Arra van/lesz valamilyen megoldás, hogy ha kikerültek az ingyenes tippek, akkor azt megoszd itt az oldalon, vagy valamilyen felületen? Biztosan sok olvasódnak segítség lenne. Köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves "Unknown"!

      Az oldalak mindegyikén a FREE TIPS szekciót kell keresni, ami lefelé görgetve kb. az oldal felénél vagy még lejjebb van. Szívesen kitenném ide a blogra, de nem merem vállalni, hogy minden nap fogom tudni teljesíteni ezt az ígéretemet, főleg, hogy eltérő időpontokban teszik ki a tippeket.

      De akkor csináljuk azt, hogy írok egy posztot képpel, hogy a megadott oldalakon hol találhatóak ezek a tippek, remélem, így jó lesz. Köszönöm a hozzászólást!

      Üdvözlettel: Péter

      Törlés