2018. november 15., csütörtök

Meghibásodott a komment widget (frissítés: lecseréltem egy újra)

A blog oldalán az átalakítás óta látszik az utolsó 10 hozzászólás bármilyen blogbejegyzéshez. Ez most nem működik, de én nem változtattam semmit.

Ellenőriztem a beállításokat, és minden rendben van, tehát a widget leírása alapján működnie kéne. Ha tartósan így marad, akkor keresek más megoldást.

Egyébként a régi blogom nevére átírva látszanak a hozzászólások, szóval nem tudom, mi történt...

Frissítés: egy új tesztbejegyzéssel sikerült újraindítani, de az előtte beírt bejegyzések nem látszanak, tehát kell még kilenc komment, hogy  megint a legutolsó 10-et mutassa...

Egyébként úgy tűnik, az én alábbi kommentem után adta meg magát: "Köszi Kildaros! Sajnos, a focit gólra játsszák, nem is tudom, ki mondta ezt... :) De legközelebb sikerül! A döntetlen stratégia miatt egyelőre nem aggódom, mert három vesztést simán kompenzál a negyedik meccs, ha az döntetlen lesz. Persze nem ez a cél, hanem az ennél nagyobb nyerési arány. Én ugyanúgy választom ki mindegyik tippet, tehát itt nem mérlegelek előtte, hiszen a döntetlen nem becsülhető meg előre, úgyhogy a választ az élet adja majd meg! Üdv.: Péter"

Frissítés 2018-12-02: miután nem tudtam megjavítani a widgetet, egy vadonatújat tettem be egy másik szolgáltatótól. Remélem, ez végre jó lesz. Itt már a teljes komment mezőre lehet kattintani, ha be akarod hívni a hozzászólást. 

3 megjegyzés:

  1. Teszt bejegyzés a komment widget hiba teszteléséhez...

    VálaszTörlés
  2. Teszt bejegyzés a komment widget hiba teszteléséhez... - új bejegyzés

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teszt bejegyzés a komment widget hiba teszteléséhez... - válasz bejegyzés

      Törlés