2018. december 2., vasárnap

Módosul a Tippnyerő tippek tétkezelési stratégiája

Az eddigi veszteségek lassú visszaszerzése és a tegnapi újabb veszteség miatt módosítom a Tippnyerő tippek tétkezelési stratégiáját.

Két új változás következik:

1) vesztés után nem állok meg a harmadik fogadást követően a nyereménygörgetéssel, hanem addig görgetem a nyereményt, míg vissza nem szerzem a teljes veszteséget. Ha e közben újabb veszteség keletkezik, akkor a szokásos módon megnövelt téttel elölről kezdem a kört.

2) veszteség után a tétet 1,33 helyett 1,66-os szorzóval emelem. Ez természetesen megemeli a bankrollt, így a kezdőtét osztószáma ezentúl 9,581 helyett 17,583 lesz. Vagyis a változással a 9.581 forintos bankrollomat kipótoltam 17.583 forintra.

Aki követ engem, de nem szeretné emelni a bankrollt, az az alaptétet is csökkentheti a 17,583-as új osztóval.

A fenti változások azt eredményezik, hogy a veszteségeket gyorsabban vissza lehet szerezni.

Természetesen továbbra is gond, ha a veszteség visszaszerzése közben újabb veszteség jön, de ilyenkor még a nyereményekből nagy összegre növelt fogadásnál is tulajdonképpen csak a kezdő tétemet veszítem el, mármint amivel a kör elején elkezdtem a nyereménygörgetést, nem pedig a bankrollból növeltem a tétet, szóval csak az alaptétet vesztem. Az 1,33 helyett 1,66-os veszteségszorzó viszont segít abban, hogy a pénz hamarabb jöjjön vissza, ezáltal kevésbé legyen kockázat a visszaszerzés során bekövetkező újabb vesztés.

A november 9-én kezdett veszteségeket az eddigi stratégia még mindig nem tudta visszahozni. Az új stratégia viszont nyolc fogadással visszahozta volna a teljes veszteséget a negyedik körben (a tétemelésre öt körig van lehetőség az én verziómban).

Választható az is, hogy nincs tétemelés, mindig az elvesztett téttel fogadunk csak, de ez értelemszerűen lassabb megoldás, igaz, a bankroll is sokkal karcsúbb: ha valaki például öt körig tervezi visszahozni az 1000 forintos tétet, arra 5000 forintos bankroll is elég, és ha ezt mind elveszti, egy ezresért próbálkozhat tovább a hatodik körben is.

Én maradok a tétemeléses verziónál, aztán majd meglátjuk. Egyelőre úgysem játszom meg sok pénzzel, tehát óriásit bukni biztos nem fogok.

A változások nem érintik a tippek kiválasztását, így a tippek maradnak 3.1-es verziószámúak. Egyben jelzem, hogy a héten elkezdtem az adatok gyűjtését a 2 ODDS feletti tartományban is, ahonnan próbálok sikeres stratégiákat keresni. Az már látszik, hogy nem lesz könnyű. Emellett dolgozom az eddigi ODDS tartományban egy új 1,7-es ODDS stratégiával is. Ezeket publikálni fogom, amint értékelhető eredményt produkálnak, addig a türelmeteket kérem!

Amint lesz rá időm, lesz új heti értékelés, de most nagyon sok a munkám a 2-es ODDS tartomány miatt belépett új plusz mérkőzésekkel, ezt már tényleg nagyon nehezen bírom.

2 megjegyzés:

  1. Szia Péter! Sok sikert az új módszerhez, én továbbra is követlek. Kis pénzzel tesztelem, tehát nekem ennyit megér :) Én szeretem olvasni a heti értékeléseket is, de támogatom, hogy az energiáid inkább a fejlesztésbe fektesd :) Szerintem simán látszik az fény az alagút végén :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Kildaros! Köszönöm a kitartást! Mindig úgy éreztem, hogy akkor éppen rengeteget dolgozom azon, hogy nyereséget produkáljak, de most tényleg ez a helyzet. Látástól mikulásig pörgetem a lehetőségeket, szűröm az adatbázisomat, próbálok valamit kihozni ebből az egészből. Ezzel kelek, ezzel fekszem. A munkámat, amiért a pénzt kapom, elvégzem, de az után azonnal megint a sportfogadás jár az eszemben. Nagyon szomorú lennék, ha végül fel kéne adnom és ezzel a rengeteg erőfeszítéssel nem jutnék semmire, csak a fogadóiroda nyerne állandóan. Üdv.: Peti

    VálaszTörlés