2019. február 11., hétfő

Mostantól letölthető az inkubátorfájl

Az inkubátort nemrég hoztam létre azért, hogy ebben kísérletezzek a még nem kiforrott sportfogadási stratégiákkal, pénzes fogadás nélkül, egyszerűen megfigyelve a korábban sikeres stratégiákat. Az adatbázist hetente frissítem és ennek az összefoglaló táblázatát közlöm a heti értékelésekben.

Mivel azonban volt érdeklődés a stratégiák iránt közelebbről is, ezért úgy döntöttem, hogy mostantól letölthetővé teszem a teljes adatbázist, a meccsekkel és az algoritmusokkal együtt.

Bárki viheti, egyet kérek cserébe, ha talál valamit, pl. ezek összevonásával vagy módosításával, akkor legyen szíves közölje velem, velünk.

A fájl folyamatosan változik, ahogy módosítom, fejlesztem, tehát mindig az aktuális verzió tölthető le.

Letöltése az alábbi zöld ODS ikonra kattintva lehetséges, melynek hatására előbb betöltődik a Google Drive felülete, majd ott az alábbi fekete színű letöltés ikont kell kiválasztani:



https://drive.google.com/file/d/1NFPO15Dp6Yx88FtOBjgUcu763vQ85kaA/view












A linket beteszem ezentúl minden heti értékelésbe is, így nem kell keresgélni majd.

A fájl mérete jelenleg 10 MB, kiterjesztése ODS. Aki netán nem tudja megnyitni, annak az ingyenes Libre Office hordozható változatát ajánlom, mely innen tölthető le (a nagyobb méretű változatban a magyar nyelv is benne van). A fájl is ezzel készült.

Az első fülön (Áttekintő) tulajdonképpen az az áttekintés látszik, melyet a weben is közlök. Mellette, a Történet fülön ennek a hetenkénti története látható visszamenőleg. Az 1,7 forrás és a 2 forrás munkalapokon vannak a mérkőzésadatok, minden oszlop fejlécében a mező nevével, tőle jobbra pedig láthatóak az egyes stratégiák, melyek vezetése teljesen automatizált, csak a függvényeket kell alul meghosszabbítani néha. Minden stratégia tetején láthatók a főbb mutatószámok az adott stratégia vonatkozásában.

Ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése