2019. február 12., kedd

Eredmények - 2019. február 10.

Tippnyerő D2 döntetlen tippek

A D2 stratégiánál verzióváltás történt, ami szerencsére jól (nyereséggel) indult, így megállította a korábbi verzió miatti lejtmenetet.

Igen, nincs olyan, hogy egy stratégia örök, mindig kell rajta hangolgatni, változtatgatni, mert az élet is változik és a stratégiát hozzá kell igazítani.

Ez az első stratégia, ahol eldöntöttem, hogy havonta felülvizsgálom a tétkiválasztást, és ha ez indokolt, akkor módosítok is rajta. Ez volt az első módosítás két hónap után. Azt remélem, egy ideig most jó lesz majd, de március elején újra felülvizsgálom majd az állást természetesen és változtatok, ha kell.

Ha a táblázatban nem is, az elmúlt heti eredményeken már látható egy kis mértékű javulás:


tét: mindig egyenlő, az induló bankroll 30-ada a stratégia induló dátuma: 2018-12-01 18:00
a stratégia időhossza most: 2,13 hónap e táblázat frissítési dátuma: 2019-02-11 09:55
a stratégiában lévő mérkőzések száma:  353 db összes nettó haszon (ROI): +11,82 tét (+39%)
átlagos nyerő ODDS (Tippmixpro.hu): 3,01 találati arány: 34,56%
ODDS tartalék: 4,09% nyerési arány tartalék: 1,36%

Összehasonlításul a múlt heti:


tét: mindig egyenlő, az induló bankroll 30-ada a stratégia induló dátuma: 2018-12-01 18:00
a stratégia időhossza most: 2,1 hónap e táblázat frissítési dátuma: 2019-02-05 00:22
a stratégiában lévő mérkőzések száma:  343 db összes nettó haszon (ROI): +12,67 tét (+42%)
átlagos nyerő ODDS (Tippmixpro.hu): 3,01 találati arány: 34,69%
ODDS tartalék: 4,36% nyerési arány tartalék: 1,45%

Inkubátorban

Jelen pillanatban a fenti D2 az egyetlen stratégia, amelyet pénzzel is megfogadok. A többi stratégia egyelőre inkubátorban van, azaz csak a statisztikáikat követem, fogadás nélkül. Ezek közül kiemelhető a héten:

  • a 03 döntetlen stratégiában 5 mérkőzésből kettő nyert, közel 3 tétnyi nyereséget hozott a héten. Január 20-án járt a csúcson utoljára az egyenleg. Remélem, képes lesz új csúcsra emelkedni, és akkor közelebb kerül ahhoz, hogy élő stratégia legyen belőle. Igazából a novembert és a decembert végigbukdácsolta, bár jelentős vesztesége nem volt, aztán a csúcson jött egy 17-es veszteségsorozat. Az ilyesmit utálom, mint a megbízhatatlan focisták miatti felesleges veszteségeket. De most elindult a mélypontról felfelé, remélem, így is marad.
  • a korábbi Tippnyerő 3.1-es 1X stratégia, mely most a 14-es számot viseli, megint bukó volt a héten, mert becsúszott egy nem várt idegen győzelem Görögországban. December 22-e óta, mióta beütött a krach, ezért nem sokkal később kénytelen voltam szüneteltetni a stratégiát, ha minden tippet 2-es győzelemre tettem volna egyenlő téttel, ma 57 tétre 70,05 egységnyi nyeremény jutott volna, azaz 13 tétnyi nyereséget könyvelhettem volna el. Mondanám, hogy akkor most álljunk ebbe bele, de biztos vagyok benne, hogy abban a pillanatban, amint meghirdetném, leromlana, mert eddig ez még mindig így volt. Inkább kivárom, míg az eredeti stratégia ennek a rossz időszaknak az elmúltával ismét nyereséges lehet, hiszek benne. (Mert ha nem, akkor tényleg csinálok egy ellenfogadási stratégiát rá!) :)
  • a 15-ös döntetlen stratégia, mely a régi döntetlen stratégia volt, szintén javult, a 03-assal egyező múlt után. Az utóbbi 7 meccsből négyet nyert, így a mélypont után 8,2 egység nyereséget termelt. Azonban még egyszer ennyit, 9 egységet kéne termelnie ahhoz, hogy visszajusson a csúcsra, meglátjuk, merre halad majd a szekere.
  • kitűnő eredményt ért el a T2-021-es 2-es ellenfogadásos stratégia, a heti 5 meccsből három jött szépen, s mivel itt magasak az ODDS-ok, ezért 6,85 tétegység nyereséget termelt. Ugyanakkor még mindig 11,4 egységnyi téttel van a legutóbbi csúcstól, melyen eléggé régen, november 18-án járt, így még kivárok vele, bizonyítson!
  • a T2-025-ösnek (2-es, azaz idegen győzelmű stratégia) csak egy meccse volt a héten, de ezzel együtt az utolsó 6 meccsből ötöt megnyert, így jön szépen felfelé. A legutóbbi csúcstól, ahol november 9-én járt, már biztosan feljebb fog emelkedni a legközelebbi meccs után, ha az nyer. Ezzel együtt még marad az inkubátorban, mert azóta a meccsek közel felét elvesztette, így ki kell várni, mit is hoz a jövő: ez egy fellángolás volt-e, vagy tartósan is képes nyereséget termelni.
  • az T2-051-es stratégia, mely szintén idegen győzelmű ellenfogadásra épül, azonos eredményt ért el a T2-021-es stratégiával, mindez nagyon szép, de még mindig bő 10 egységnyire van a legutóbbi csúcstól, ahol november 18-án járt és ahonnan egy 15, majd egy nyerés után egy újabb 8-as veszteségsorozat taszította le. A 20 tétegységes mélypontról 10 tétet már ledolgozott mindössze 6 meccsel, ezért kíváncsian várom a folytatást.
  • a sok vesztés után, mely azonban 2018. november 24 óta sehol sem volt összefüggő, azaz vesztés után mindig nyerés jött, elkezdett feljönni a mélypontról a T2-054-es 2-es stratégia, ahol november 24-én járt. Azóta 23 meccsel bő 3 tétet már visszahozott, és ha nyerne még háromszor, azzal új csúcsot állítana fel. Itt is kíváncsian várom a folytatást. Lehet belőle valami.
  • egy meccse volt a héten, de az nyert a T2-058-as 2-es stratégiának, amely ha következőleg is nyer, új csúcsot állít fel az egyenlegben, ahol december 1-jén járt utoljára. Kíváncsian várom.
  • a T2-074-es döntetlen stratégia 7 meccsből 3-at megnyert a héten, 3 egység nyereséget szerezve. De még így is bő 6 egységnyire van a legutóbbi egyenlegcsúcstól, ahol december 1-jén járt, pedig azóta 56 meccse volt, a mélypontig pedig majdnem 13 tétnyit zuhant. Ebből majdnem 7 tétnyit ledolgozott már, tehát közel a felét. Itt is érdekes lehet a folytatás.
  • remekelt a héten a T2-080-as döntetlen stratégia. 5-ből három meccset megnyert, közben új csúcsot is beállítva. Erről a stratégiáról egy pár szót részletesebben is: 136 meccsnél tart, a mindenkori legnagyobb visszazuhanása eddig mintegy 13 tétnyi volt, ez a mélyrepülés tavaly nyár végén mintegy 6 hétig tartott, majd onnan kijött kevesebb, mint egy hónap alatt. Utána 9 egységet esett a következő mélypontig 20 nap alatt, majd onnan kijött szűk két hónap alatt és új csúcsot ért el. Onnan már nem volt jelentős vesztesége, miközben új csúcsot döntött. Mivel lineáris egyenleggörbe abszolút nem várható egy döntetlen stratégiától, szerintem ez egyre közelebb áll ahhoz, hogy élesben is futtatható stratégia legyen belőle. 7,23 hónap alatt 281 százalékos nettó nyereség egyenlő téttel 135 meccs után, szerintem nagyon szép eredmény egy döntetlen stratégiától. (Átlagos nyerő ODDS 3,26, nyerési arány 37,04%, ODDS tartaléka, mely 20%-tól kiváló, 20,85%-os, nyerési arány tartaléka, mely 10%-tól kiváló, 6,39%-os.) Hajrá!
  • szépen domborított a héten a T2-082-es döntetlen stratégia is, 4-ből kettő meccs nyert, 3 egységnyi nyereséget hozva. Itt azonban még kell 7 egységnyi nyereség a legutóbbi egyenlegcsúcs utoléréséig, ahol sajnos nagyon régen, szeptember 2-án járt, azaz közel fél éve. Pedig közben 70 meccse is volt, ahol belehúzhatott volna.
  • a T2-087 2-es stratégia egy meccsel a héten, melyet megnyert, új csúcsra került, ez egyébként eddig is egy elég stabilan teljesítő stratégia volt. Hátránya a kevés meccsszám (36 db), viszont ezzel 6,3 hónap alatt 76 százalékos nyereséget ért volna el olyan kiváló mutatókkal, mint átlagos nyerő ODDS 1,78, nyerési arány 68,57%, ODDS tartalék 21,89%, nyerési arány tartalék 12,31%. Ha ilyen szépen teljesít továbbra is, akkor nem hiszem, hogy megvárom, míg bő 2 év után eléri a 200 meccset, ami már egy jó teszt, hanem előbb is elindulok vele élesben. De egyelőre nem, még bizonyítson, legyen legalább 50 meccse összesen, ami ugyanilyen kiszámítható, az már valami.
  • elég jó stratégia a T2-095 1-es stratégia is, bár a héten két rossz meccse volt, amivel nem sikerült utolérnie a legutóbbi csúcsegyenleget, de az eddigiek alapján ez nem fog neki nehézséget okozni, csak idő kérdése. Eddig a legnagyobb mélypontja egy egyenlegcsúcs után 5,75 fogadási egység veszteség volt, ahová két hét alatt került és kijött belőle 5 hét után, ha egy kicsit bukdácsolva is. A többi egyenleg visszaesés ennél kisebb, jellemzően 2-3 tétnyi volt, amit hamar ledolgozott. Annyira, hogy szinte egymás után döntötte meg a korábbi egyenleg rekordokat. Ez meg is látszik az eredményén: 7,03 hónap és 95 meccs után 1,77 átlag ODDS mellett 66,32% nyerési arány, 17,17% ODDS tartalék és 9,72% nyerési arány tartalék jellemzi, ezek nagyon jó eredmények. 163% nettó nyereséget termelt 7 hónap alatt egyenlő téttel.
  • a T2-101 döntetlen is elég szépen muzsikált a héten, 6 meccsből hármat nyert, de még mindig kevesebb, mint 4 tétnyire van a január 20-i egyenlegcsúcstól, ahonnan egy 11-es veszteségsorozat taszította le. Azóta ledolgozott belőle több mint 7 egységet, ennek is egy jó hajrát kívánok. Bár ennek volt egy bankroll vesztése szeptemberben egy 13-as veszteségsorozattal, ugyanis az egyenleg akkor még nem járt magasan, de azóta relatíve nagyobb visszaesések nélkül emelkedik az egyenlege. Mindenképpen megérdemli a további figyelmet.
  • a T2-103-as döntetlen stratégiáról csak azért teszek említést, mert új csúcsot ért el a héten, de itt 7,2 hónap után még mindig csak 78% nettó nyereségről beszélünk, 108 meccs után. Jelentős egyenleg visszaesései voltak, de talán lehet belőle valami.
  • a T2-104 döntetlen stratégia 5 meccsből hármat nyert a héten, és új csúcsot ért el vele, ahonnan a végén két veszteség ledöntötte, de ez behozható. Itt is nagy visszaesések voltak, mindenképpen inkubátorban marad.
  • ugyancsak jó stratégiának ígérkezik a T2-110 2-es stratégia. A héten szerény nyereséget termelt, amivel közelebb került a november 9-én elhagyott egyenlegcsúcshoz. De még legalább hatszor kéne nyernie egy új csúcshoz, kevesebb, mint négy tétnyire áll tőle. Egyébként a legutóbbi mélypontja ennek sem volt túl mély, mindössze 5 tétegység körüli veszteséget hozott össze.
A nem említett stratégiák vagy veszteségesek voltak, vagy nem volt változásuk, illetve az nem volt számottevő.

A múlt héten írtam, hogy gondolkodom egy portfólió összeállításán. Nos, Zoli nevű kedves Olvasóm ösztönzésére (mondjuk én is nyitott voltam rá) összeállítottam egy portfóliót a legstabilabbnak látszó T2-es stratégiákból. Ha ez bejön, akkor iszonyú sikeres lesz, mert többszörözi a fogadásokat, ahol  több stratégia is javasolja ugyanezt a meccset. Márpedig ez drámai hatással van az egyenlegre, a mellé kiválasztott dinamikus tétkezelési stratégiával (ami tehát nem az egyenlő tét) jelentősebb visszaesés nélkül 7 hónap alatt 895-szörösére emelkedett volna a bankroll egyenlege bő 700 meccs után, azaz 89400 százalékos haszonról beszélünk. A szám nem elírás. De mivel most, a december 21-től bekövetkezett rossz időszak után először visszazuhant az egyenleg a 66 százalékára, egyharmad veszteséget okozva, ezért várok még vele. Ez nincs is benne az inkubátorfájlban, hanem már külön, éles stratégiaként vezetem, és már csak azt várom, hogy utolérje a korábbi csúcsegyenleget, és akkor publikálom majd, mert már minden megvan hozzá. De ezt a 33 százalékos veszteséget előbb le kell dolgoznia, ami nem tűnik lehetetlennek. Erről a portfólióról, ami egyébként 1,7-es 1-es és 2-es meccsekből áll, ezért 1,7-es stratégiának hívom, szintén beszámolok majd itt a heti értékelésben. Ebben van most a legnagyobb reményem.

A részletes adatok a múlt hét eredményeinek lezárását követően az alábbiak: (hétfő hajnali állapot):


stra-tégia # ODDS tarto-mány ki-me-netel min. egyenleg max. egyenleg aktuális egyenleg átlagos nyerő ODDS találati arány ODDS tartalék nyerési arány tartalék adatgyűjtés kezdete felfedezés idő-tartam (hó) meccs-szám (db) telj. nettó nyere-ség max. veszt. sor. max. nyer. sor.
1 1,7 1 9 670 13 350 11 390 1,70 63,16% 7,32% 4,31% 2018-10-23 2018-12-29 3,53 19 13% 3 4
2 1,7 1 4 140 14 680 4 140 1,76 50,00% -12,21% -6,95% 2018-10-13 2018-12-26 3,86 48 -59% 8 3
3 1,7 X 8 550 38 850 30 050 3,65 32,17% 17,43% 4,78% 2018-10-05 2018-10-28 4,23 115 200% 17 4
4 1,7 X 12 350 23 200 23 200 3,36 52,94% 77,65% 23,14% 2018-10-07 2018-10-28 3,93 17 132% 5 4
5 2 1 9 000 19 000 12 440 2,19 48,65% 6,59% 3,01% 2018-11-27 2018-12-10 2,5 37 24% 7 5
6 2 1X 9 100 12 320 9 480 1,36 72,50% -1,30% -0,95% 2018-11-27 2019-01-16 1,8 40 -6% 3 9
7 2 X 2 080 36 580 20 100 3,04 34,25% 3,98% 1,31% 2018-11-26 2018-12-15 2,53 254 101% 24 7
8 2 2 7 090 34 800 15 790 2,97 34,43% 2,37% 0,80% 2018-11-26 2018-12-15 2,53 244 57% 9 4
9 1,7 1 4 650 13 960 4 650 1,74 48,57% -15,29% -8,76% 2018-10-13 2018-12-23 3,86 35 -54% 5 3
13 1,7 2 10 670 17 900 13 630 1,76 62,86% 10,37% 5,91% 2018-08-26 2018-09-11 5,56 35 36% 2 5
14 1,7 1X 4 560 15 540 4 840 1,11 87,63% -2,77% -2,50% 2018-10-05 2018-10-26 4,26 186 -52% 2 32
15 1,7 X 8 550 37 250 28 350 3,67 31,82% 16,68% 4,55% 2018-10-05 2018-11-02 4,23 110 183% 17 4
16 1,7 1 4 650 13 960 0 1,74 48,57% -15,29% -8,76% 2018-10-13 2018-11-25 3,86 35 -54% 5 3
17 2 1 9 000 19 000 12 440 2,19 48,65% 6,59% 3,01% 2018-11-27 2018-12-14 2,5 37 24% 7 5
18 2 1X 9 580 10 680 9 580 1,32 71,43% -6,00% -4,56% 2018-12-01 2018-12-01 1,63 7 -5% 1 3
19 2 X 2 080 36 580 20 100 3,04 34,25% 3,98% 1,31% 2018-11-26 2018-12-15 2,53 254 101% 24 7
20 2 2 7 090 34 800 11 790 2,97 33,87% 0,72% 0,24% 2018-11-26 2018-12-15 2,53 248 17% 9 4
T2-001 1,7 1 6 000 20 150 16 780 1,79 62,50% 12,11% 6,75% 2018-07-15 2019-01-06 7 56 67% 4 9
T2-002 1,7 1 7 000 19 110 19 110 1,76 71,43% 26,03% 14,75% 2018-07-22 2019-01-06 6,3 35 91% 3 6
T2-009 1,7 X 880 15 430 6 430 3,25 30,06% -2,19% -0,67% 2018-07-07 2019-01-06 7,26 163 -36% 8 3
T2-012 1,7 X 1 650 15 850 11 150 3,27 30,89% 0,93% 0,29% 2018-07-07 2019-01-06 7,26 123 11% 8 4
T2-014 1,7 X 4 000 35 400 28 900 3,28 36,46% 19,69% 6,00% 2018-07-08 2019-01-06 7,03 96 189% 14 5
T2-021 1,7 2 12 450 48 400 37 000 3,83 31,75% 21,43% 5,60% 2018-07-06 2019-01-06 7,26 126 270% 15 4
T2-023 1,7 2 4 820 22 110 17 970 1,77 63,49% 12,65% 7,13% 2018-07-07 2019-01-06 7,23 63 79% 5 7
T2-024 1,7 2 8 520 25 880 21 610 1,76 68,42% 20,37% 11,58% 2018-07-12 2019-01-06 7,06 57 116% 7 9
T2-025 1,7 2 9 870 19 550 18 920 1,78 68,29% 21,76% 12,20% 2018-07-04 2019-01-06 7,13 41 89% 3 6
T2-026 1,7 2 9 680 18 900 18 310 1,77 69,44% 23,08% 13,02% 2018-07-22 2019-01-06 6,73 36 83% 2 10
T2-027 1,7 2 8 000 16 530 12 390 1,77 60,00% 5,98% 3,38% 2018-07-07 2019-01-06 7,23 40 23% 4 5
T2-028 1,7 X 4 250 26 900 10 550 3,35 30,00% 0,39% 0,12% 2018-07-03 2019-01-06 7,4 140 5% 9 4
T2-029 1,7 X 6 000 33 150 19 100 3,37 32,61% 9,89% 2,94% 2018-07-03 2019-01-06 6,93 92 91% 7 4
T2-031 1,7 1 3 050 33 300 21 100 3,77 28,93% 9,17% 2,43% 2018-07-14 2019-01-06 7 121 111% 13 3
T2-032 1,7 1 3 900 37 150 14 850 3,93 26,55% 4,29% 1,09% 2018-07-10 2019-01-06 7,03 113 48% 14 3
T2-033 1,7 1 9 000 36 300 33 700 3,77 32,99% 24,43% 6,48% 2018-07-07 2019-01-06 7,23 97 237% 5 3
T2-034 1,7 1 8 000 18 250 14 880 1,79 61,70% 10,38% 5,80% 2018-07-15 2019-01-06 7 47 48% 4 7
T2-035 1,7 1 9 200 19 200 13 610 1,78 60,98% 8,80% 4,93% 2018-07-14 2019-01-06 7,03 41 36% 3 7
T2-036 1,7 1 9 000 18 410 14 850 1,77 62,79% 11,28% 6,36% 2018-07-18 2019-01-06 6,66 43 48% 3 5
T2-039 1,7 X 9 750 39 550 23 250 3,33 31,84% 5,94% 1,79% 2018-07-06 2019-01-06 7,3 223 132% 15 6
T2-044 1,7 X 5 800 26 700 15 100 3,29 31,96% 5,26% 1,60% 2018-07-06 2019-01-06 7,26 97 51% 9 4
T2-047 1,7 X 2 900 17 750 14 750 3,30 31,87% 5,22% 1,58% 2018-07-07 2019-01-06 7,26 91 47% 7 4
T2-048 1,7 X 1 250 15 450 3 900 3,30 28,05% -7,44% -2,25% 2018-07-07 2019-01-06 6,8 82 -61% 11 3
T2-049 1,7 X 8 800 26 850 16 100 3,30 32,88% 8,36% 2,54% 2018-07-08 2019-01-06 7,23 73 61% 9 3
T2-051 1,7 2 12 450 57 400 47 000 3,82 36,56% 39,78% 10,41% 2018-07-06 2019-01-06 7,26 93 370% 15 4
T2-053 1,7 2 7 000 36 550 17 450 3,82 28,41% 8,47% 2,22% 2018-07-07 2019-01-06 7,23 88 74% 13 3
T2-054 1,7 2 9 300 23 770 21 870 1,78 64,94% 15,42% 8,67% 2018-07-15 2019-01-06 7,03 77 118% 4 8
T2-055 1,7 2 6 820 20 070 15 930 1,78 62,75% 11,63% 6,54% 2018-07-07 2019-01-06 7,23 51 59% 4 6
T2-056 1,7 2 8 000 22 950 18 810 1,77 67,39% 19,15% 10,83% 2018-07-29 2019-01-06 6,5 46 88% 7 9
T2-057 1,7 2 9 820 18 880 15 470 1,78 62,50% 11,40% 6,39% 2018-07-07 2019-01-06 7,23 48 54% 3 7
T2-058 1,7 2 9 150 18 370 17 780 1,77 69,70% 23,58% 13,30% 2018-07-22 2019-01-06 6,73 33 77% 2 10
T2-059 1,7 X 7 000 26 400 10 050 3,35 29,91% 0,05% 0,01% 2018-07-03 2019-01-06 7,4 107 0% 8 4
T2-062 1,7 1 5 250 28 100 12 150 3,86 26,42% 2,03% 0,53% 2018-07-03 2019-01-06 7,36 106 21% 11 4
T2-063 1,7 1 2 750 29 400 17 200 3,77 28,43% 7,06% 1,87% 2018-07-14 2019-01-06 7 102 72% 13 3
T2-064 1,7 1 4 900 33 350 11 050 3,84 26,37% 1,15% 0,30% 2018-07-13 2019-01-06 6,93 91 10% 14 3
T2-065 1,7 1 6 950 23 150 21 200 3,76 30,38% 14,18% 3,77% 2018-07-07 2019-01-06 7,23 79 112% 6 3
T2-066 1,7 1 8 870 19 230 19 230 1,78 73,33% 30,77% 17,25% 2018-07-13 2019-01-06 6,63 30 92% 2 9
T2-067 1,7 1 8 870 18 160 18 160 1,79 75,00% 34,00% 19,03% 2018-07-13 2019-01-06 6,63 24 81% 2 9
T2-074 1,7 X -550 32 550 26 250 3,29 32,48% 6,94% 2,11% 2018-07-07 2019-01-06 7,23 234 162% 19 4
T2-075 1,7 X 4 700 28 800 19 750 3,28 31,90% 4,64% 1,42% 2018-07-06 2019-01-06 7,26 210 97% 11 3
T2-080 1,7 X 7 600 40 150 38 150 3,26 37,04% 20,85% 6,39% 2018-07-07 2019-01-06 7,23 135 281% 11 4
T2-081 1,7 X 6 500 32 650 24 050 3,26 34,55% 12,77% 3,91% 2018-07-06 2019-01-06 7,3 110 140% 8 5
T2-082 1,7 X 9 000 31 750 24 800 3,29 34,58% 13,83% 4,20% 2018-07-12 2019-01-06 7,06 107 148% 15 6
T2-084 1,7 X 4 550 22 950 18 950 3,27 33,72% 10,41% 3,18% 2018-07-07 2019-01-06 7,26 86 89% 7 4
T2-086 1,7 X 5 600 22 600 5 600 3,25 28,95% -5,79% -1,78% 2018-07-06 2019-01-06 7,26 76 -44% 17 3
T2-087 1,7 2 8 820 17 660 17 660 1,78 68,57% 21,89% 12,31% 2018-07-29 2019-01-06 6,3 35 76% 2 10
T2-088 1,7 X 7 000 28 700 11 000 3,35 30,09% 0,88% 0,26% 2018-07-03 2019-01-06 7,4 113 10% 9 3
T2-089 1,7 X 7 000 31 050 17 000 3,37 32,14% 8,33% 2,47% 2018-07-03 2019-01-06 6,93 84 70% 7 4
T2-091 1,7 1 6 900 38 300 20 200 3,79 28,36% 7,61% 2,01% 2018-07-10 2019-01-06 7,13 134 102% 16 2
T2-092 1,7 1 100 26 900 2 550 3,74 25,20% -5,87% -1,57% 2018-07-19 2019-01-06 6,83 127 -75% 13 3
T2-093 1,7 1 2 500 36 900 27 800 3,79 31,52% 19,35% 5,11% 2018-07-19 2019-01-06 6,83 92 178% 12 4
T2-094 1,7 1 2 500 36 900 27 800 3,79 31,52% 19,35% 5,11% 2018-07-19 2019-01-06 6,83 92 178% 12 4
T2-095 1,7 1 9 000 28 550 26 310 1,77 66,32% 17,17% 9,72% 2018-07-13 2019-01-06 7,03 95 163% 4 10
T2-096 1,7 1 10 810 22 910 19 750 1,76 65,63% 15,23% 8,68% 2018-07-28 2019-01-06 6,53 64 97% 3 9
T2-101 1,7 X -1 050 34 300 30 750 3,29 33,68% 10,75% 3,27% 2018-07-07 2019-01-06 7,26 193 207% 13 4
T2-103 1,7 X 2 800 17 800 17 800 3,31 32,41% 7,22% 2,18% 2018-07-08 2019-01-06 7,2 108 78% 8 3
T2-104 1,7 X 5 200 23 900 21 900 3,29 34,00% 11,90% 3,62% 2018-07-07 2019-01-06 7,23 100 119% 10 4
T2-105 1,7 X 9 000 25 950 20 100 3,29 33,70% 10,98% 3,33% 2018-07-12 2019-01-06 7,06 92 101% 12 4
T2-106 1,7 X 6 900 30 000 23 400 3,30 34,83% 15,06% 4,56% 2018-07-06 2019-01-06 7,3 89 134% 7 5
T2-109 1,7 X 5 500 25 350 22 350 3,31 35,82% 18,43% 5,58% 2018-07-07 2019-01-06 7,26 67 123% 7 4
T2-110 1,7 2 9 300 24 900 21 370 1,77 65,28% 15,79% 8,90% 2018-07-15 2019-01-06 7,03 72 113% 4 8
T2-111 1,7 2 8 000 22 090 17 950 1,77 66,67% 17,67% 10,01% 2018-07-29 2019-01-06 6,5 45 79% 7 8
T2-113 1,7 1 2 600 30 750 12 650 3,80 26,89% 2,23% 0,59% 2018-07-10 2019-01-06 7,13 119 26% 16 2
T2-114 1,7 1 6 250 32 100 12 750 3,88 26,53% 2,81% 0,72% 2018-07-03 2019-01-06 7,36 98 27% 15 4
T2-115 1,7 1 4 750 35 550 26 450 3,79 31,71% 20,06% 5,30% 2018-07-19 2019-01-06 6,83 82 164% 12 4
T2-116 1,7 1 5 900 34 750 12 550 3,84 26,83% 3,11% 0,81% 2018-07-13 2019-01-06 7,03 82 25% 13 3


Mindegyik stratégia induló egyenlege 10 ezer forint, tétje egyenlő, mindig 1000 forint. A korábbi Tippnyerő 3.1 stratégia a 14-es, a korábbi Tippnyerő döntetlen stratégia pedig a 15-ös stratégia. A korábbi Tippnyerő 3.1-es stratégia 2-es ODDS tartományban leképzett változata a 18-as stratégia. A korábbi Tippnyerő 3.1-es stratégia 1,65...1,9-es ODDS tartományban 1-es fogadásos verziója a 2-es stratégia. Az eggyel korábbi, Tippnyerő 2-es verziójú tippekből ma még élő leghatékonyabb variációk a T2- kezdetűek. Ezekből később külön-külön portfóliók is születhetnek.

Az ODDS tartalék és nyerési arány tartalék saját magam által képzett mutatók azért, hogy a tippforrások nyeresége összehasonlítható és a nyereségesség mértéke ránézésre megállapítható legyen. Erről további részletek itt:
http://tippnyero.blogspot.hu/2017/07/odds-tartalek-es-nyeresi-arany-tartalek.html

Tippforrásaim:



A D2 stratégiáról ebben a bejegyzésben olvashatsz:
https://tippnyero.blogspot.com/2019/01/d2-dontetlen-tippek-tippnyero-blogon.html

---

A blog ingyenes és az is marad. Jelen blognak a hátteréről a legelső bejegyzésben olvashatsz:
https://tippnyero.blogspot.hu/2017/07/kirugas.html

Ha véleményed van, kérlek írd be bármelyik cikk aljára kommentben! Köszönöm! Nem mindig tudok a kommentekre egyből válaszolni, de előbb-utóbb mindegyik kommentre válaszolok.

Engem (Péter) itt érhetsz el: peter(pont)high111(kukac)gmail(pont)com

Minden héten értékelem a tippforrások teljesítményét.

A következő értékelést (2019. február 17.) itt olvashatod el:
https://tippnyero.blogspot.com/2019/02/eredmenyek-2019-februar-17.html

Az előző értékelést (2019. február 3.) itt olvashatod el:
https://tippnyero.blogspot.com/2019/02/eredmenyek-2019-februar-3.html

Köszönöm a figyelmedet, visszavárlak a jövőben!

Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése