2019. október 14., hétfő

ODDSKIRÁLY: négy héten át tartó nyereményjáték indult a Tippmixpro.hu-n

2019-10-15 14:03 javítás pirossal: a toplistásba kerüléskor csak 1 vesztes fogadás lehet. Ugye mondtam, hogy bonyolult a játékszabályzat... :)

A Tippmixpro.hu-n négyhetes, pontosabban négyszer egyhetes nyereményjáték indult a mai nap.

Szerintem elég nehéz megérteni, de megpróbálom érthetően leírni.

A lényege, hogy a legalább 100 forintos és legalább hármas (de vesztes) kötésekkel (ám kombinációkkal nem!) belső egyenlegfeltöltéseket vagy vásárlási utalványokat lehet nyerni.

A játékba azok a - fenti szabályoknak megfelelő - kötések kerülnek, melyeken belül csak 1 vagy 2 vesztes tipp van. Ekkor a játékba kerülő kötéseken belüli nyertes ODDS-okat összeszorozzák, ahol 1 ODDS = 1 pontot ér. Így kapsz egy pontszámot a kötésedre.

Egy héten belül korlátlan számú kötéses fogadást lehet a nyereményjátékba tenni. Egy adott meccsre történő fogadás után ugyanazon konkrét meccs ugyanazon piaca egy következő kötésben viszont már nem vesz részt a nyereményjátékban. (Egy piacnak számít ugyanaz a fogadástípus, pl. 1X2 vagy 2,5 gólszám, stb. típusú.)

A négy héten négy különböző időszak zajlik hétfő 0 órától vasárnap 24 óráig, és a kötésen belül minden meccsnek célszerű azonos hétre esnie, különben a kötésen belüli legutolsó kezdési időpont szerinti hétre kerül át.

Nyerni kétféleképpen lehet.

1) TOPLISTA

Itt a játékba szánt kötések közül csak az adott héten elért legmagasabb pontszám kerül valóban bele a játékba minden héten, minden játékos esetében, a teljes nyereményjáték alatt. Az így kialakult sorrendben hetente az első 50, legtöbb pontszámot elérő játékos kapja az alábbi belső egyenleg feltöltéseket:
  • 1. helyezett: a fogadás várt nyereménye max. egymillió forintig, de legalább 400 ezer forint
  • 2. helyezett: a fogadás várt nyereménye max. egymillió forintig, de legalább 200 ezer forint
  • 3. helyezett: a fogadás várt nyereménye max. egymillió forintig, de legalább 100 ezer forint
  • 4-10. helyezett: fix 50 ezer forint
  • 11-20. helyezett: fix 30 ezer forint
  • 21-30. helyezett: fix 15 ezer forint
  • 31-50. helyezett: fix 10 ezer forint
"A fogadás várt nyereménye" az az összeg, amelyet a játékos akkor nyert volna, ha a kötésen belül minden kimenetele nyertes (az első három helyen ezért a nyeremény összege értelemszerűen függ a tét összegétől is, bár van minimum nyerő összeg is).

2) SORSOLÁS

Az 1) ponttól függetlenül a játékos minden, az 1) pont felett leírt játékszabályok szerinti kötése bekerül a nyereményjátékba, de itt csak akkor, ha a nyertes kimenetelek eredő ODDS-a legalább 5. Viszont itt megengedett a kötésen belül nem csak 1, de 2 vesztes fogadás is. Itt bármennyi kötéssel részt lehet venni a heti sorsoláson, így az elért pontoknak nincs szerepük, mert úgyis sorsolással választják ki a nyertest, semmilyen más rangsorolás nincs.

Minden héten 10 darab, egyenként 100 ezer forintos Decathlon vásárlási utalványt és 200 darab, egyenként 5 ezer forintos belső egyenlegfeltöltést sorsolnak ki.

A játékosok mind az 1), mind a 2) módon külön-külön részt vesznek a nyereményjátékban. 

A nyereményjáték nem automatikus minden felhasználónak! A nyereményjátékba csak azoknak a - fenti leírásnak mindenben megfelelő -  kötései kerülnek bele, akik jelentkeznek is a játékra itt. A jelentkezés a nyereményjáték végéig bármikor lehetséges, de minél előbb célszerű, mert annál több héten lehet részt venni a négyből. Nem kell minden héten jelentkezni, csak egyszer. A nyereményjátékra való jelentkezés teljesen ingyenes és a játékos részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár.

A nyereményjátékból szigorú kizárási feltétel, ha a játékos több regisztrációval rendelkezik a Szerencsejáték Zrt. internetes játék- és fogadási rendszerében. Ide számít: regisztrációk ugyanarról az IP címről, egy lakcímhez tartozó regisztrációk, egy felhasználóhoz több regisztráció.

A nyeremény adó- és járulékmentes, az átadásának költségét pedig a Szerencsejáték Zrt. viseli. A nyertesek 10 munkanapon belül kapják meg a belső egyenleg feltöltéseiket, a vásárlási utalványt viszont a sorsolástól számított 35 napon belül át kell venni, különben elévülnek. (A nyertesek e-mail vagy telefonos értesítést kapnak a rendszerben regisztrált elérhetőségeiken.)

FONTOS! A teljes játékszabályzatot olvasd el, mielőtt belevágsz!

A nyereményjáték 2019. október 14. hétfő 0 órától 2019. november 10. vasárnap 23:59 óráig tart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése