2019. november 26., kedd

Elég csúfos lett az FS bemutatkozása :(

Hát nem örülök neki, ami történt, de azt kell mondjam, ilyen a sportfogadás: egyetlen egyszer sem volt képes nyerni a négy esélyesebb angol csapatból az FS stratégia első nyilvános napján. Igazi "vasárnap-hatás".

Egy vigaszom van: ennél, tehát nulla százaléknál viszont egészen biztosan jobb az FS stratégia találati aránya!

Most megnéztem, 166 mérkőzés után 60,84 százalékos az FS találati aránya 1,76 átlagos nyerő ODDS mellett, aminél a nyereségesség határa 56,9 százalék körül van, szóval előbb-utóbb behozza ezt a vasárnap kezdődött irtó negatív szakaszt a stratégia.

A vasárnap reggel 6-kor megkezdett rossz időszak óta ugyanis 6 meccs nyert csak az azóta lejátszott a 17-ből, ami 35,29 százalékos találati arány. Márpedig innen egészen biztosan lesz felemelkedés, ez egyszerűen matematikailag következik a történtekből. Főleg, hogy ennyire rossz még sosem volt az utolsó 17 meccs találati aránya, ellenben volt már 82 százalékon felül is, a teljes 161 meccses állományon pedig átlagosan 63 százalékon!

Szóval nyugi, ne csüggedjetek!

2 megjegyzés:

  1. Azért pár gondolkodási kört megérne, miszerint nem először és nem másodszor fordul elő, hogy egy - előzményként ígéretes felfutású - stratégia, pont élesbe álláskor romlik el (akár durván is). Van ebben valami leheletfinom gusztustalanság, amin érdemes lehet elmélkedni egy sort. (Bár én sem tudom, hogyan kéne ehhez az elmélkedéshez hozzáfogni)

    VálaszTörlés
  2. Szia Marci!

    Én ezen már rengeteget gondolkodtam, de nem tudom rá a választ még most sem. Azt értem, hogy hullámzik, ingadozik, meg azt is, hogy a múltban talált sikerek azért nem mérvadóak, mert azok egy múltbeli optimalizált leválogatás eredményei (hiszen ami nem sikeres, azon továbblépsz, miközben lehet, hogy az később meg kaszálni fog), de még ezekkel együtt sem tudom összerakni, hogy rám ez miért igaz hatványozottan.

    Egyébként ha teljesen tárgyilagosan megnézem, azért elég sokszor van olyan is, hogy csak a veszteség miatt élem meg úgy, hogy akkor romlik le, amikor én belépek, de valójában előtte azért volt felívelés és a veszteség nem mind az én pénzemből ment.

    De az tény, hogy az FS-nél tényleg elég csúfos volt a bemutatkozás. :( Ma remélem, nyerni fog az izraeli meccs...

    Üdv.:

    Péter

    VálaszTörlés