2019. november 27., szerda

Megint rekord árbevétel jön a Szerencsejáték Zrt.-nél, új irányokba fejlesztenek

Egy rövidített interjú olvasható a Világgazdaság online kiadásában arról, hogy a Szerencsejáték Zrt.-nek ebben az évben is rekord árbevétele lehet, 530 milliárd forint felett. Ahogy a társaság vezérigazgatója, Czepek Gábor nyilatkozta a lapnak, "Hatékonyabb és versenyképesebb értékesítésszervezési modellre tértünk át [júniusban], egy irányítás alá vonva a földi és a digitális hálózatot. Részben beértek, illetve beindultak azok a fejlesztéseink, amelyek a következő években alapvetően alakíthatják át a játékosélményt, többek között sikeresen felvéve a versenyt az illegális globális online sportfogadási szereplőkkel."

Szintén a Szerencsejáték Zrt.-hez köthető a Harsányi Leventéről szól egy cikk a Blikken is, melyből kiderül, hogy a tévés SzerencseSzombat házigazdája több millió forintos nyereményt tehetett zsebre 2018-as világbajnokságon, egy jó tippszériát követően. Hogy mi volt a titka? Erről ezt vallja a műsorvezető: "A sport teljesen kiszámíthatatlan. Egyetlen pillanaton múlnak hatalmas összegek. Az azonban tény, hogy rengeteget olvasok sportkönyveket, járok meccsekre, beszélgetek focistákkal, és az is segíthet, hogy már gyerekkoromban a kettős rangadókon magamba szívtam a futball szeretetét. Ennek lehet némi köze hozzá, de az egésznek az alapja benne is van a nevében: szerencse-játék."

Okosabbak tehát nem lettünk abban a kérdésben, hogy pontosan hogyan is sikerült millákat nyernie... Én azért nem hiszek abban, hogy alapvetően a szerencse miatt nyerte volna a millákat.

4 megjegyzés:

  1. Pedig simán lehet, hogy szerencsés volt, és mindig jól jön egy reklámarc a SzZrt-nek... Sok sikert, jó lenne már ha valaki picit csökkentené az árbevételüket és kifejezetten szórakoztató lenne, ha ezt nem szerencsével, hanem stratégiával érné el. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Gábor!

      Köszi a hozzászólást, én nagyon ezen vagyok, amit írtál! :)

      Üdv..

      Péter

      Törlés
  2. Péter, mire gondolsz? Mivel nyert H.L.? Korrekt vagy nem korrekt (pl. bennfenntesség) eszközökről beszélünk?
    * Amikor kisebb esélye van a csalásnak és nagyon dől a pálya az egyik csapatnak, akkor azért lehet kaszálni. Én például egy fillért nem tettem volna fel Wales ellen kiharcolt magyar EB-re kijutásra (igaz másik oldalról korábban a norvégra sem). Pár ilyen meccsből ki lehet jönni pozitívan (miközben nem tudjuk, hogy H.L-nek milyen költségei voltak korábban szerencsejátékban).
    * Érdekes kérdés, hogy stratégiával dolgozik-e H.L.?
    * Vagy vannak-e értékes, hasznos infói a fogadásokhoz (amik szerintem lehetnek és lehetnek erősek).
    * Az sem mindegy, hogy pl.: 20x-os kötést nyert-e 100 forintis alapon, avagy nagyobb pénz befizetése után nyert még nagyobb pénzt.
    Szerintem komolyabb konklúziót se pro se kontra nem lehet levonni H.L. blikk által megidézett esetéből, azaz nekünk a saját tuunkat kell járni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Marci!

      Az nekem is eszembe jutott, hogy nyerhetett a segítségükkel. :) De persze ez nem több egy merész gondolatnál. :)

      Természetesen megyünk tovább a saját úton. :)

      Üdv.: Péter

      Törlés