2020. április 24., péntek

Új bajnokságokkal bővült a Tippnyerő blog

Sohasem hittem volna, hogy egyszer, bármi okból is, de fehérorosz tartalékbajnokságra, nicaraguai tartalékbajnokságra, tádzsikisztáni bajnokságra, vagy türkmenisztáni bajnokságra lehet majd fogadni a Tippmixpro.hu-n.

Sőt, csak ezekre.

Meg olyanra, hogy Amatőr Liga 2., Minszk (2x35p).

Egy ideig ellenálltam, hogy ezekkel is foglalkozzak, hiszen a koronavírus-vészhelyzet elmúltával ezek biztosan megszűnnek majd.

Azóta viszont sok idő eltelt, és ez alatt olyan hírek jöttek, hogy ez a helyzet az egész világon akár hosszabban is elhúzódhat és a labdarúgó bajnokságok folytatása - amiről korábban valahogy azt hittem, hogy áprilistól-májustól eljöhet ez az idő - teljesen bizonytalanná vált.

Ezért úgy döntöttem, abból főzünk, ami van, és felvettem az összes eddig hiányzó bajnokságot is a csapatszótárba, azaz lesznek ezek közül is tippek ezentúl.

Több bajnokság annyira összekapott, hogy nincs is róla tabella vagy statisztika a Tippmixpro.hu háttérszolgáltatóinál, ezért ezekről csak az eddig már előfordult csapatneveket tudtam beletenni a csapatszótárba, amely segít lefordítani a Tippmixpro.hu csapatneveit a tippadó oldalakéra, hogy ezzel a tippek kinyerését automatizálni lehessen. Aztán majd bővítem, ha újabb csapatnevek jönnek.

A kapkodást az is jól jellemzi, hogy - noha alig szerepeltek ezek a csapatok még a Tippmixpro.hu-n -, sok csapatnevet utólag magyarosított a magyar fogadóiroda.

Meglepődtem, hogy a tippadó oldalak közül sokat követnek ezek közül a bajnokságok közül is, valószínűleg ők is alkalmazkodtak a helyzethez.

Íme a most felvett bajnokságok listája, a bajnokságok neve mellett azon tippadó oldalak felsorolása, amelyek követik az adott bajnokságot:

  • Fehérorosz 2., követi: Forebet.com, Statarea.com
  • Amatőr Liga 2., Minszk (2x35p), követi: nem követi egyetlen tippadó oldalam sem
  • Amatőr Liga, Minszk (2x35p), követi: nem követi egyetlen tippadó oldalam sem
  • Fehérorosz 3., követi: Forebet.com
  • Fehérorosz tartalékbajnokság, követi: Bettingclosed.com, Forebet.com
  • Nicaraguai tartalékbajnokság, követi: Bettingclosed.com, Forebet.com
  • Tádzsikisztáni bajnokság, követi: Bettingclosed.com, Prima Tips, Forebet.com
  • Tajvani bajnokság, követi: Bettingclosed.com, Prima Tips, Forebet.com, Statarea.com
  • Türkmenisztáni bajnokság, követi: Bettingclosed.com, Prima Tips, Forebet.com, Statarea.com

A változások hatályba lépésének ideje: 2020. április 24. péntek 06:00, így sok kihagyott hétvége után talán mostantól lesznek majd újra Tippnyerő tippek.

Sok sikert, és legfőképpen jó egészséget mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése