2020. április 29., szerda

Újabb bajnokságokkal bővült a Tippnyerő blog

Azt hittem, hogy ennél már nincs lejjebb, de a Tippmixpro.hu a múlt hétvégén két új tartalékbajnoksággal bővítette a kínálatát.

Ezeket már egyetlen tippadó portálom sem követi, szóval sok meccs nem lesz ezek közül, de a rendszerben legalábbis benne lesz, ha a tippadók netán elkezdenék követni.

Mellévettem az egyetlen bajnokságot, melyet eddig nem szerepeltettem, mert csak egyetlen meccse volt, a tajvani egyetemi bajnokságról van szó.

A három új közül csak a türkmenisztánit követi az Eredmények.com.

Ezek az új bajnokságok:

 • Tajvani egyetemi mérkőzés
 • Türkmenisztáni tartalékbajn.
 • Tádzsikisztáni tartalékbajn.

Mindenkinek sok sikert és jó egészséget!

4 megjegyzés:

 1. Május 23 körül indul az NBI. Van remény :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Kildaros!

   Köszi az infót!

   Kedvet adtál hozzá, hogy körbenézzek a világ nagy bajnokságai esetében is van-e már kitűzött időpont. Persze a Bundesligának is volt április elejére, aztán meg törölték.

   Még havi értékelést sincs kedvem írni az áprilisról, persze nincs is nagyon mit.

   Kitartást!

   Üdvözlettel:

   Péter

   Törlés
  2. Nem veszítsd el a kedved, előbb-utóbb meccsözön lesz, sok bajnokságban le szeretnék játszani a meccseket. A franciát lezárták ugyan (PSG bajnok), de az általad is említett Bundesliga vagy jövő héten, vagy azután indul. A Premier League június eleje-közepe. Más egyébről nem tudok, bár állítólag kisebb bajnokságok is indulnak hónap vége felé.

   Törlés
  3. Köszi Kildaros!

   Köszönöm, rendben, hát akkor reménykedjünk... :) A dél-koreai bajnokság például már holnap indul, zárt kapus meccsekkel.

   Meglátjuk. Hajrá!

   Üdv.: Péter

   Törlés