2020. augusztus 18., kedd

Hamarosan változnak a Tippnyerő stratégiák

Elég régen szólaltam meg utoljára a blogon, bár a tippek ez idő alatt is zavartalanul frissültek, minden egyes nap.

De nem volt sem blogbejegyzés, sem havi értékelés.

Eleinte azért nem, mert nem volt mit értékelni, aztán később, amikor már lehetett volna, akkor meg egyszerűen nem éreztem, hogy ilyen bizonytalan hónapokat egyáltalán lehet értékelni.

Mostanra azonban úgy látom, ez egy ideig nem lesz már másképp, azaz nem fogunk visszatérni a rendes kerékvágásba a koronavírus miatt. Most ott tartunk a fociban, ahol március első felében tartottunk, tehát hogy sorra törlik a mérkőzéseket, ott pedig, ahol nagylegények voltak a vírushelyzet kellős közepén is, például Fehéroroszországban, ott betiltottak minden mérkőzést egyelőre.

Ugyanakkor csaknem teljesen biztos vagyok benne, hogy nem lesz még egy olyan lezárás, mint ami márciusban volt. Akkor se, ha a helyzet megköveteli majd (egyébként a világszerte összesített koronavírusos esetek sohasem csökkentek, hanem linerárisan növekednek - az esetszámok március közepe óta egy változatlan szögben emelkedő egyenes mentén helyezkednek el, mindenféle átmeneti csillapodás nélkül, szóval a helyzet egészségügyi szempontból már megkövetelné, csak gazdasági szempontból nem). 

Mindez azt jelenti, hogy kisebb-nagyobb fennakadásokkal, de foci - lesz! Így fogadni is lehet rájuk és a tippadó oldalak is működnek. Valószínűleg némelyik hétvége egy-egy nyári vagy év végi hétvége választékával fog rendelkezni, de a lényeg, hogy lehet majd fogadni, így aztán nem látom további értelmét kivárni. Főleg, hogy mindenki a második hullámról beszél már, aminek a számai a szomszédos országokig jutva rekordokat döntenek, Magyarországon is körülbelül ott tartunk már az egyre emelkedő napi esetszámban, ahol március második felében tartottunk, amikor már az egész ország zárva volt.

Ezért bejelentem, hogy további változások, újdonságok jönnek a Tippnyerő blogon, felhasználva a legutóbbi, tavaly novemberi változás óta szerzett tapasztalatokat. Ez még nem a hivatalos bejelentés, azzal várok még pár napot (az augusztus 20-i hétvége utáni napokig mindenképpen), de annyit már most is elárulok, hogy egyes stratégiák megszűnnek, mások összevonódnak, változnak. Összességében - új szabályokkal - egyetlen 1,7-es hazai stratégia és egyetlen döntetlen stratégia marad. Emellett külön megmarad az SFX döntetlen stratégia, mely az élesítés óta sem romlott le, és egy ehhez hasonló új, magas ODDS-ú stratégia is érkezik E1 néven, mely arra épít, hogy az esélytelenebbnek tartott hazai csapatok meglepően sokszor tudnak nyerni bizonyos csillagállások mellett.

Szóval hamarosan jelentkezem a továbbiakkal, és - várhatóan szeptember 1-től - már az új formában fognak érkezni a tippek, a háttérrendszereket már faragom ehhez.

Addig is mindenkinek kellemes nyaralást kívánok a nyár hátralévő részére, és ami a legfontosabb, vigyázzatok az egészségetekre!

5 megjegyzés:

  1. Szia Péter! Várjuk a fejleményeket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kildaros!

      Köszi szépen a kitartásért! Remélem, nem fogok majd csalódást okozni. :)

      Üdv.: Péter

      Törlés
  2. Sziasztok! Én is itt vagyok nap mint nap!
    ..mint lelki támasz... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Laci!

      Köszönöm szépen a kitartást Neked és a többi kedves Olvasónak is! :)

      Üdvözlettel:

      Péter

      Törlés
  3. Sziasztok! Én is vagyok! Hajrá!

    VálaszTörlés