2020. október 29., csütörtök

Vendégcikk: egy új sportfogadási kereseti lehetőség: Sportsuli

Az alábbiakban Gergő nevű kedves Olvasóm posztját osztom meg Veletek, melyet a Tippnyerő blogra írt. 

Én magam nem kommentálom, hisz tudjátok rólam, hogy semmilyen tippért nem fizetek már jó régóta, de nem kell, hogy mindenki így gondolja, úgyhogy akinek kedve van, fogjon bele, és azt sem bánnám, ha megírná olvasói kommentben, vagy hasonló vendégcikkben az itt szerzett tapasztalatait!

Sok sikert mindenkinek, aki belevág! :)

Péter

---

Kedves olvasók, a sportfogadosuli.hu nevében szeretnék számotokra egy érdekes lehetőséget bemutatni.
Azon ritka esetek közé tartozom akinek fő bevételi forrását évek óta a sportfogadás adja.
Mindezt teljesen más megközelítésben és hivatalosan.
Személy szerint nem hiszek a szerencsében, vagy hogy bármely sportesemény végkimenetelét a fogadóirodák szorzóinál jobb arányban tudnám megtippelni és határozottan elzárkózom minden rizikó alapú tevékenységtől!
Számomra a sportfogadás egy munka, ahol a befektetett idő, tudás és teljesítmény után szerzett jövedelemből építkezem. Nem leszek belőle milliomos, de egy tisztességes jövedelmet biztosít folyamatosan reprodukálható módszerekkel.

Alapja egy angol rendszer amit évek munkája alatt csiszoltam egyre tökéletesebbé, amiben a kezdeti havi néhány száz eurós bevételt sikerült többszörösére tornáznom.
Ezt a lehetőséget szeretném bemutatni nektek. Főképp a fogadóirodák által felkínált regisztrációk után ill. random évközi eseményekre adott bónuszokra épül. A stratégiában ezeket a pénzeket lehet átjátszani bebiztosított ellenfogadásokkal egy másik területre, amit sport tőzsdének neveznék. Arra játszunk hogy a fogadóirodánál elveszítsük a pénzünket, ezáltal a sport tőzsde rendszerében jóvá írásra kerül ugyan az az összeg. Ezáltal mentesülünk a bónusz feltételek alól, a sport tőzsdén pedig bármennyi pénzt korlátozások nélkül kivehetünk hiszen ott más játékosok fogadásait vettük meg jutalékért így mindenkinek érdeke lesz hogy ebben sikeresek legyünk.
Nem mellesleg az ellenfogadások által nem kell aggódnunk a mérkőzés kimenetelét illetően. A reggel megtett tétekkel már előre tudni lehet az este lezajló mérkőzés után mennyit fogunk keresni.

Mindez persze sokkal több dologból tevődik össze és a részletekben a lényeg.
Sok ismerősöm kérte már hogy tanítsam meg őket, de ez egy nagyon időigényes feladat és sok tanulással is jár, ezért a járványhelyzet okozta hosszas leállást kihasználtam, hogy felépítsek ebből egy digitális oktató anyagot, melyet 5 hónapnyi készülődés után végre hivatalos keretek között is megjelentettem a napokban.

A tananyag első leckéje ingyenesen letölthető a weboldalról, melyben részletesen leírom mindez kik számára lehet érdekes mint mellékjövedelem vagy akár mint megélhetési forrás.
Félreértés ne essék, itt nem egy szerencsejátékra épülő hobby fogadási rendszert, hanem egy szigorú szabályok alapján működő bevételt teremtő foglalkozást ismertetek.
Ami működik, épp azért mert ezzel is dolgozni kell, de nem mindenkinek ajánlott.
Éppen ezért 30 napos pénz visszafizetési garanciát kínálok mindenkinek, aki úgy dönt kipróbálja de nem sikerülne már az első hónapban legalább a tananyag értékét kitermelni az elsajátított módszer gyakorlásával.

Részletek:
https://sportfogadosuli.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése