2020. november 18., szerda

Egy pár napig szünetelnek a Tippnyerő tippek a Tippmixpro.hu honlap megújulása miatt

Mindenféle előzetes bejelentés nélkül ma megújult a Tippmixpro.hu honlap, ahonnan a mérkőzéseket és az ODDS-okat szedem. Annyira más a honlap szerkezete, hogy nem lehet a régi módon automatizáltan kiszedni az adatokat.

Ami a fő bajt jelenti, hogy az ODDS-ok nem jelölhetők ki, és nem esnek bele sem az oldal Minden kijelölése parancsába, márpedig egyenként kiírogatni biztos hogy lehetetlen feladat.

Szerencsére megtaláltam a megoldást (teljes HTML oldal lementése és LibreOffice HTML szerkesztőben történő behívása), de így meg ömlesztve vannak az ODDS-ok, így mindenképpen dolgozni kell vele, hogy automatizáltan kinyerhessem őket.

Mindig attól rettegtem, hogy egyszer majd megújítják a Tippmixpro.hu-t, és akkor lehetetlen lesz egyben leszedni a mérkőzéseket. Hát ehhez most egy fokkal közelebb kerültünk, bár még van rá megoldás, csak kerülővel, szerencsétlenkedni kell.

Amúgy nekem a régi honlap sokkal jobban tetszett, igaz, ez viszont modernebb és több szolgáltatást nyújt.

A fentiek miatt türelmet kérek Tőletek, egy pár napig nem lesznek most Tippnyerő tippek, mert időre van szükségem, mire megtalálom az adatok kinyerésének módját. Szólok, ha elkészültem vele a jövő héten!

A meccseket és az eredményeket addig is eltárolom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése