2020. november 21., szombat

Újra működnek a Tippnyerő tippek!

Péntek este tudtam csak nekiállni a Tippmixpro megújított honlapjáról kinyerhető adatok új formátumának rendszerembe illesztéséhez, így újra zavartalanul, egyben a korábbiakban megszokott módon, változatlanul működnek a  Tippnyerő tippek.

A tippek formátumában több böngészőt kipróbáltam, közülük csak a Chrome tudta leszedni a tippeket úgy, hogy az ODDS-ok is lejönnek vele együtt, ezt más böngésző nem tudta megugrani. Ebből gondolom, hogy a böngészők piacvezetőjéhez igazították a weblapot, de az már jobban zavar, hogy a firefoxosokra miért nem gondoltak.

A teljes napi lista azonban csak lapozással állítható elő, hétvégén pedig külön rengeteg lapból, míg ez korábban ráfért egyetlen oldalra. Nem lehet beállítani, hogy egy lapon hány elem szerepeljen, így csak fix húszasával lehet haladni, azaz - hétvégén - esetleg többtíz lapból tudod csak összerakni a napi kínálatot, már ha így szeretnéd csinálni, ahogy én.

Az eredmények formátuma még  nagyobb szívás. Ott is valami szűk, talán 10 vagy 20 listaelemenként lehet haladni, és akár több százszor is kellhet lapozni, mire egy nap végére érsz. Na ez az igazi nagy szívás, ezért miután először kétségbeestem, szerencsére eszembe jutott, hogy létezik a papír alapú, fogadóirodás fogadást támogató oldal is, a Tippmix.hu, amelynek szerencsére az eredményoldala nagyon hasonló a régi Tippmixpro.hu eredményközlő oldalához, így itt még egyetlen nap összes meccsét le lehet szedni egyben. Ez azért fontos, hogy pontosan a Tippmixpro.hu csapatneveit használhassam az eredményekben, hiszen a tippek is ebben vannak. Kipróbáltam, az első három nap alapján teljesen egybevágnak a csapatnevek és a választék is, így a jövőben innen fogom venni az adatokat, amíg át nem alakítják majd valami rosszabbra ezt is. :(

Egyébként írtam a Szerencsejáték Zrt.-nek, hogy tegyék felhasználóbarátabbá a lekérdezéseket az új honlapon a jelenlegi 10-20-asával lapozható listák helyett, de őszintén szólva nem hiszek abban, hogy ezen változtatni fognak bármit is, pedig ezen biztosan sokan bosszankodnak rajtam kívül is. Mondjuk azon kívül, hogy akadályozzák a tömeges adatkinyerést, és ezzel jelentősen megnehezítsék az olyanok dolgát, mint én, aki leszedi az adatokat és számítógépes eljárásokkal feldolgozza, nem tudok más indokot elképzelni erre a változtatásra.

A Tippnyerő tippekből kimaradt a csütörtöki és a pénteki nap, ami alatt esélyem sem volt ezzel foglalkozni, így ezeket utólag megcsináltam. Csütörtökre nem lett volna semmilyen Tippnyerő tipp, péntekre pedig csak a kísérlet alatt álló XD adott volna tippet, négyet, ebből az utolsó kettő nyert  volna:

  • Frosinone - Cosenza (tipp: X, ODDS 3,15) - VESZTETT
  • Santiago Morning - Dep. Santa Cruz (tipp: X, ODDS 3,3) -  VESZTETT
  • Sporting Cristal - Universitario de Deportes (tipp: X, ODDS: 3,35) - NYERT
  • Sporting Cristal - Universitario de Deportes (tipp: X, ODDS: 3,35) - NYERT

A szombati tippek pedig már elkészültek, van egy döntetlen XT hármas kötés és az ellenfogadásos hazai E1-nek is van 6 tippje, ezek:

  • 06:00 Orosz 2. SZKA Habarovszk - Krilja Szovjetov Szamara, tipp 1, ODDS 3,7
  • 06:00 Orosz 2. SZKA Habarovszk - Krilja Szovjetov Szamara, tipp 1, ODDS 3,7
  • 14:30 Dél-afrikai bajnokság  Lamontville Golden Arrows - Kaizer Chiefs, tipp 1, ODDS 3,9
  • 15:00 Svéd 2. Sundsvall - Halmstad, tipp 1, ODDS 4,15
  • 15:00 Svéd 2. Sundsvall - Halmstad, tipp 1, ODDS 4,15
  • 15:00 Svéd 2. Sundsvall - Halmstad, tipp 1, ODDS 4,15

Az XT esetében délben, míg az E1 esetében sajnos reggel 6-kor kezdődik az első tipp, amiért elnézést kérek, tényleg csak most volt időm megcsinálni a szükséges átalakításokat a tippek kinyeréséhez.  Minden tipp bekerült a saját oldalára, a maiak és a két nap alatt kimaradt négy XD tipp is, hiszen a Tippnyerő blog alapvetően nem tippadó szolgáltatás, hanem egy kísérlet naplózása.

Ezen kívül egyébként szombatra van 11 tippje a döntetlenes, kísérleti XD stratégiának is, legkorábban déltől.

Még kell pár apró alakítás az új rendszerhez, de a lényegi része rendben lett, úgyhogy mostantól a megszokott formában jönnek a tippnyerő tippek az oldalaikon és a hírlevélben is.

Mindenkinek jó fogadást és sok nyereséget kívánok a továbbiakra nézve! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése