2021. február 10., szerda

Nyereményjáték a Tippmixprón

Új nyereményjáték indult hétfőn a Tippmixpro.hu-n. 

A lényege az, hogy három szakaszban, február második, harmadik és negyedik hetében bármilyen fogadással, akár kötésekben is játszva a honlapon (a második héten minimum 2000 forinttal összesen, a harmadik héten minimum 3000 forinttal összesen, míg a negyedik héten minimum 4000 forinttal összesen) egy-egy heti sorsoláson lehet részt venni, amelyen nyereményeket sorsolnak ki.

Ha nem jelentkeztél még a promóciós hírlevelekre, akkor erre jelentkezve - még a játékba jelentkezés előtt! - plusz egy esélyt kapsz.

Minél többször eléred a fenti összegeket, annyival több esélyed nyílik elnyerni a nyereményt, de az egyes heteken a minimumösszeg legfeljebb 100-szorosával vehetsz részt a játékban.

A február második hetén tippelők közt 100 darab 5 ezer forint értékű belső egyenlegfeltöltést, és 10 darab 50 ezer forintos Media Markt utalványt sorsolnak ki. A harmadik héten 100 darab 10 ezer forintos belső feltöltést és 10 darab 100 ezer forint értékű Media Markt utalványt lehet nyerni. Végül február utolsó hetében 100 darab 20 ezer forintos egyenlegfeltöltést és 10 darab 200 ezer forint értékű Media Markt utalványt sorsolnak ki. Egy játékos akár mindhárom sorsoláson nyerhet, de mindegyiken csak egyszer.

Van egy fődíj is, melynek értéke 1 millió forint, de ennek sorsolásán csak azok vehetnek részt, akik a minimumösszeget minhárom játékhéten lefogadták. A fődíj sorsolásán mindenki csak egyszeres eséllyel indulhat, a fogadásai összegétől függetlenül, de aki a hírlevelekre feliratkozott, az kap egy második esélyt is a fődíj sorsolásán.

A nyereményjátékban való részvétel nem automatikus, arra itt lehet jelentkezni, a játék ideje alatt bármikor, de a már elmúlt szakaszokba a jelentkezés nem érvényes, és az adott játékhéten a jelentkezés előtt megtett fogadások sem számítanak bele.

A belső egyenlegfeltöltéseket az elnyeréstől számított 5 munkanapon belül jóváírják, de az utalványok a Szerencsejáték Zrt. előre egyeztetett értékesítőhelyein vehetők át, legfeljebb 40 napig, utána a tartalék nyertesek kapják meg azt.

A főnyereményt, azaz az egymillió forintot banki átutalással kapja meg a nyertes, miután ugyanazokkal az okmányokkal igazolta magát, mint amivel regisztrált a Tippmixpro.hu rendszerébe. A főnyereményt 15 százalékos SZJA és 15,5 százalékos SZOCHO is terheli, de nekem a játékleírás alapján nem teljesen egyértelmű, hogy ezt a játékos fizeti-e vagy a Szerencsejáték Zrt., mindenesetre valószínűsítem, hogy az utóbbi.

A nyereményjátékban egy lakcímről csak egy játékos játszhat és egy természetes személy több regisztrált fiók esetén is csak egyszer.

A teljes játékszabályzat (pdf, 426 kB, új ablakban nyílik meg) itt olvasható el.

Véleményem szerint aki legalább 2-3-4 ezer forint összegekben amúgy is fogadna az adott héten, annak érdemes jelentkeznie, mert nincs vesztenivalója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése