2021. május 4., kedd

Visszatér az egykattintásos eredményellenőrzés a Tippnyerő stratégiák oldalain

A mai naptól - illetve a stratégiák oldalain 2021. május 1-ig visszamenőleg is - a mérkőzés mögötti linkek az Eredmények.com napi weboldala helyett a Google.com-ra mutatnak és a Tippmixpro.hu csapatneveivel megpróbálják behozni a mérkőzés állásának élő közvetítését, illetve annak befejeződése után megmutatják a mérkőzés végeredményét. 

A módszer nem fog minden mérkőzésnél működni, de az esetek döntő többségében a Google felismeri majd a mérkőző csapatokat és a linkre kattintás után azonnal, - az eddig alkalmazott megoldás helyett további keresés szüksége nélkül - megmutatja a mérkőzés állását, illetve végeredményét. 

Ezzel visszatér a Tippnyerő tippek 2021. január 31-ig alkalmazott, felhasználóbarátabb eredmény-megjelenítési verziója, mely azért tűnt el, mert megszüntettem a mérkőzések egyenkénti adatgyűjtését, így az egyedi linkjeit sem tároltam, továbbá ez az Eredmények.com-ra automatikusan nem állítható elő.

Ezért 2021. február 1-től az általános, Eredmények.com weboldalra irányítottam minden meccs mögötti linket és onnan már kézzel kellett kikeresni az adott mérkőzést, ami eléggé fárasztó volt, főleg, ha egy 1-2 nappal korábbi eredményre voltunk kíváncsiak.

Az ezzel kapcsolatos tesztjeim azonban azt igazolták, hogy a Google a Tippmixpro.hu csapatnevekkel is képes megjeleníteni a mérkőzés állását már előben is, illetve az eredményét annak befejezése után. A dátumformátumnak azonban a magyar ÉÉÉÉ.HH.NN formátum helyett ÉÉÉÉ-HH-NN formátumban kell lennie, nekem legalábbis csak így működött, ezért így képeztem le a mérkőzéslinkeket is.

A változások mind a stratégiák weboldalaira, mind pedig a tippküldő hírlevélre egyaránt vonatkoznak. Az esetleges problémákat kérem, jelezzétek! Előre is köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése