2017. augusztus 15., kedd

Eredmenyek - 2017. augusztus 13.

Mivel veszteségek miatt ideiglenesen szüneteltetem a pénzes fogadásokat, ezért most csak az általam figyelt tippforrások múlt heti teljesítményét értékelem.


4, a hazai sportfogadási oldalon is megjátszható tippet adtak a múlt héten, ezek közül egy vesztett, így a virtuális egyenleg 1293 Ft-ról 1698 Ft-ra nőtt. Mint ismert, ők viszonylag magas ODDS-ú tippet adnak és ebből a nyereségességhez elegendő mértékben el is találják azok kimeneteleit. 21 tipp után 60 százalékos találati arányuk van 1,98-as átlag ODDS-sal, ami  18,80% ODDS tartalékot és 9,49%-os nyerési arány tartalékot jelent.

Változatlanul kivárom, hogy mire jutnak. 30 nap alatt 14 tippel 1000 Ft körül mozogtak, aztán a bajnokságok indulásával megindultak felfelé. Meglátjuk, hogy meddig tart ki a lendület.


A héten valószínűleg meghozom a végleges döntést a kidobásáról, a bankroll ugyanis már közel a felére csökkent. Csak azért hagytam meg, mert a takarításkor nem volt egyértelmű, hogy elindul-e felfelé, de most már látom, hogy elindult ő, csak lefelé. Mindenféle előzetes emelkedés nélkül, hirtelen 4 vesztes tipp egymás után az 1,7-es ODDS tartományban nálam megengedhetetlen hiba. Tehetségtelenek.


Ők is a kidobás sorsára jutnak, hiába értek el korábban sikereket és háromszorozták majdnem meg a (virtuális) bankrollt 3 hét alatt. Igaz, náluk nem a hagyományos tétkezelési stratégiát használom, hanem az addig elért legmagasabb egyenleget osztom ötfelé és kettős kötésben kötöm meg a tippjeiket, de ez a hetük így nézett ki: NYERT, VESZTETT, VESZTETT, NYERT, VESZTETT, VESZTETT, VESZTETT, és tegnap, hétfőn is VESZTETT.  Ez nálam megengedhetetlen. Az ODDS tartalék mutatójuk 2,87%-ra, a nyerési arány tartalék mutatójuk 1,51%-ra csökkent. 


Őket még mérem, de egy hét alatt 6 tippel 956 forintból 1033-at csináltak. El nem hiszem, hogy csúcsot fognak dönteni és elkerülhetik a sorsukat 7,89% ODDS tartalékkal és 4,66% nyerési arány tartalékkal. Ez kevés lesz a sikeres jövőhöz.

Így kell ezt csinálni: az elmúlt hetekben kedvencemmé előlépett mobilalkalmazás tippjei hihetetlen sikerről tettek tanúbizonyságot. 1,41 átlag ODDS mellett 22 tippből 18-at eltaláltak. A mutatóik (melyek a bajnoki szezon hiánya miatt romlottak meglátásom szerint) egyre javulnak, jelenleg 17,72% ODDS tartalékon és 12,21% nyerési arány tartalékon állnak. Utóbbi mutató 10% felett már rendben van, ha az ODDS tartalékon elérik a 20%-ot, minden rendben lesz velük. A virtuális egyenlegük a héten 2356 forintról 4099 forintra nőtt, sőt, tegnap hétfőn is folytatódott a menetelésük, már 5648 Ft-on tartottak a tegnapi meccs után, nem egész 3 hetet követően, 1000 Ft-ról indulva. (Náluk is az a szabály érvényesül, hogy az eddigi legmagasabb bankrollból számolom vissza annak 20%-át egy tét megállapításához.)

Ha minden tippjüket többes kötésben játszottam volna meg naponta, kedden 4-es, csütörtökön, pénteken és vasárnap 3-as kötéssel nyertek volna. És tegnap hétfőn is.

El vagyok ájulva tőlük. Noha korábban azt ígértem, hogy kivárok velük augusztus végéig, de úgy látom, egyre többet vesztek, ha kihagyom, ezért fontolgatom, hogy a héten elindulok velük egy 1000-1000 forintos bankrollal. Az egyiknél hagyományosan az előző napi záró bankroll egyötödével teszem meg a tippeket, 200 forintos téttel indulva, a másik 1000 forintos bankrollt pedig - 100 forintos tétekkel - a napi tippjeik többes kötésére használnám. Hátha bejön... (FONTOS! csak a bajnoksági tippjeiket játszom meg majd, mert a kupa és egyéb mérkőzéseken rosszabb teljesítményt értek el.)

A bankroll menedzsmentem szerint amint elérem a kezdő bankroll 4-szeresét, a felét tartalékba teszem, a megmaradt másik felével pedig folytatom a fogadást az újabb négyszerezésig. Ez a módszer biztosítja, hogy a bankroll építési szakaszban egy esetlegesen elbukott bankroll helyébe tudjam állítani azt a legutóbbi bankrollt, amivel a legutóbbi bankroll emelést kitermeltem. Itt is így fogok eljárni.

Kíváncsi vagyok, hogy mire jutok majd velük. A fantasztikus eredményeik láttán úgy érzem, 2000 Ft kockázatot élesben is megérdemelnek.

Jelen pillanatban 5 ingyenes tippforrást tesztelek saját statisztikával, és folyamatosan keresem az új tippforrásokat is. A pénzzel is megjátszott fenti portfólióba csak azok a tippforrások kerülhetnek be, melyek egy hónapig pozitív egyenleget teljesítettek volna, ha pénzzel is megjátszottam volna a tippjeiket. A portfólióba bekerült, de ott tartósan veszteséget termelő tippforrásokat kiveszem a portfólióból, mert a célom egy folyamatosan monitorozott, hosszú távon is nyereséges tippforrásokból összeállított portfólió kialakítása.

A tippforrások tippjeit kizárólag a magyar Tippmixpro.hu portálon játszom meg, így a fenti adatok a magyar ODDS-sal kalkuláltak. Azok a mérkőzések vagy fogadástípusok, melyek nem adhatók le a magyar oldalon, nem szerepelnek a számításokban.

A blog ingyenes és az is marad. Jelen blognak a hátteréről a legelső bejegyzésben olvashatsz:
https://tippnyero.blogspot.hu/2017/07/kirugas.html


Engem itt érhetsz el: peter(pont)high111(kukac)gmail(pont)com
---
Minden héten értékelem a tippforrások teljesítményét.
Az előző értékelést (2017.08.06.) itt olvashatod el:
http://tippnyero.blogspot.hu/2017/08/eredmenyek-2017-augusztus-6.html
A következő értékelést (2017.08.20) itt olvashatod el:
https://tippnyero.blogspot.hu/2017/08/eredmenyek-2017-augusztus-20.html


Köszönöm a figyelmedet, visszavárlak a jövőben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése