2017. augusztus 23., szerda

Eredmények - 2017. augusztus 20.

Gyászos egy hét volt. Ugye, a legutóbbi bejegyzésemben írtam, hogy fontolgatom, hogy beszálljak pénzzel is a Superbetmenbe. Hát be is szálltam, és... vesztettem. Ismerős érzés. Csak azt nem tudom, miért van az, hogy megtízszerezi az egyenlegét 3 hét alatt egy tippforrás anélkül, hogy megjátszanám pénzzel, és amikor belépek, tartósan leromlik? Rajtam ül valami átok, és amint belépek, azért romlik le, vagy lúzerként mindig eltalálom azt a pontot a pénzes fogadás indításakor, amitől pont leromlik a tippforrás teljesítménye?

Azt se nagyon értem, hogy hogyan lehet 19 napig brillírozni, utána pedig kifejezetten gyenge tippeket adni, amelyek nem is illenek a koncepcióba? Például a tegnapi Kongsvinger-Bodo/Glimt meccs pont ilyen. A 16-os tabella alsó harmadát vezető csapat fogadja a bajnokságot vezető csapatot, a kettejük közötti pontkülönbség - 21 forduló után - több, mint duplája. A Bodo/Glimt győzött 5 meccse, a Kongsvinger meg 3-at vesztett (mindhárom ellenfél a tabella első 6 csapata közül való), és győzött két olyan csapattal szemben, amelyik eggyel alatta, illetve kettővel felette van, bár tény, hogy ezeknél gólzápor volt: az egyiknél 3-at (idegenben), a másiknál 6-ot (otthon) rúgott a Kongsvinger. A legutóbbi 5-ből 3 vesztes meccsén - közülük egy otthoni meccs volt - viszont összesen csak 2-t.

Szóval nálam az, hogy ez a csapat a listavezetőnek legalább egy gólt fog rúgni, nem szakértői tipp, hanem szerencsejáték. Vagy bejön, vagy nem. Csakhogy én ezt nem engedhetem meg magamnak a pénzemből, és már így is rengeteget vesztettem, pont az ilyen tippeken.

Mert hogy vannak meglepetésmérkőzések a sportfogadásban, ezt én is tudom, de a tegnapi fiaskó egyáltalán nem volt az. Annyira nem, hogy egy másik tippforrás, a Bravo simán a Bodo/Glimtet jósolta győztesnek, és igaza is lett.

És nem ez volt az egyetlen rossz tippje a Superbetmennek a héten: a mindkét csapat rúg gólt típusú tippjeit zsinórban veszíti. Vasárnap bebukta ugyanezt az Asane - Ullensaker/Kisa és a Mjöndalen - Strömmen meccseken is, hétfőn pedig a Örebro - Hammarby meccsen. Tegnap meg a Konsvinger találkozóján.

Most akkor csináljam azt megint, hogy felülvizsgálom a tippeket? De hát én nem érzek magamban affinitást ehhez, szakértő sem vagyok. Egyszerűen csak logikusan próbálok gondolkodni. Persze tippadóként könnyebb helyzetben van a Superbetmen, hiszen neki feltehetően nincs benne a saját pénze, vagy ha benne is van, kap pénzt a tippekért az előfizetéses mobilalkalmazásában, ahol a legutóbbi 11 napból 9 nyert - állítólag. De nekem pont a hitelességgel van problémám: megveszem én a fizetős tippjeit, ha látom az ingyenesből, hogy tehetséges. Hát pont ezért vannak az ingyenes tippek: beetetésből, nem? És itt bukik el az üzlet: ilyen tippek után nem fogom megvenni a pénzes alkalmazását, akkor sem, ha akciózza, mert ilyen gyenge ingyenes tippek után nem hiszem el, hogy az elmúlt 11 napból 9-et tényleg képes volt végignyerni.

Persze kivárok még a Superbetmennel, de azért ki kellett írnom a dühöngő lelkemből ezeket a sorokat.

És akkor lássuk a jelenleg figyelt tippforrások teljesítményét.


A régi tippforrások közül egyedüliként megmaradt Bravó a héten némi ingadozás után emelkedni kezdett, az 1698 forintos hétkezdő bankrollt megemelte a hét végére 1735 forintra, majd e héten hétfőn és kedden tovább emelte 2539 forintig. A július 8-án, 1000 forinttal kezdett bankroll még nem járt ilyen magasban, így kivárok, de a problémám az velük, hogy az elmúlt másfél hónapban nem voltak képesek emelkedni. Az első két hetet az 1000 forintos tartományban töltötték, hol kiemelkedve, hol alábukva, majd július utolsó hetében elhagyták ugyan az 1000 forintot, de mindig visszaestek: 1020 és 1513 forint közt ingadoztak (8 meccsből).

Viszont a mutatóik még mindig remekek: 2,01 átlag ODDS mellett 62,96% nyerési aránnyal büszkélkedhetnek, ami több mint jó, így az általam képzett mutatók is remekelnek: az ODDS tartalék, ami 20%-tól jó, 26,39%-os, a nyerési arány tartalék pedig, ami 10%-tól jó, 13,15%-os. Ezeket nagyon nehéz elérni. Kíváncsi vagyok, a héten hogy domborítanak.


Miután július 28-tól szárnyaltak, csak a bajnoksági tippjeikkel 30 ezer forintból 298 ezret csináltak volna 47 meccsel augusztus 14-ig, aközben augusztus 15 óta, amikor pénzzel is beléptem, bukdácsolnak. 30 ezer forint bankrollal élesben is elindulva ma 21.984 forinton állnak. Csak a bajnoki meccseiket játszom meg, mert a korábbi tapasztalataim szerint kupameccsekben nagyságrendekkel rosszabb a találati arányuk, de most a bajnokságokban is rosszul teljesítenek. A korábbi múltjuk miatt azonban remekelnek a mutatóik: 1,42 átlag ODDS mellett 84,51 százalékos találati aránnyal büszkélkedhetnek, az ODDS tartalékuk 20,13%, a nyerési arány tartalékuk pedig 14,16%, csak a bajnoki meccseken és a Tippmixpro portálon meg is fogadható meccseket figyelembe véve.

Ettől a héttől követem az ingyenes és a tenisz tippjeit is, jövő héttől ezeket is hozom.




Ők egy új tippforrás, ez az első hét, amikor tesztelem őket. Ők naponta adnak mintegy 20 körüli ingyenes tippet, sőt, ha regisztrálsz, akkor még egy csomó ingyenes tippet is adnak, kétesélyre, 1,5 gól alatt/felett-re, rizikós tippekre és pontos végeredményre. Utóbbiakat azonban már nem követem, túl nagy munka lenne ennyi tippet naponta egyeztetni a Tippmixprón megjátszható meccsekkel és fogadástípusokkal, valamint ODDS-okkal. Ezért csak a címlapi ingyenes tippjeiket követem múlt kedd óta, azt viszont egyeztetem a Tippmixpróval, de pénzzel még nem fogadom meg a tippjeiket.

Az ingyenes tippjeik ügyében az zavar, hogy a lista a nap folyamán még bővülni szokott, továbbá lejjebb, az "Upcoming Tips" szekcióban is vannak olyan tippek, amelyek fent nem szerepelnek, de jelentős részük ismétlődő tipp, ugyanakkor nem tartalmazza az összes ingyenes tippet. Szóval nincs rend, ez egy kenyai vállalkozás, nem az európai precizitással dolgoznak. (Ámbátor ha az olaszokra vagy a spanyolokra gondolok, akkor sem a precizitás jut eszembe, ez inkább az északibb népekre jellemző.)

A lényeg: a tippjeikkel így alakultak volna a napvégi záróegyenlegeim tegnapig: indulás 2000 Ft bankrollal, 2301, 2318, 2272, 2388, 2709, 2541, 2173, 2280 Ft. Tehát mint látható, a felívelés után megtorpant és visszazuhant, ha pedig a visszazuhanó tartomány tetején léptem volna be, akkor még vesztettem is volna. Átlag ODDS-uk mindössze 1,35, és ebben az ODDS tartományban nagyon jó találati arányt kéne nyújtaniuk (mindenképpen 74% felettit), de ők 72,73 százalékkal teljesítettek az elmúlt 8 napban. Az ODDS tartalék és a nyerési arány tartalék mutatóik is - ilyen eredmények után természetesen - negatívak, -1,62 és -1,2 százalékkal.

Természetesen vezetem őket továbbra is, így beszámolok majd a továbbiakról az ő esetükben is.

Jelen pillanatban 3 ingyenes tippforrást tesztelek saját statisztikával, és folyamatosan keresem az új tippforrásokat is. A pénzzel is megjátszott fenti portfólióba csak azok a tippforrások kerülhetnek be, melyek egy hónapig pozitív egyenleget teljesítettek volna, ha pénzzel is megjátszottam volna a tippjeiket. A portfólióba bekerült, de ott tartósan veszteséget termelő tippforrásokat kiveszem a portfólióból, mert a célom egy folyamatosan monitorozott, hosszú távon is nyereséges tippforrásokból összeállított portfólió kialakítása.

A tippforrások tippjeit kizárólag a magyar Tippmixpro.hu portálon játszom meg, így a fenti adatok a magyar ODDS-sal kalkuláltak. Azok a mérkőzések vagy fogadástípusok, melyek nem adhatók le a magyar oldalon, nem szerepelnek a számításokban.

A blog ingyenes és az is marad. Jelen blognak a hátteréről a legelső bejegyzésben olvashatsz:
https://tippnyero.blogspot.hu/2017/07/kirugas.html

Kérlek, ha ismersz olyan ingyenes tippforrást, amelynek jó a teljesítménye, juttasd el hozzám légy szíves, vagy írd be bármelyik cikk aljára kommentben! Köszönöm!

Engem itt érhetsz el: peter(pont)high111(kukac)gmail(pont)com
---
Minden héten értékelem a tippforrások teljesítményét.
Az előző értékelést (2017.08.13.) itt olvashatod el:
http://tippnyero.blogspot.hu/2017/08/eredmenyek-2017-augusztus-13.html
A következő értékelést (2017.08.27.) itt olvashatod el:
http://tippnyero.blogspot.hu/2017/08/eredmenyek-2017-augusztus-27.html



Köszönöm a figyelmedet, visszavárlak a jövőben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése