2017. szeptember 13., szerda

Eredmények - 2017. szeptember 10.

Leállt a Tips180.com. Kezdetben a biztonsági tanúsítvány szöveghosszával volt valamilyen probléma, mára pedig azt írja ki a böngésző, hogy visszavonták a tanúsítványát.

Ennek kapcsán elhatároztam, hogy leszámolok velük. Az ODDS-aik túl kicsik, illetve ehhez túl rossz a találati arányuk. 2017. augusztus 15-én 2000 forintról indulva, szeptember 9-i napvégi záráskor 1265 forintom lenne. Az egyenleg csúcsa 2446 Ft lett volna, mélysége pedig 797 forint. Nem tudtak kitörni ebből a tartományból, pedig ez idő alatt 293 tippet szedtem le tőlük.

Ha csak a bajnoki tippeket nézem - amiben erősebbek -, akkor az egyenleg csúcsa 2878 Ft lett volna, a mélysége pedig 1194 forint, tehát látszik, hogy kitörni ezekkel sem tudtak volna.

Az ODDS tartalék és nyerési arány tartalék mutatók mind a negatív tartományba mentek.

Megmaradt a Superbetmen. A kidobásán gondolkodom. Lássuk az eddigi eredményeket!

  • ingyenes tippek: 2017. augusztus 20 óta vezetem. 1000 forintról elindulva 77 tipp után az egyenleg ma 1107 Ft. A minimum 678 Ft, a csúcs ez idő alatt 1642 Ft volt. A minimumhoz többször is közel került, de a maximumhoz csak egyszer. Nem hiszek abban, hogy később brillírozni fognak.
  • focitippek: eredetileg ez volt egyedül. Iszonyat jót brillíroztak! 3 hét alatt, ráadásul pont az uborkaszezonban tízszeresére emelkedett volna az induláskori 30 ezer forintos egyenleg, ha pénzzel is megjátszom. Azóta viszont, az elmúlt egy hónapban folyamatosan zuhannak. A mai egyenleg így 61.182 Ft lenne. És ez csak a bajnoki meccsek eredménye, amiben erősebbek. Ha a teljes tippállományt nézem (133 tipp, ebből 32 volt nem bajnoki), akkor pedig szeptember 3-ára már minden bankrollt rég elvesztettem volna, annyira leromlottak volna. Noha mondhatni, hogy 2017. július 28-ától kezdve másfél hónap alatt még így is megduplázódott az egyenleg, de engem rendkívül zavar, hogy ez a duplázódás egy tízszeres emelkedés utáni esésből maradt vissza és a kb. 6 hetes időtartam utolsó 4 hetében végig csak esés volt, folyamatosan, aminek talán még nem is vagyunk a mélypontján. Elemeztem a tippjeiket. Egyetlen tippkategóriában (pl. 1X2 vagy gólszám) sem kiemelkedőek, összességében mindenhol nagyon gyenge a találati arányuk, tehát nem rontja le egyik tipptípus a másikat, hanem egyszerűen mindegyik rossz. Még mindig vakarom a fejemet, hogy mit tegyek velük, ha csak azt nem, hogy most azonnal kidobom őket.
  • tenisz tippek: ebben lényegesen rosszabbak, mint a másik kettőben, úgyhogy ezt viszont értelmét sem látom tovább vezetni. Látható, hogy nem gondosan kielemezett tippekről van szó, és Fortuna istenasszony túl gyakran közbeszól, amikor meg éppen nem, akkor meg olyan alacsonyak az ODDS-ok, amelyekkel nem lehet hatékonyan feltornászni az elveszett pénzt (a következő vesztésig). Itt augusztus 20-án 1000 forinttal indulva sosem lett volna 1000 forint felett az egyenleg, ma pedig 498 forintom lenne.

A Bravo volt a harmadik tippforrás. Ennek azonban már befejeztem az elemzését, miután 6 vesztes tipp jött össze egymás után és ezt megengedhetetlennek tartom. Július 8-án 1000 forintról indulva ma 433 forintom lenne, a csúcs ez idő alatt 2539 Ft lett volna, a mélypont pedig a legutolsó egyenleg.

Hogyan tovább?

1) A Superbetmen focitippjei maradnak egyelőre. Kíváncsi vagyok, a 61 ezres virtuális egyenleg tovább zuhanva beesik-e a bankroll tartományába, vagy ki tud emelkedni újra. Ha eléri a bankroll tartományt, akkor már biztos, hogy leállok vele, mert az már túl nagy esés.

2) Új tippforrások jönnek. Egy magyar tippforrást fogok elemezni, melyről a héten fogok írni egy posztot, és októberben vissza szeretnék térni az iXsport tippjeinek elemzésére is, adva nekik még egy esélyt. Illetve folyamatosan keresek újabb, ingyenes tippforrásokat is, ezeket is el fogom hozni az oldalra, ha érdemesnek látom őket.

Itt jegyzem meg, hogy az egyik ilyen tippforrásnál (Freesoccertips.org) nagyon jó találati arányokat találtam a múltból kitett tippjeikre. Az oldal azt írja, hogy a tippjeik ingyenesek, de ingyenes tippet mégsem találok rajta. Írtam nekik, hogy tisztázzam a félreértést, de nem válaszoltak. Jobban megnézve azért gondolom, hoyg csalás, mert a bal oldali sávjukban partneroldalak vannak. Csak egyet néztem meg közülük, de a csapatukról kitett kép számtalan helyen megtalálható a neten a Google képkeresője szerint. Persze mondhatják, hogy csak illusztráció, de én nem így értelmeztem, és ebben a világban nagyon törékeny a bizalom, főleg az elején.

Másrészt szeretném megköszönni a kedves és lelkes Olvasóknak, hogy javasolnak további tippforrásokat. Azonban gyakran kapok fizetős tippforrásokat is, de én jelenleg még mindig ingyenes tippforrásokat keresek, mert nem akarok a tippekért fizetni, főleg, hogy még azt is ki kell termelni pluszban. Fizettem már éppen eleget, egyik sem volt használható.

Jelen pillanatban 1 ingyenes tippforrást tesztelek saját statisztikával, és folyamatosan keresem az új tippforrásokat is. A pénzzel is megjátszott fenti portfólióba csak azok a tippforrások kerülhetnek be, melyek egy hónapig pozitív egyenleget teljesítettek volna, ha pénzzel is megjátszottam volna a tippjeiket. A portfólióba bekerült, de ott tartósan veszteséget termelő tippforrásokat kiveszem a portfólióból, mert a célom egy folyamatosan monitorozott, hosszú távon is nyereséges tippforrásokból összeállított portfólió kialakítása.

A tippforrások tippjeit kizárólag a magyar Tippmixpro.hu portálon játszom meg, így a fenti adatok a magyar ODDS-sal kalkuláltak. Azok a mérkőzések vagy fogadástípusok, melyek nem adhatók le a magyar oldalon, nem szerepelnek a számításokban.

A blog ingyenes és az is marad. Jelen blognak a hátteréről a legelső bejegyzésben olvashatsz:
https://tippnyero.blogspot.hu/2017/07/kirugas.html

Kérlek, ha ismersz olyan ingyenes tippforrást, amelynek jó a teljesítménye, juttasd el hozzám légy szíves, vagy írd be bármelyik cikk aljára kommentben! Köszönöm! Nem mindig tudok a kommentekre egyből válaszolni, de előbb-utóbb mindegyik kommentre válaszolok.

Engem itt érhetsz el: peter(pont)high111(kukac)gmail(pont)com
---
Minden héten értékelem a tippforrások teljesítményét.
Az előző értékelést (2017.09.03.) itt olvashatod el:
https://tippnyero.blogspot.hu/2017/09/eredmenyek-2017-szeptember-3.html
A következő értékelést (2017.10.01.) itt olvashatod el:
https://tippnyero.blogspot.hu/2017/10/eredmenyek-2017-oktober-1.html

Köszönöm a figyelmedet, visszavárlak a jövőben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése