2018. május 18., péntek

5000 Ft jóváírásos promóció a Tippmixpro.hu-n 2018. május 17-23. között


Meglepődtem, amikor befizetés után egy promóciós üzenet fogadott a Tippmixpro.hu-n. Gyorsan közreadom, mert ilyet eddig még nem tapasztaltam. Gyakorlatilag minden tét felét visszakapod 10 ezer forintig, pontosabban 2000 forint elköltött tétenként 1000 forintot, összesen legfeljebb 5000 forintot.

Rád akkor vonatkozik az akció, ha a https://www.tippmixpro.hu/kampany oldalon bejelentkezve megjelenik a promóció ÉS engedélyezed a személyes adatok elemzését a beállítások között (az ENGEDÉLY BEÁLLÍTÁSA) link odavezet a promóciós oldalról.

A nyereményt 5 napon belül írják jóvá, addig a játékos nem törölheti az engedélyt és nem csinálhat önkizárást. 5 nap után törölhető a személyes adatok elemzésére vonatkozó engedély.

Íme a teljes promóciós szöveg.

Játssz a szerencsejatek.hu vagy a tippmixpro.hu oldalon található játékokkal 2018. május 17. és 2018. május 23. között és fogadásaid összértéke után 2.000 Ft-onként jóváírunk 1.000 Ft-ot a számládon, maximum 5000 Ft értékben!

A bónusz jóváírásának további feltétele:

Ha teljesítetted a fogadási összegre vonatkozó feltételeket, a bónusz jóváírásához mindössze annyit kell tenned, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyre szóló exkluzív bónuszajánlatok nyújtásához fogadási adataidat elemzés céljából felhasználhassuk.
A hozzájárulást megadhatod a Számlám / Fogadásaim menüponton belül (mobil nézetben a Profil ikonra kattintva), a Kommunikáció almenüpont alatt a „Hozzájárulok, hogy a Szerencsejáték Zrt. személyes adataimat elemezze; testre szabott ajánlatok, kedvezmények nyújtása céljából felhasználja” elem bepipálásával és a beállítások mentésével. A hozzájárulás megadásával jogosulttá válhatsz további bónusz ajánlatokra és exkluzív nyereményjátékainkban való részvételre is.
A hozzájárulást az alábbi linken tudod engedélyezni: ENGEDÉLY BEÁLLÍTÁSA

Részvételi feltételek:

Játssz a szerencsejatek.hu vagy a tippmixpro.hu oldalon található játékokkal 2018. május 17. és 2018. május 23. között és fogadásaid összértéke után 2.000 Ft-onként jóváírunk 1.000 Ft-ot a számládon, maximum 5000 Ft értékben!
Az akció teljes időszaka alatt az alábbi bónuszokra vagy jogosult fogadásaid összértéke alapján:
2018.05.17. - 2018.05.23. között összesen elköltött összeg a szerencsejatek.hu vagy a tippmixpro.hu oldalon Garantált személyes bónusz összege
0 – 1 999 Ft között 0 Ft
2 000 – 3 999 Ft között 1 000 Ft
4 000 – 5 999 Ft között 2 000 Ft
6 000 – 7 999 Ft között 3 000 Ft
8 000 – 9 999 Ft között 4 000 Ft
10 000 Ft-tól 5 000 Ft
A bónusz jóváírásához a játékosnak a kampány időszaka alatt hozzá kell járulnia adatainak elemzéséhez a „Számlám / Fogadásaim” menüponton belül (mobil nézetben a Profil ikonra kattintva), a „Kommunikáció” almenüpont alatt a „Hozzájárulok, hogy a Szerencsejáték Zrt. személyes adataimat elemezze; testre szabott ajánlatok, kedvezmények nyújtása céljából felhasználja” elem bepipálásával és a beállítások mentésével. Ha a kampány lezárultakor és a kampányt követő 5 napban a hozzájárulás nincs folyamatosan bepipált állapotban, a szervező jogosult a jóváírás teljesítését megtagadni.
Ez az ajánlat a 2018. május 17. 00:00-tól 2018. május 23. 23:59-ig megtett fogadásokra érvényes.
A feltételek egyes és többes kötésekkel, pre- és élő fogadásokkal és kombinációkkal is teljesíthetők.
A szerencsejatek.hu oldalon Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Eurojackpot, Kenó, Puttó, Joker, Luxor, Totó és Góltotó játékokkal teljesíthető.
Az ajánlat csak egyszeri teljesítésre vonatkozik, a feltétel többszöri teljesítése esetén is csak egyszeri jóváírás történik.
Az ajánlat keretében az ügyfél egyenlegére feltöltött bónusz összeg csak sportfogadásra, vagy egyéb online szerencsejátékra fordítható.
A bónuszt legkésőbb az ajánlat lezárását követő 5 munkanapon belül írjuk jóvá a játékosok belső egyenlegén.
Amennyiben az ajánlat keretében érintett játékos teljesíti az akció feltételeit és bónusz összeg jóváírásra jogosult, de az ajánlat időszakán belül, vagy az ajánlat lezárást követő 5 munkanapon belül önkizárást kezdeményez, a szervező jogosult a jóváírás teljesítését megtagadni.
Az ajánlatot a Szerencsejáték Zrt. az érintett játékosainak személyre szólóan küldte ki, kizárólag azon játékosokra vonatkozik, akik erről értesítést kaptak a korábban megadott email címükre, SMS értesítés esetén a telefonszámukra vagy a szerencsejatek.hu/tippmixpro.hu weboldalon bejelentkezés után grafikai hirdetésen (banner, popup). Azon játékosok, akik nem közvetlenül a Szerencsejáték Zrt.-től kapták meg az ajánlatot, nem jogosultak az ajánlat igénybevételére.
Ez az ajánlat nem vonható össze más bónuszainkkal/ajánlatunkkal.
A bónusz összege nem átruházható.
A Szerencsejáték Zrt. az ajánlatokat felhasználói fiókonként határozza meg.
A Szerencsejáték Zrt. promócióiban szigorúan csak azok a Játékosok vehetnek részt, akiknek kizárólag egy regisztrációjuk van. Ennek ellenőrzésére és azonosítására a Szerencsejáték Zrt. számos belső rendszert használ. Ezt figyelembe véve fenntartja a jogot, hogy az ajánlatot, vagy az annak felhasználásából elért nyeremény, illetve bónusz jóváírását a következő esetekben saját hatáskörében visszautasítsa:
  • a regisztrációk ugyanarról az IP címről történnek
  • a regisztrációk egy családhoz és/vagy háztartáshoz tartoznak
  • a számlákon a következő adatok közül legalább egy azonos (email cím, telefonszám, bankkártya szám vagy más fizetési mód)
  • ha egy felhasználóhoz több regisztráció tartozik
  • a részvételi feltételek bármilyen megsértése esetén
  • bizonyíték arra, hogy játékosok összejátszanak a fogadások megtételénél/vagy bármilyen egyéb visszaélést követnek el
A Szerencsejáték Zrt. promóciói kedvtelésből fogadó Játékosok számára készültek és a Szerencsejáték Zrt. saját belátása szerint korlátozhatja a Játékosok részvételét.
A Szerencsejáték Zrt. fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítsa, törölje, visszavonja.
A Szerencsejáték Zrt. jelen ajánlata kizárólag a szabadidős célú sportfogadóknak és Játékosoknak szól. Ha joggal feltételezzük, hogy az ajánlatot más célra használják, mint szabadidős tevékenység, például, de nem kizárólag, csalás, összejátszás, kétoldali fogadás, akkor a Szerencsejáték Zrt. fenntartja a jogot az ajánlat visszavonására külön értesítés nélkül. A döntés meghozatala érdekében a Szerencsejáték Zrt. megvizsgálja a Játékos fogadási előzményeit.
A Szerencsejáték Zrt. kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a játékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése