2018. május 30., szerda

1,7-es tippem - 2018. június 1. péntek

Az alábbi blogbejegyzésem alapján 2018. június 1. péntekre adott tippem:

Hát ma ez az egy lehetőség van 1,7-es ODDS-ra a Tippmixpro.hu-n, viszont ezt nem szánom tippnek. Nem tudom, miért a hazai csapatnak adja a kisebb ODDS-ot a fogadóiroda, amikor a vendég a listavezető, és ő eddig 6 bajnoki mérkőzését mind megnyerte. Nálam ez egy 2-es tipp lenne, ha ezt tippnek akarnám kitenni.

2018-06-01 19:00:00 Labdarúgás, Svéd bajnokság, női Linköping - Pitea 1,77
Ez nem tipp!
Frissítés: 1-2, NYERT (mármint a 2-es tippem nyert, de mivel ez nem 1,7-es tipp volt, mert a 2-es szorzója 3,7 volt, ezért nem javasoltam tippre, más 1,7-es tipp pedig ma nem volt)

<<< Előző napi tipp.
Következő napi tipp. >>>

Mit tudhat a Linköping, amit a Pitea nem? A Pitea a kupameccsekkel együtt 13 meccs óta veretlen és ebből 8 meccs óta még döntetlent sem csinált, idegenben is mindenhol nyert. Nálam ez simán 2-es lenne.

Persze a tegnapi bejegyzésemben is volt már egy ilyen jóslatom a Danubio - Rampla Juniors meccsen, aztán úgy elpáholták a hazaiak a vendégeket, hogy öröm volt nézni, 4-1 lett a vége. Szóval már nem merek biztosra menni, de azzal együtt hozzáteszem, hogy ez egy sokkal egyértelműbb helyzet. (Igaz, a Linköping ebben a szezonban otthon még nem kapott ki, de hát csak egy ilyen meccse volt.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése