2018. augusztus 10., péntek

Lehet nyerni a 7 fordulószám alatt járó bajnokságokban is

Amikor nincs aznapra Tippnyerő tipp, de látok olyan tippet, melyet a tippanalizáló forrásaim egységesen esélyesnek látnak, az mindig ki szoktam rakni, hogy akiknek van kedvük, fogadhassanak rá.

Ezt viszont nem vezetem sehol, hiszen ezek a tippek nem részei a stratégiámnak, így arra gondoltam, összeszedem ezeket, hogy ha legközelebb lesz ilyen tipp, akkor tudjak hivatkozni a múltra.

Ugye a 7 alatti fordulószámú bajnokságokra azért rizikósabb fogadni, mert a nyári szünet, az átigazolások, illetve az esetleges edzőváltások megváltozott erőviszonyokat állítanak fel az előző idény végéhez képest, ráadásul a tabella is nagyon kezdetleges adatokat tartalmaz.

Ezeknek a tippforrásoknak viszont úgy tűnik, ez nem akadály. Fontos kihangsúlyozni, hogy ezek a sokaságból az egyezőség alapján kiválasztott meccsek, tehát egyik tippanalizáló forrásom sem jó önmagában ennyire!

2018-07-17 Tom Tomszk - Fakel Voronyezs 1 ODDS: 1,72 2-0 NYERT
2018-07-22 Rotor Volgográd - Lucs Vlagyivosztok 1 ODDS: 1,67 1-0 NYERT
2018-07-26 Saipa Karaj - Sepidrood Rasht 1 ODDS: 1,77 3-0 NYERT
2018-08-05 Necaxa - Lobos BUAP 1 ODDS: 1,72 1-0 NYERT

Ez a négy nyerés megerősített abban, hogy a jövőben is tegyek ki ilyen tippet, ha aznap nincs Tippnyerő tipp, de kezdő bajnokságból akadna tipp. Bár kezdő bajnokságok az év több szakaszában is vannak, ezek dömpingje augusztus-szeptemberben lefut, így utána már nem várható sok ilyen.

Akkor viszont persze jönnek majd a Tippnyerő tippek, hiszen a bajnoki fordulók akkor már 6 felett lesznek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése