2018. szeptember 5., szerda

Kisebb módosításokkal itt a Tippnyerő 2.1 stratégia

Bár kívülről csak az látszik, hogy naponta küldözgetem a levelet, hogy nincs tipp erre a napra, de a háttérben minden nap rengeteget dolgozom azért, hogy ne így legyen.

Hiába indult el 2018. szeptember elsején a Tippnyerő 2.0 stratégia, ha - némi áramvonalasítás miatt - máris változtatni kell rajta, mert a sok folyamatos kísérletezgetés-próbálkozás során találtam még jobbat. Végül is, ahogy szoktam mondani, ez az egész Tippnyerő stratégia egy kísérlet naplózása a fogadóiroda legyőzésére, nem pedig tippadó szolgáltatás. :)

Szóval. Lássuk, miben is új a Tippnyerő 2.1 stratégia a 2.0-áshoz képest!

1. Ismét használom a saját értékelő rendszert


Korábban elintéztem ezt azzal, hogy a saját magam által kialakított, egy mérkőzésről 60 adatot felhasználó értékelő rendszerem nem fontos a továbbiakban, mert a Tippnyerő 2.0 tippjei e nélkül is nyernek, és nincsenek összefüggések a nyerésekben az én rendszerem értékeivel.

Ez valóban igaz, azonban azt csak most vettem észre, hogy ha az én értékelő rendszerem adatát is figyelembe veszem, akkor egészen más variációk jönnek előtérbe, mint korábban, és azok között vannak még szebben szárnyalóak is. A saját értékelő rendszeremet azonban nem egy újabb tippforrásként kezelem, mivel már az eddigi kombinációkkal sem bír a gépem, hanem egyszerűen szűrőként használom: a Tippnyerő 2.0-ában kimunkált tippekből akkor lesz 2.1-es, ha a saját értékelő rendszerem legalább +20 százalékos hazai értékelést hoz le mellé (ez az én rendszeremben már egy elég megalapozott tippnek számít).

Ez előre vetíti azt is, hogy szinte kizárólag bajnoki mérkőzések lesznek, és továbbra sem kizárt a 6 fordulószám alatti bajnoki mérkőzés, ami újdonság volt a Tippnyerő 2.0-ában, bár valószínűleg nem lesz gyakori. (Most egy ideig nem lesznek kezdő bajnokságok.)

2. Nem ragaszkodom a 66,66 százalékos találati arányhoz


Eddig alapvető kikötés volt, hogy három tippből kettő nyerjen, de be kell lássam, hogy ez fenntarthatatlan. Még július közepén volt egy elveszett tipp, ami lerontotta az addigi háromból kettő nyer arányt, és ezt az egy fiaskót azóta sem sikerült helyrehoznom, másfél hónap alatt sem. Most szombaton már csak egyetlenegy nyerő tipp választott el tőle, de a tipp vesztett, amihez megint hármat kéne nyerni egymás után a 66,66 százalékos találati arányhoz. Feladom. A stratégia így is nyereséges, és ez a cél. Ezért egyelőre marad a 66,66%, de ha ez nem hoz elég tippet, akkor a jövőben lejjebb is kerülhet a léc, fenntartva, hogy a stratégia azért nyereséges maradjon (tétemelés nélkül).

3. Egy új stratégiával kivárom, hogy a legalább 6 mérkőzésig is hozza a korábbi eredményességet


A Tippnyerő 2.0-ában egy variáció azonnal bekerült a tippadók közé, amint legalább 21 mérkőzéssel elérte a kétharmados találati arányt. Rájöttem azonban, hogy ez nem más, mint ami a stratégiaalkotók legnagyobb hibája: a múltból következtetnek a jövőre. Ugyanis eleve a nyereséges stratégiákra kerestem rá a szűréssel, ami - főleg 21 tippnél - akár véletlen is lehetett. Ezért mostantól kivárok még legalább 6 mérkőzést, és ha a variáció hozza az addigi eredményt a 6 tippen belül is, csak akkor veszem figyelembe a tippjeit, viszont ugyanúgy kiveszem a tippelők közül, ha leromlik az aránya.

4. Akármilyen variációból nem lehet tippadó


A legnagyobb meglepetésemre olyan variációk is hozták 21 meccsig a kétharmados arányt a hazai győzelemre, ami logikátlan, például olyan, mint X2-X vagy 12-X2 kombináció. Ez hosszú távon biztos bukó lesz. Ezért minden variációról egy grafikon is készül, ami megmutatja az egyenleg ingadozását, és a nagy kilengéses variációkat, ami logikátlan, és ahol nagy veszteségek is előfordultak, nem engedem be a tippadók közé, akkor sem, ha eddig hozta az elvárt nyereséget.

A gépem egészségének megőrzése érdekében :) idővel kiveszem majd az életképtelen variációkat, hogy ne terheljék a rendszert, mert a 2047 variáció számítása egyre nagyobb munka a gépemnek a meccsek bővülésével.


Nos, hát ezek az újdonságok.

Tudom, hogy rossz olvasni naponta, hogy megint nincs tipp, megint nincs tipp, de ez azért van, mert a 21-es mérkőzésszámot, ami a belépési korlát, még nagyon kevés variáció érte el, és a kevés variációnak még kevés új meccs felel meg. Ahogy megyünk előre az időben, és gyűjtöm a meccseket, úgy egyre több variáció fogja elérni és meghaladni a 21-es mérkőzésszámot, és ezáltal egyre több tipp lesz (kivárva a felfedezés után legalább 6 további meccsig is eltartó eredeti nyerési arányt). 21 meccs alatt nem tekintek még sikeresnek egy variációt, ahogy céloztam rá, hiszen 21-ig akár még véletlenül is összejöhet a nyereségesség.

Úgyhogy egy kis türelmet kérek még Tőletek, hogy több tipp legyen. Főleg a hétvégék után ugrik meg az esély, hogy a következő héten már olyan variációk is tippadókká váljanak, amelyek az előző héten még nem kerülhettek volna be, így több tipp legyen.

Most pedig bemutatok pár ígéretes variációt, hogy lássátok, nem a levegőbe beszélek. Ezek már mind Tippnyerő 2.1-es stratégiájú meccsek, átszámolva visszamenőleg is. A grafikonokon a kék vonal mindenhol az egyenlegvédelem nélküli verzió, a piros vonal pedig a 75 százalékos egyenlegvédelmes. A 75 százalék egyenlegvédelem azt jelenti, hogy ha a mindenkori csúcsegyenleg 75 százaléka alá esik az egyenleg, akkor pénzzel nem fogad tovább, csak ha visszatér ismét a 75 százalék fölé az egyenleg. Emiatt - ha sor kerül egyenlegvédelem belépésére - ott mindig lesz egy lemaradás az egyenlegvédelem nélküli verzióhoz képest, hiszen van benne egy késleltetés, amíg kivárja a nyerést, de cserébe megakadályozza, hogy elveszítsük a pénzünket egy esetleges véletlen rossz széria miatt. (A Martingale vagy egyéb tétemelés módszereknél ez nem opció, de a Tippnyerő stratégia tétkezelése az ún. egyenlő tét módszerrel másképp lett kitalálva!)

kód: ehov



Ez az eddig leginkább üdvösnek talált korábbi, Tippnyerő 2.0 előtti variáció, amikor mindegyik tippforrásom hazai győzelemre tippel. Jelenleg nem éri el a 66,66 százalékos találati arányt, de nem sokkal marad el mögötte, ám még csak 17 tippje van. 7 hét alatt több mint 50 százalékos, egyenlegvédelemmel 20 százalékos egyenlegnövekedéssel, jelentős visszaesés nélkül, főleg egyenlegvédelem nélküli verzióban. Azonban túl kevés meccs váltja ki ezt a szerencsés csillagállást a tippadókból, ezért merült fel a Tippnyerő 2.0 stratégia, amikor más variációkat is vizsgálok.

kód: eov



Figyelemreméltó variáció, már 33 tippel. 1,76 átlagos nyerő ODDS mellett 70 százalékos találati arány, legmagasabb veszteségsorozat 2 (kétszer). Egyenlegvédelemmel 2,25-szeres, egyenlegvédelem nélkül majdnem háromszoros egyenlegnövekedés 7 hét alatt! Tartós visszaesések nem voltak, a trendvonala emelkedő.

kód: ej



6 hét alatt háromszoros egyenlegnövekedést még egyenlegvédelemmel is meghaladó variáció. Egyenlegvédelem nélkül a bankroll 3,44-szeresére nőtt volna mindössze hat hét alatt. 24 tippje van.

kód: ejo



Hasonló teljesítmény, szintén jelentős visszaesés nélkül elért 3,5-szörös egyenlegnövekedés 6 hét alatt! 1,78 átlagos nyerő ODDS mellett 82,61 százalékos találati arány, 23 mérkőzéssel a háta mögött.

kód: jo



Közel négyszeres egyenlegnövekedés 6 hét alatt egyenlegvédelem nélkül. Itt látható az egyenlegvédelem egyetlen hátránya: amikor a visszalépési ponton mindig veszít a tipp. Ezért a kék vonal mélyebbre is lemegy, a korábbi csúcsegyenleg 60 százalékára, de aztán visszaemelkedik, amint kijött a gödörből. 44 mérkőzés van már a háta mögött.

kód: ev



Végül íme az aktuális üdvöske. Nem ez kereste a legtöbb pénzt, bár nem maradt el sokkal a legjobbtól, itt azonban nem láttok piros vonalat, ami azt jelenti, hogy egyszer sem kellett belépnie az egyenlegvédelemnek, vagyis sosem esett vissza az egyenleg a korábbi csúcsegyenleg 75 százaléka alá. 42 meccs után 69,05 százalékos találati arány 1,76 átlag nyerő ODDS mellett 7 hét alatt, 42 meccs után. Szerintem mindannyian valami ilyesmire vágyunk! :)

A fentiek közül jelenleg csak az eov kombináció tart ott, hogy a "felfedezése" után van már legalább 6 meccse és megtartotta az addigi nyerési arányát a felfedezése után is, bár egy nyerés lenne még az igazi hozzá, hogy 66,66 százalékos találati arány legyen.

A többi variációnak vagy kevés még a meccsszáma, vagy a felfedezése óta nem érte el a legalább 6 olyan meccset, amikor a nyerési arányt megtartja a hat meccsen belül is.

Szóval az "erre a napra nincs jól megfogadható tipp" üzenet ne vegye el a kedveteket, hamarosan remélhetőleg egyre kevésbé fogtok találkozni vele, addig pedig az egyenleget védi, ha nincs tipp. Inkább ne fogadjunk, minthogy bizonytalan tippekkel veszítsünk!

11 megjegyzés:

  1. Szuper :) Ne aggódj, kitartunk és várjuk a jól megfogadható tippeket.

    VálaszTörlés
  2. Szia Kildaros! Köszi.:) Reményeim szerint egyre több tipp lesz majd, csak az indulás ilyen döcögős. Üdv: Peti

    VálaszTörlés
  3. Mellékesen, szerintem az, hogy nincs tipp, szintén a fogadóirodákat igazolja. Naponta rengeteg esemény van. Amikre rengeteg fogadás érkezik be. Ha próbáljuk kiválasztani az ún. tutit, akkor viszont ezen események közül nagyon kevés megy át a rostán. Ha létezik ilyen, abba a fogadóiroda nem hal bele, mert az összes többi piacon halálra kaszálja magát. Ráadásul a tuti sem tuti :) Ezt csak egy gondolatfoszlányként írom, mert nekünk meg kell találni az ösvényt a rengetegben, de azért brutális, hogy az irodák mekkora haszonnal dolgozhatnak.

    VálaszTörlés
  4. Szia Kildaros! Egyetértek. Eddig nem leltem ezt a tutit, pedig évek óta nagyon keresem, és soha semmilyen modellezés, teszt, próba nem tudta megállítani a fogadóiroda pénznyerését tőlem. Minden sikerem csak átmeneti volt, a végén ő győzött. Már én is nagyon türelmetlen vagyok és nagyon várom, hogy a veszteségekkel együtt is folyamatos nyerésben legyek-legyünk ellene, viszont most úgy érzem, találtam egy ilyen, nagyon szűk ösvényt. Engem is meglepett, hogy nincs tipp még mindig, de nem azért nincs, mert kivárok vele, hanem tényleg nincs, még a variáció felfedezése utáni 6 tippbe sem érkezik semmi, az eov kódú variációt pedig már élesbe is engedném, csak nem jön ilyen mérkőzés. Ez egyébként az egész hétre jellemző volt, minden nap rendkívül kevés és nagyon rossz választék volt, de azt hittem, szombaton meglesz az áttörés. Erre szombatra az átlagos 70 helyett 40 meccs lett csak és azok is nagyon gyengécskék. Ha jön olyan mérkőzés, melyre a Wettpoint 1X-et, a Prima Tips 1-et, az Sfstats.net 1-et jósol, és még az én értékelő rendszeremben is eléri a 20 százalékot, akkor esküszöm, kiteszem. Mutatom, hogy szombatra milyen meccsek sikerültek az én rendszerem szerint a 20 százalékos határ fölé, a jobb szélén a tippforrások sorrendje: Wettpoint, Prima Tips, Sfstats.net - az 1X-1-1 adná ki az eov variációt. Na most, ami nem 1X-1-1, csak hasonlít hozzá, az nem eov variáció, nem tehetem a helyébe! Jelenleg csak az eov tart ott, hogy tippeket adjon, a többiek szeptember 2-a óta nem kaptak tippet. De nyugi, eljön az ő idejük is! Szép hétvégét! Üdv.: Péter

    11:00 Suwon FC - Seoul E-Land 34% 1X - 1
    12:00 Ehime - Kamatamare Sanuki 29% 12 1X 1
    13:00 Than Quang Ninh - Hai Phong 25% 1X 1 X
    16:00 Barrow - Dag & Red 24% X2 1 X
    16:00 Forest Green - Port Vale 41% 12 1 1
    16:00 Harrogate Town - Havant & Waterlooville 55% - 1 1
    16:00 Portsmouth - Shrewsbury 63% X2 1 1
    20:00 Ponferradina - Guijuelo 30% 1X 1 X
    20:30 Westerlo - Tubize 36% 1X 1X X
    22:55 New York City FC - D.C. United 26% 1X 1 X
    23:30 Montevideo Wanderers - Fenix Montevideo 35% 12 - 1

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, ez a hétvége szerencsétlen abból a szempontból, hogy válogatott meccsek vannak a Nemzetek Ligája miatt. így a legtöbb bajnokság szünetel, ezért van kevés meccse ezen a hétvégén.

      Törlés
    2. Úgy van, de azért vasárnapra végre akadt egy tipp. De ha veszít, agyhugykövet kapok! :)

      Törlés
    3. Hááát, 48. percben 2-0 a vendégnek, szóval esélyes az agyhúgykő...

      Törlés
    4. Ne is mondd, nagyon el vagyok keseredve. Tönkretették a napomat és a hitemet is. Persze, lehet mondani, hogy harmadosztály, meg 7 fordulószám alatti meccs, de korábban ezek még jobban sikerültek, mint az átlag. Azzal együtt, hogy változatlanul nagyon bízom a módszeremben, természetesen letaglózott ez a két vereség egymás után, miután megújítottam és (remélem) tökéletesítettem a rendszert. De még nem akarom feladni. Köszi: Péter

      Törlés
  5. Nyugi sracok:))) Nem kell eröltetni a jatekot, neha kell kis lazitas.En szemely szerint nem ertek egyet az alsobb osztalyokbol jövö tippekkel, kevesbe kiszamithatoak, de ugye ez a Peti jateka, en csak kibic bagyok.
    Penteken indulnak ujra az elsö-masodosztalyu bajnokik, addig erdemes varni szerintem.

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok! Most megnéztem, a Tippnyerő stratégiában eddig 41 első osztályú, 17 másodosztályú és 9 harmadosztályú meccs volt. Közülük a harmadosztály a legjobb találati arányú, 67 százalékos, a második osztályé 53 százalékos és az első osztályban 63 százalékos találati arány született. Persze nagyon alacsony a bázis még, de a harmadosztály eddig legalábbis - arányosan - nem teljesített rosszabbul. A vasárnap-hatásra: ma reggel jelenik meg a Tippnyerő 2.2 verzió, benne az is, hogy hogyan jutottam el odáig. Remélem, ezzel már nem lesznek ilyen durván vesztes tippek végre! További részletek pedig a jövő kedden megjelenő heti értékelésben jönnek majd. Üdv.: Péter

    VálaszTörlés