2018. október 2., kedd

Átszabtam a blogot

Bár júniusban ígértem meg, csak most jött el az ideje annak, hogy átszabjam a blogot.

Erre egyrészt az sarkallt, hogy csak limitált bejegyzés jelent meg a címoldalon, a grafikákat felnagyította és az oldalsáv el volt rejtve, amin így most egy csomó lehetőséget helyeztem el.

Mostantól lehetőség van az oldalsávból bármikor e-mailben feliratkozni a blog új bejegyzéseire, a hozzászólásokra, vagy akár mindkettőre.

A blogban egyből végigolvasható a legfrissebb és alatta az előtte megjelent blogbejegyzés, nem kell kattintani hozzá.

Legfelül, elsősorban az új látogatóknak megjelent a blog rövid leírása, és ezentúl állandóan ott lesznek a linkek a Tippnyerő tippek oldalra, annak e-mail feliratkozási oldalára és a legutóbbi értékelésekre a tippekről.

Nagyon fontos funkció, hogy oldalt ezentúl mindig láthatók a legutóbbi hozzászólások, így nem kell vadászni az egyes bejegyzések között.

Remélhetőleg könnyebbé vált az archív cikkek visszakeresése is, ezt kereső, címkefelhő,  és cikkarchívum segíti szintén az oldalsávon, továbbá az elmúlt egy évből legnépszerűbb blogbejegyzések is megtalálhatók itt.

Google hirdetések is megjelennek majd az oldalon a blog egyetlen bevételi lehetőségeként.


Kérem, ha valami gondotok vagy kívánságotok van az átalakítással, vagy bármivel kapcsolatban, akkor legyetek szívesek írjatok a jobb felső sarokban képként megtalálható e-mail címre a" Hírlevél feliratkozás, e-mail cím" szekcióban!

Köszönöm!

Hatékonyabb blogolvasást kívánok! :)

Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése