2019. január 15., kedd

Eredmények - 2019. január 13.

D2 tippek

Még a hétvége előtt, szombat hajnalban készítettem egy kis áttekintést a D2 eddigi tippjeiről (azóta még jobb lett a helyzet). Az alábbi ábrán a D2 egyenleggörbéjét látjátok ibolya színnel. (De ebben most a "felfedezése" előtti összes ilyen tipp is benne van (!), a felfedezés előtti tippek a fekete vékony függőleges vonaltól balra vannak.)

A vékony fekete függőleges vonaltól jobbra a tippek tehát már nem utólagosak. A felfedezés előtti tippekkel együtt összesen már 232 tipp volt a stratégiában a hétvége előtt, ami szerintem már alkalmas kezdeti következtetések levonására.





Három kék ablakot láttok, ahol a stratégia nagyobb egyenlegromlást szenvedett. Narancssárga vízszintes vonallal jelöltem meg az egyenlegcsökkenések előtti csúcspontot, és sárga vízszintes vonallal az egyenlegcsökkenések mélypontját.

  • Az első mélypont ideje 5 napig tartott 36 meccsel, a csúcsra történő visszaemelkedés pedig 7 napig 37 meccsel.
  • A második mélypont 1 nap alatt jött 12 meccsel egy hosszú veszteségsorozatban. Itt a csúcsra emelkedés 1 nap múlva megtörtént (!) 15 meccs után.
  • A harmadik mélypont pedig 27 meccs után jött 7 napon át (ez a karácsonyon átívelő időszak volt), amit 21 meccsel 7 nap alatt kihevert és új csúcsra jutott.

Látható, hogy az egyenlegcsúcsok utáni visszaesések mélypontjai mindig egyre magasabban vannak, azaz a stratégia eddig mindhárom alkalommal képes volt kiheverni a mélypontot, méghozzá általában néhány nap alatt, tehát nem volt hetekig tartó szerencsétlenkedés, és miután megemelkedett az egyenleg, már nem tért vissza a korábbi mélységekbe.

Hogy a jövő mit hoz, azt nem tudom, hiszen sok stratégiával álltam már így, ami aztán bedőlt a mélybe.

  • Az viszont egy kicsit bizakodóvá tesz, hogy egyszer sem emlékszem, hogy 200 feletti meccset összegyűjtöttem volna bedőlés nélkül, a stratégiák tehát elég hamar feladták magukat. 
  • További bizakodásra ad okot, hogy az eddigi három mélypontot nagyon gyorsan, egy hét alatt kiheverte a stratégia és utána új csúcsot tudott elérni az egyenleg.
  • Az viszont óvatosságra int, hogy noha nagy a meccsszám, de még csak mindössze másfél hónapos a stratégia, és ezért nem tudni, hogy majd a jobb időjárás, a tavaszi frontok, a napkitörések, az ufók, az euró-dollárárfolyam, vagy éppen Észak-Korea újabb bejelentései, de leginkább a bajnokságok közeledő fenyegető zárásai hogyan fogják befolyásolni az amúgy is megbízhatatlan focistákat. :)

Szóval meglátjuk, de a kezdet kétségkívül imponáló. A stratégia állása:

tét: mindig egyenlő, az induló bankroll 30-ada a stratégia induló dátuma: 2018-12-01 18:00
a stratégia időhossza most: 1,23 hónap e táblázat frissítési dátuma: 2019-01-15 02:18
a stratégiában lévő mérkőzések száma:  207 db nettó haszon (ROI): +25,59 tét (+85%)
átlagos nyerő ODDS: 3,01 találati arány: 37,68%
ODDS tartalék: 13,42% nyerési arány tartalék: 4,46%


Kísérletek

A D2-n kívül most nincs más stratégia a Tippnyerő blogon, de legutóbb megígértem, hogy ezentúl a kísérletekről is beszámolok a heti értékelésekben. Hát jelentős munkával sikerült felgöngyölíteni és egy csokorba szedni az eddig magára hagyott, kikísérletezett stratégiáimat, melyek mostantól egységes rendszerben, automatikusan versenyeznek majd egymással. Érdekes volt látni, hogy egyes stratégiák két-három hónap szárnyalás után utólag tovább vizsgálva később hogyan omlottak végérvényesen össze!

Az első ilyen összehasonlítást azonban csak jövő héten mutatom be, mert még szükséges pár adatot pontosítanom, hogy a végleges verzió megszülethessen, és erre már nem volt időm ennek az értékelésnek a megjelenéséig.

Így a jövő héten egy kicsit bővebben is beszélek majd róla.

Az ODDS tartalék és nyerési arány tartalék saját magam által képzett mutatók azért, hogy a tippforrások nyeresége összehasonlítható és a nyereségesség mértéke ránézésre megállapítható legyen. Erről további részletek itt:
http://tippnyero.blogspot.hu/2017/07/odds-tartalek-es-nyeresi-arany-tartalek.html

Tippforrásaim:

Tippnyerő D2 tippek: https://tippnyero.blogspot.com/p/tippnyero-dontetlen-tippek-2-es-odds-ok.html

A stratégiáról az induló bejegyzésben olvashatsz:
http://tippnyero.blogspot.hu/2018/05/eredmenyek-2018-majus-6.html

---

A blog ingyenes és az is marad. Jelen blognak a hátteréről a legelső bejegyzésben olvashatsz:
https://tippnyero.blogspot.hu/2017/07/kirugas.html

Ha véleményed van, kérlek írd be bármelyik cikk aljára kommentben! Köszönöm! Nem mindig tudok a kommentekre egyből válaszolni, de előbb-utóbb mindegyik kommentre válaszolok.

Engem (Péter) itt érhetsz el: peter(pont)high111(kukac)gmail(pont)com

Minden héten értékelem a tippforrások teljesítményét.

A következő értékelést (2019. január 20.) itt olvashatod el:
https://tippnyero.blogspot.com/2019/01/eredmenyek-2019-januar-20.html

Az előző értékelést (2019. január 6.) itt olvashatod el:
https://tippnyero.blogspot.com/2019/01/eredmenyek-2019-januar-6.html

Köszönöm a figyelmedet, visszavárlak a jövőben!

Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése