2020. szeptember 23., szerda

Elindul az E1 ellenfogadásos hazai stratégia a Tippnyerő blogon

Mától - kísérleti időszak nélkül - egyből élesedik az E1 hazai ellenfogadásos stratégia, melynek a tippjei ezentúl - visszamenőleg is - az alábbi oldalon találhatók.

Ezzel együtt az SFX döntetlen stratégia is elindul élesben. Mindkettő oldal az asztali weblapváltozat jobb oldaláról is állandóan elérhetővé vált.

Mától mindkét stratégiának küldöm a tippjeit a hírlevélben is. (Az E1-nek már van is ma egy meccse este 7 órakor, dupla egységnyi téttel.)

Ezzel együtt megszűnt a korábbi X2 és önálló FS stratégia (utóbbi bekerült az 1,7-es stratégiába, változatlanul 162-es számmal). Oldalaikat töröltem.

Az 1,7-es stratégia annyiból változott, hogy a bekerülő hazai Tippmixpro.hu ODDS-ok az 1,65-1,9 ODDS helyett 1,65-1,75 közöttiek lettek, így némileg kevesebb tipp várható. Szeptember 5 óta már nem is tettem 1,75 ODDS feletti meccset az 1,7-esbe, és nem küldtem FS, X2 és XD tippet sem, csak kellett ez az eltelt időszak, hogy mindent megcsináljak hozzá a háttérben is. (Sajnos a háttérrendszert az egyre bővülő adatmennyiség miatt egyre nehezebben bírja a számítógépem, így ez egy elég nagy - pontosabban elég lassú - munka volt.)

Az XD stratégia változatlan marad, de nem lesz éles, csak kísérletekre használom, így a hírlevélben nem fogok több XD stratégia tippet küldeni. De az oldala megmarad, oda kiteszem a friss tippeket mindig. Pénzzel nem ajánlom mostantól megfogadni az XD stratégiát.

A pandémia kezdete óta nem fogadtam meg pénzzel a meccseket, de mostantól beszállok én is, az új, 100 forintos tétekkel, minden nyilvános stratégiában (tehát kivéve az XD stratégiát). 

Újraszámoltam a bankrollokat is az eddigi múlt alapján. 

Eszerint minden tét 100 forintra csökken nálam a korábbi 1000 forint helyett (anyagi okok miatt, így ugyanis csak tizedannyi bankrollt kell összerakni). 

Az 1,7-es stratégia új bankrollja ezzel 5000 forint, az XT-é 15000 forint, az SFX-é 3000 forint, míg az E1 stratégiáé 6000 forint lesz. Összesen 29 ezer forintnyi bankrollról van szó.

Ez egyben azt is megmutatja, hogy csupa egyenlő téttel mekkora veszteséget kell kibírniuk.

Az E1-ről és a változásokról fogok írni még egy bővebb posztot is, csak most nincs időm összeszedni az adatokat és bemutatni a változások hátterét. Az E1 egyenleggrafikonján majd annyit fogtok majd látni, ha elkészül a poszt, hogy a kezdeti bankroll tartományát csak egy és negyedév szerencsétlenkedés után, 2019. novemberében hagyta volna el, azóta viszont szépen emelkedett volna, csupa egyenlő téttel több mint háromszorosára. Az első egy és negyedévre viszont a 6000 forintos bankroll végig fedezetet biztosított volna.

Mindegyik stratégia, az újak is a sávos tét nevű tétkezelési stratégiával és bankroll menedzsmenttel működnek és mindegyikben változatlanul érvényes az egyenlegvédelem, mely kilök az utolsó 20 meccse alapján minden olyan stratégiát, mely a megelőző 20 meccsének találati arány átlaga nem éri el a megadott értéket. Ez 1,7-es stratégiáknál 57 százalék, döntetlen stratégiáknál 30 százalék, E1 stratégiánál pedig 25 százalék.

Tekintettel arra, hogy az egyenlegvédelem továbbra is teszi a dolgát, nem tervezek hozzányúlni ehhez a rendszerhez a továbbiakban, ha rendben hozzák majd a nyereséget. 

Igazából csak most 2020-ban, négy évi tanulás után kristályosodott ki bennem, hogy a sportfogadásban mindig minden ingadozik. Ezért nincsenek örökösen nyerő stratégiák és ezért nem szabad egy adott időszakból következtetéseket sem levonni. Mert ingadozik tovább úgyis, csak majd a másik, rossz irányba. Viszont erre az ingadozásra a lehető legjobb megoldásnak gondolom az általam tavaly kifejlesztett automatikus egyenlegvédelmet, így ezt nem tervezem megváltoztatni és új utakon sem akarok járni. Az egyenlegvédelem 10 hónapja működik, a mostani változtatásokkal (X2 és FS stratégia megszűnt, XD kísérleti lett, 1,7-es stratégia ODDS-ai szűkültek) úgy gondolom, nem lehet tovább optimalizálni.

Fogok viszont új utakat keresni további stratégiákkal és kísérletezésekkel, ezekkel majd jelentkezem.

Addig is meglátjuk, mit produkálnak majd a mostani változtatások.

2020. október végétől (a változtatásos szeptemberi tört hónap miatt) visszatérnek a havi értékelések is.

Köszönöm a figyelmeteket, sok sikert kívánok mindenkinek a sportfogadásban! :)

7 megjegyzés:

 1. Szia! 1 kitartó, gondolkodó s.fogadó....érdekes blog
  Mennyi a saját tipped % ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Gabx! 4 éve tolom ezt, sokat tanultam, és a tippadókkal elszenvedett jelentős veszteségek óta már csak saját tippekkel foglalkozom, így ennek aránya 100%. A saját tippjeim találati arányáról (Ha ezt kérdezted) egy hamarosan megjelenő posztban adok majd tájékoztatást.

   Köszi a figyelmedet!

   Üdvözlettel:

   Péter

   Törlés
  2. Szia! igen ez volt a kérdés. köszönöm a választ! figyellek ill. van még olvasni bőven

   Törlés
 2. Jómagam 2 éve foglalkozok, csak saját tippekkel és stratégiákkal. Minden stratégiám saját alkalmazást is kapott, így visszamenőlegesen is letudom ellenőrizni egy adott stratégia mennyire lenne veszteséges, vagy éppen nyertes. Sokszor nincsen új inspiráció,és úgy érzem egyedül vagyok ebben a bolond világban annyira bolond hogy ezzel foglalkozzak naponta órákat. De szerencsére rátaláltam erre a blogra, és látom nem csak én vagyok ennyire kattant. Személyesen is ismerek olyat aki abba a bizonyos 2%-ba tartozik, és Martinagle egyik rendszerével fosztogatja a tippmix rendszerét és a külföldi fogadó irodákat. Szóval ebből bizonyosan meglehet élni, csak nagyon pontos szabályokat kell felállítani, és azok szerint játszani. Én most azon dolgozom hogy relatíve tétemelés nélkül, egy minimál összeget, heti 10ezer forint, 7 naponta meglehessen négyszerezni. Ehhez a blogodon találtam nagyon finom tartalmakat, amiket a sajátommal vegyítve, kikell próbálnom. A hosszú távú profitért megkell most küzdeni, viszont életed végéig eltart, ha okosan használod. Ezért nincsenek publikálva sem magyar sem idegen nyelven azok a stratégiák, amelyek igazán nagy profitot termelnek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Bocs, hogy csak most válaszolok. Sok igazság van abban, amit írtál. Viszont a Martingale módszerben hosszú távon nem hiszek, itt bizonyítom be, hogy miért nem:
   http://tippnyero.blogspot.com/2019/05/bizonyitom-hogy-martingale-modszer-azaz.html
   Sok sikert kívánok a kísérleteidhez, ha jutsz valamire, és meg akarod osztani a világgal, szeretettel várom:

   Üdv.: Péter

   Törlés