2018. július 12., csütörtök

Mostantól e-mail értesítés is elérhető a Tippnyerő tippekről

Bizonyára fárasztó rendszeresen nézni a tippeket tartalmazó oldalt, hogy frissítettem-e egy új tippel, ezért körbenéztem a neten az ingyenes hírlevélküldők között. Egy egyszerű alapszolgáltatás érdekelt csak, nem akartam semmi csicsát. Egyszerű legyen, stabilan működjön, ennyi!

Végül a Tinyletter.com-ra esett a választásom. Ez mindenben korlátlan, egyedül a feliratkozók száma van 5000-ben maximalizálva, úgyhogy egyelőre tökéletes lesz. :)

Csak az e-mail címed kell megadni, semmi mást!

Az elmúlt napokban végzett tesztjeim alapján bátran ajánlom mindenkinek. Amikor kirakok egy tippet, mindig egyből kiküldök egy hírlevelet is a tippel, így mostantól nem fontos figyelni a tippeket tartalmazó weboldalt.

A bizonytalanság elkerülése céljából akkor is küldök hírlevelet, ha nincs tipp másnapra.

Remélem, ez segít Nektek, főleg, ha közel van egymáshoz a tipp nyilvánosságra hozatala és a meccs kezdete közötti idő. (Általában előző este vagy előző éjjel döntöm el a napi tippet, és mindig dátumvonaltól dátumvonalig, azaz hajnaltól hajnalig vizsgálom át a következő napi tippeket.)

A feliratkozás az alábbi oldalon lehetséges, a feliratkozó form alatt képernyőképekkel el is van magyarázva, hogy milyen további lépések következnek a feliratkozásban, ha valakinek szüksége van rá, alatta pedig a leiratkozás is be van mutatva:
http://tippnyero.blogspot.com/p/feliratkozas.html

Ha valami probléma adódik, kérem, jelezzétek!

Köszönöm!

4 megjegyzés:

  1. Jaj, ez nagyszerű ötlet, köszi szépen :) Volt, hogy gondoltam magamban majd vb meccs szünetében megnézem, van-e új tipp, aztán másnap reggel jutott legközelebb eszembe :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a visszajelzést, Kildaros! :) Üdv.: Péter

      Törlés
  2. Peti nyilván nyaral, a napi tippek frissülnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Jamie! Igen, a hetet egyfajta nyaralással töltöttem, aminek a része volt az is, hogy sokkal több munkám volt a megszokottnál, úgyhogy csak a tippekkel törődtem. A heti összefoglalót sem volt időm megírni, így most két hetet fogok frissíteni. Jó pihit Neked is! Üdv.: Peti

      Törlés