2019. január 5., szombat

Befejezem a Tippnyerő 3.1-es tippeket

Kész, vége! Betelt a pohár! A mai Sp. Gijón - Zaragoza meccs vesztesége után elegem lett a megbízhatatlan focistákból, akik sokkal erősebb csapatként képtelenek otthon legyőzni a nála sokkal gyengébbeket, ezért feladom a 3.1-es kétesély Tippnyerő tippeket. Most már egyértelműen látszik ugyanis, hogy nem fogom tudni visszahozni a 8 elvesztett tétet a 10 tétes bankrollból, ezért inkább realizálom a veszteséget, de nem fogadok tovább!

A Sp. Gijón 13 meccse nem kapott ki otthon, és a formája 11 ponttal jobban teljesít otthon, mint a Zaragoza idegenben, ezen belül a hazai csapat a formája csúcsán jár, a vendég pedig a formája legalján. És erre valami isteni csoda folytán pont most megtáltosodik a Zaragoza, a Gijon meg hagyja elmenni a meccset, s vele a saját csúcsformáját a hazai közönség előtt. Semmi kiállítás, piros lap. Ha ez egy kivétel lenne, az oké, de 2018. december 22-e óta ez már a hatodik ilyen eset, nem beszélhetünk tehát kivételről. Nekem meg már elegem van ebből! Mindez egyértelműen csak a fogadóirodának jó, amelyik pontosan tudja, hogy előbb-utóbb eljön ez a veszteségsorozat, csak ki kell várnia és meg kell hiteleznie!

Egyébként ez egyértelműen mutatja, hogy az ODDS-ok sem reálisak, hanem egyértelműen a fogadóiroda felé lejt a lejtő, méghozzá nagyon durván, hiszen most már 20 meccsből 6 veszített 1,127 nyerő átlag ODDS mellett, de most ezzel a részével nem kívánok foglalkozni. Persze tudom, hogy nagyon kicsi a minta ítéletet mondani, tudom, hogy vannak ingadozások a sportfogadásban, tudom, hogy a rossz idő kihat az eredményekre, tudom-tudom-tudom. Sok mindent tudok, mert már harmadik éve kutatom elég mélyen ezt az egészet, csak egész egyszerűen azt nem tudom elfogadni, hogy nem lehet legyőzni a fogadóirodát és hogy megint csak veszítek, veszítek és veszítek, már harmadik éve folyamatosan!

Még nem veszi be a gyomrom. Majd beveszi év végére, ha abbahagyom az újévi fogadalmam szerint. De most még nem veszi be.

Küzdök tovább.

Követem Tippnyerő 3.1-et tovább, de egyelőre nem teszek ki tippeket, csak a heti értékelésekben összevontan fogok majd beszámolni az állásról. Ugyanez a sors vár a döntetlen stratégiára is, amely már másfél hónap 35 meccse után sem tudott a korábbi csúcsegyenleg fölé visszaemelkedni, sőt már 17 meccse, egy hónapja képtelen kikeveredni az induló bankroll tartományából is, pedig ezek nem 1,05-ös ODDS-ok, hanem itt a nyerő ODDS-ok átlaga 3,64!

Ilyen bénagyenge tippeket a nagyanyám is tud adni, ez nem stratégia.

Megszűnik tehát mindkét, eddig publikált stratégia tippjeinek nyilvánosságra hozatala.

Ami lesz helyette: minden stratégiámat, amivel dolgozom, beleértve a kísérlet alatt lévő stratégiákat is, hetente részletesen bemutatom, és amelyik megérik arra, hogy publikáljam, annak a tippjeit ki fogom tenni a jövőben. De ilyen szerencsétlenkedéssel teli veszteséges stratégiákat, mint az eddigiek, nem akarok publikálni, mert csak frusztrálom vele magam és Benneteket is, aminek semmi értelme.

Egyben én sem fogadok meg pénzzel semmilyen stratégiát mostantól.

Ez alól egy kivétel van, egy új döntetlen stratégia (100 forintokkal fogadom csak meg ezt is), mely tényleg szépen muzsikál: a felfedezése óta (tehát ezek már nem utólagos leválogatással kinyert adatok!) 162 meccs után is 40 százalékos nyereségnél tart, a 30 tétre elegendő bankrollból legfeljebb 17,75-ig esett vissza az egyenleg. A csúcson 45,18 tétnyi egyenlegen járt épp a mai napon, azaz január 5-én és most napzáráskor 4 vagy 3 téttel lesz lemaradva ettől, attól függően, hogy a Marítimo - Portimonense meccs döntetlenre végződik-e. Ez a stratégia élesben még csak 1,13 hónapja fut. Ha marad ebben a formában január végére is, akkor ez lesz az első stratégia, melynek a tippjeit újra publikálni fogom.

A stratégia neve D2, és így néz ki az egyenleggörbéje az éles teszt óta, tehát amióta már nem múltbeliek az adatok (előtte egyébként imponálóbb volt).



Én már nem reménykedem semmiben. Jöjjön el a január vége, aztán majd meglátjuk!

2 megjegyzés:

  1. Vegyesek az érzéseim. Egyfelől bíztam benne, hogy találsz valamit az alacsonyak oddsoknál, másfelől én ellenük vagyok és sajnos okkal, ahogy látjuk...
    A döntetlen stratégiától nem vártam sokat, szerintem sok potenciális meccset kizártál, de hát kutatni kell.
    A D2-t nagyon várom, imponáló...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Jamie!

      Köszi a visszajelzést!

      A vasárnapi tipp (Real Madrid - Real Sociedad) megint idegen nyeréssel végződött volna (0-2), ha nem álltam volna le, szóval december 20 óta gyakorlatilag az 1,127 átlagos nyerő ODDS-ú tippekre tarolt volna az ellenfogadás, ami lássuk be, nem normális dolog, és 2018. december 22-ig nem is volt ilyen probléma, azóta viszont egyértelműen megfordult a trend. De már nem akarok olyan stratégiát, hogy valami ellenfogadás, mert az is biztos leromlik egyszer. Egyébként nem értem, hogy mindez miért történt, s főleg hogy miért így egyben, december 22-től kezdve? Talán minden télen van egy ilyen rossz időszak?

      A D2 stratégia tegnap szétnyerte magát, 6,9 egység nyereséget hozott 11 döntetlen fogadásból (6 meccs nyert), és ezt máskor is megcsinálta már. Azt hiszem, lehet összefüggés a "rossz napok", azaz amikor borul a papírforma és a döntetlenek megugrása között, de ezt még kutatom.

      A D2-n kívül egyébként még 3 másik döntetlen stratégiát követek. Az elsőnek 3,06 hó után 86 db mérkőzéssel 273% nettó nyeresége van, a másodiknak 2,43 hó után 17 db mérkőzéssel 100% nettó nyeresége, a harmadik pedig 1,36 hó után 136 db mérkőzéssel 8% nettó nyereséget produkált.

      Az utóbbi szerintem kuka lesz, de az első kettőnél csúcson van most is az egyenleg. Igaz, az elsőnél ezt a nagyságrendű egyenleget már október 21-én elérte, bő két hét után, azonban aki akkor szállt volna be, tehát az első csúcsponton, az legfeljebb 6 tétig vesztett volna az alsó csúcsig, azóta viszont majdnem 13 egységet termelt volna a stratégia, szóval meglátjuk.

      Fogok majd elemzést írni ezekről. A D2 viszont eddig egyértelműen üdvözítő stratégia, eddig 14 volt a leghosszabb veszteségsorozata egyszer, egyszer meg 11, de mindkettőből simán kijött, és már 220 meccsen van túl. A stratégia mai meccsei: Teruel - Cornella (ez most 0-1) és 18 órakor a Maccabi Ahi Nazareth - Hapoel Afula.

      Üdv.: Péter

      Törlés