2019. január 8., kedd

D2 döntetlen tippek a Tippnyerő blogon

Noha azt ígértem, csak január végén publikálom a D2 nevű döntetlen tippjeimet, és csak akkor, ha csúcsra ér az egyenleg, de mivel vasárnap szétnyerte magát (11-ből 6 tipp nyert), az egyenleg a csúcsra került, és hétfőn is nyereséges volt (2-ből 1 tipp nyert), ezért úgy döntöttem, hogy - mivel most semmilyen stratégia nincs a Tippnyerő blogon - mostantól mégis publikálom a D2 tippnyerő tippeket.

A tippek itt érhetők el:
https://tippnyero.blogspot.com/p/tippnyero-dontetlen-tippek-2-es-odds-ok.html

Ezekre a tippekre jelenleg e-mailben nem lehet feliratkozni.


Az oldalon a stratégia múltja is látható, ezért azt itt nem is mutatom be.

Viszont a hátteréről mondanék pár szót.

A stratégiára a sokféle útkeresésem során leltem, 2018. december 1-jén. A stratégiába az alábbi két feltétellel kerülnek be mérkőzések. A feltételek között VAGY kapcsolat van.

1. feltétel:

  • Tippmixpro.hu ODDS tartomány: a legkisebb ODDS az 1X2 tartományból nagyobb vagy egyenlő 2,00 ÉS
  • legalább 13 százalékkal, de legfeljebb 27 százalékkal több a hazai csapat legutóbbi 15 hazai mérkőzéséből megnyert mérkőzések aránya a vendég csapat legutóbbi 15 vendég mérkőzésén elért győzelmek arányához képest (minden meccs számít, nem csak a bajnokiak)

2. feltétel:
  • Tippmixpro.hu ODDS tartomány: a legkisebb ODDS az 1X2 tartományból nagyobb vagy egyenlő 2,00 ÉS
  • ha a hazai csapat legutóbbi 15 hazai mérkőzésén és a vendégcsapat legutóbbi 15 vendég mérkőzésén minden győzelemre 1 pontot, minden döntetlenre 0 pontot, minden vereségre - 1 pontot adok, akkor a hazai csapat 0 és 5 pont közötti értékkel több eredményt ért el, mint a vendégcsapat
Ami a furcsa, hogy a stratégia "felfedezésekor" a teljes meccsállomány, mint adatbázis még csak 180 mérkőzés körül járt. Ebből összesen 152 meccs felelt meg a feltételeknek, de ebben az átfedések is benne vannak. Ez nagyon kevés adat még, és rendkívül kicsi minta.

Ezért aztán azt hinné a gyakorlott sportfogadó, hogy ez az arány legközelebb már nem így lesz.

Nos, a helyzet az, hogy bő egy hónap múlva, 2019. január 6-ig vizsgálva a mérkőzéseket további 1010, illetve 1028 mérkőzéssel, az jön ki, hogy a fenti tartományokban ugyanúgy nyereséges a döntetlen fogadás, beleértve a két időszak különbségét önmagában is.

Sőt, a nyereséges tartományok kibővültek januárra az összesen már 1191, illetve 1210 db meccs után, de ha jelenleg megtartom csak az eredeti tartományokat, mondván, hogy óvatos duhaj vagyok, akkor is változatlanul nyereséges a fogadás a teljes adatbázison és a két időszak között külön-külön vizsgálódva egyaránt. Még durvább a nyereség, ha csak a nyereséges tartományokból veszem a meccseket, azaz a meccsek mindkét feltételnek egyidejűleg nyereségesen megfelelnek (79 db ilyen meccs után 3,03 átlagos nyerő ODDS és 44,30 százalék találati arány mellett az ODDS tartalék: 34,23 százalék, nyerési arány tartalék: 11,80 százalék), de erre vonatkozóan még csak múltbeli adatok vannak, ezért egyelőre nem kapkodok.


Nem tudom, ez a szárnyalás meddig marad így, de nyilván ezt az ellenőrzést rendszeresen el kell végezni, és indokolt esetben megfontoltan korrigálni kell a nyereséges tartományokat, figyelembe véve, hogy a múltból optimalizált adatok a jövőre nézve általában nem érvényesek. Ezért erre készítettem egy táblázatot, mely kinyeri ezeket az adatokat, így a jövőben rendszeresen felülvizsgálom majd ezeket a tartományokat és korrigálok, ahol szükséges. Egyelőre viszont biztosan marad a két fenti feltétel, így ez a D2 tippek 1.0 verziója.

Fontos megjegyeznem, hogy a 2 ODDS alatti tartományban nem találtam ilyen nyereséges összefüggést.

Jelenleg ez az egyetlen stratégia, melyet pénzzel megfogadok. Tétkezelési stratégiája és bankroll menedzsmentje az alábbi:

  • tétkezelési stratégia: minden tét egyenlő, 100 forint, függetlenül attól, hogy az előző tét veszteséges vagy nyereséges volt
  • bankroll menedzsment: a kezdő bankroll a tét harmincszorosa (3.000 forint). Az első cél a bankroll megnégyszerezése. Ha ez megvalósul, akkor a bankroll a felére csökken, a tét pedig a duplájára nő, azaz a kezdeti arányok helyreállnak (a tét a kezdő bankroll harmincad része marad). A felszabaduló bankroll rész egyik fele tartalékba megy, hogy bankroll vesztés esetén az előző bankroll szintjén lehessen folytatni a fogadást, a másik fele pedig elköltésre.

A stratégia eddig az alábbi adatokkal jeleskedett (ezek már mind a stratégia "felfedezése" utáni adatok, azaz a nincs benne semmilyen múltból optimalizált adat):


tét: mindig egyenlő, az induló bankroll 30-ada a stratégia induló dátuma: 2018-12-01 18:00
a stratégia időhossza most: 1,16 hónap értékelés időpontja: 2019-01-08 00:00
a stratégiában lévő mérkőzések száma:  176 db nettó eredmény: +18,93 tét (+63%) nyereség 
átlagos nyerő ODDS: 3,01 találati arány: 36,93%
ODDS tartalék: 11,13% nyerési arány tartalék: 3,70%

Itt látható a stratégia egyenleggörbéje 2018. december 1-től kezdve:


A legnagyobb esése egyszer egy 14 tétes, egyszer pedig egy 11 tétes egyenlegcsökkenés volt, de látható, hogy mindkettőből hamar kijött és új csúcsra tért az egyenleg.

Hát meglátjuk, mi lesz belőle...

Figyelem! Ez egy kísérlet! A döntetlen egy rendkívül kockázatos fogadástípus, a kísérlet ráadásul még nincs is alaposan letesztelve, ezért mindenki csak saját felelősségére fogadja meg a tippeket pénzzel, és mindenképpen csak kis összeggel, a stratégia ugyanis nagy számú tétet ad naponta, főleg hétvégén, amikor naponta akár 20 feletti tipp is összegyűlhet! (És képzeld el, ha egy rossz napon véletlenül mindegyiket elbukod...)

10 megjegyzés:

  1. Kafa... ugy tünik atvagtad a gordiuszi csomomat.Mindig az volt a gondom, hogy hogyan szükitsem a szobajöhetö tippeket.Meg sem fordult a fejemben, hogy mindet megjatszam kisebb tettel.

    VálaszTörlés
  2. Megnevettettél! :) De örülök, ha segíthettem! :)

    VálaszTörlés
  3. De tenyleg:))
    Napi 1-3 tippet jatszok meg, altalaban 5-6-ra szükitett mezönyböl valasztom öket intuitiv alapon es gyakran morgok magamra, hogy miert nem a jokat valasztom ki.
    Matol fogom vezetni, hogy mi lenne ha...

    VálaszTörlés
  4. OK. Írd majd meg, hogy ezzel a módszerrel előbbre jutottál-e! Kíváncsi vagyok... Sok sikert! :)

    VálaszTörlés
  5. még 3 perc...
    ez a mai termés brutális lesz

    VálaszTörlés
  6. Szia Laci! Igen, én is meglepődtem. Most már több napja nyereséges a stratégia. Ne feledjük, hogy törvényszerű, hogy lesznek rosszabb napok, eddig is voltak. Akkor kell majd jobban a kitartás, amikor nem az eredmények, hanem csak a hit ad reményt. Jó éjt! Péter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rosszabb napok fájdalmának elviselése attól is függ, hogy előzetesen mennyi a felhalmozott a plusz, amiből gazdálkodni lehet. Illetve az sem baj, ha nem éljük fel azt a pluszt :D. De ma reggel enyhén leesett az állam, amikor megnéztem az eredményeket. Konkrétan nem akartam elhinni. Csak százasokkal raktam én is, de így is szuper nagyon.

      Törlés
    2. Szia Kildaros! Köszi a hozzászólást, igazad van! Egyébként én egyáltalán nem élem fel, az egyenleg megnégyszereződését várom, ami még több hónapnyira van, ha egyáltalán sikerül (reményeim szerint igen, különben nem csinálnám). :) Szép hétvégét! Üdv.: Péter

      Törlés
  7. Mai nap is szépen sült el. 17-ből 7 nyertes, ami nekem 4,55 tét pluszt hozott, bet365-ön, egyenlő téttel rakva. Szép, csak így tovább

    VálaszTörlés
  8. Szia Kildaros! Köszi a visszajelzést, örülök, hogy a korábbi kudarcok után is követed a blogot. A D2 stratégia január 1 óta, azaz az elmúlt 12 nap alatt 9 napon volt nyereséges, a 12 napon 21,56 tét nyereséget produkálva. Ez engem is elképeszt, bár a sportfogadásban az ingadozás természetes, így nyilván nem lesz mindig így, ahogy december 31-ig sem így volt, amikor is csak 20 százalékos nyereségen állt a stratégia egy hónapnyi működés után. Viszont az eddigi januári eredmények nagyon imponálóak, a tippek 45 százaléka nyert (decemberben csak 34,75 százalék, igaz, az is nyereséges volt). Ami még nagy előny a stratégia eddigi működésében, hogy mindig gyorsan ki tudott jönni a mélypontról, nem szerencsétlenkedett ott sokáig. Erről konkrét adatokat fogok hozni a következő heti értékelésben. Egyébként nekem a Tippmixpro.hu-n 2,16 tét pluszt hozott a szombati 17-ből 7 nyerés, tehát feleannyi nyereséget sem, mint Neked a bet365. Ez a példa is jól alátámasztja azt a határozott álláspontomat, hogy a hangos tipsterek a Tippmixpro.hu ODDS szintjein érjenek el nyereséget, mert az az igazi harc és küzdelem a fogadóirodával. Szép vasárnapot Neked! Üdv.: Péter

    VálaszTörlés