2017. október 17., kedd

A VIPbetadvice jelenleg 16-os veszteségsorozatnál tart

A tegnapi nap tippjével (döntetlen hendikep 0:1) a 16. vesztést könyvelhették el a VIPbetadvice Bronz csomagjának előfizetői. Pedig a napok óta döntetlen tipp tegnap pont bejött volna.

Továbbra is óva intek mindenkit attól, hogy a VIPbetadvice tippjeire fizessen elő, mert - legalábbis a legolcsóbb, Bronz csomag tippjeire előfizetve - biztos bukók, és jelenleg esély sem látszik ennek megváltoztatására az elmúlt 1 éves teljesítményük alapján.

Ezzel a 16-os veszteségsorozattal a VIPbetadvice 2016. október 1 óta, mióta követem a tippjeiket, rekord veszteségsorozatot ért el. Szerintem valakinek most már szólnia kéne nekik, hogy hagyjanak fel ezzel az ámokfutással, és küldjenek normális, esélyes tippeket, mint más tipsterek, amihez nem kell emelni a tétet.

A Szerencsejáték Zrt. természetesen örömmel veszi a VIPbetadvice működését, hiszen a tétemeléses fogadásban biztos bukó van a fogadó részéről, ha pedig valaki ezen belül a döntetlenekre vadászik, akkor még biztosabb ez a bukó, hiszen a döntetlen valószínűsége a legkisebb.

Ha tegyük fel, ma nyerni fog végre a tippjük, akkor olyan bankrollal kell rendelkezni, amellyel zsinórban a 17. tippet is még meg kell tudni fogadni. Ehhez - ha valaki a legkisebb, 100 forintos alaptétről kezdte a játékot - 196.853 forintos bankroll kell.

Ha nem nyer a mai tipp sem, akkor persze még nagyobb bankroll kell a bukás elkerüléséhez, de ha nyer, akkor is, a havonta elérhető nyereség ekkora bankrollnál már olyan csekély, hogy még a VIPbetadvice havidíjat sem termeli ki: kiszámoltam, hogy ha az előfizetőjük a 17 tétre elegendő 196.853 forintos bankrollal az elmúlt egy éves tippjeik alapján semmilyen pénzt nem vett volna ki, hanem mind visszaforgatta volna a nyereményt a "kamatos kamat" hatás elérése érdekében, akkor 34.592 forintot keresett volna a legutóbbi nyerésig egy év alatt. Eközben a VIPbetadvice csomagra havi 6000 forintjával évi 72 ezer forintot költött volna. (De még a legnagyobb kedvezménnyel, egy évre előre kifizetve is 52.000 forintot.)

Szóval ebből már senki sehogy nem tud kijönni semmilyen ügyeskedéssel sem. Mostanra biztosan elveszítette mindenki a bankrollját, ha csak a Bronz csomag tippjeire fizetett elő, bármilyen biztonságos hosszú veszteségsorozattal számolt is.

Szerintem pont itt van az ideje, hogy a VIPbetadvice újragondolja az egész fogadási szisztémáját és valamilyen tisztességesebb tippelési stratégiával álljon elő az előfizetői részére.

Ha nem teszi, akkor a részemről most már tényleg biztos leszek abban, hogy titokban a Szerencsejáték Zrt.-nek dolgozik, és így direkt választott olyan stratégiát, amellyel az előfizetőik szinte biztosan elvesztik a bankrolljaikat, ahogy azt összeszedtem az alábbi cikkben az elmúlt egy évből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése