2017. október 18., szerda

Eredmények - 2017. október 15.

A két tippforrásom közül a SuperTipsMennek 3 tippje volt a héten a rájuk szabott stratégiám szerint, ezek közül egy veszített sajnos, így az egyenleg visszaesett 30.927 forintról 26.597 forintra, miközben 2.320 Ft nyereményt kivettem. (A stratégiám szerint számolva eddig összesen 51.107 forintot vettem volna ki 2017. július 28-a óta, amikor is elindultam a tippjei gyűjtésével egy 25 ezer forintos bankrollal, miközben ez idő alatt az egyenlegminimum 20 ezer forint, az egyenlegmaximum pedig 42.989 Ft lett volna, összesen 52 tipp alapján).

Gondolkodom azon, hogy a SuperTipsMennél is bevezetem azt a módosítást, amit a Kingfootballtipsnél, miszerint vesztés után addig nincs pénzkivétel nyereményből, amíg vissza nem nő az egyenleg a vesztés előtti csúcsegyenlegre. Ezzel a módszerrel ugyanis gyorsabban visszanőne az egyenleg az előző csúcsra, illetve gyorsabban el is hagyná azt.

Egyelőre nem változtatok.

A SuperTipsMen tippjeit jelenleg pénzzel is megjátszom.

A másik tippforrásom, a Kingfootballtips a héten 4 tippet küldött és mind a négyet megnyerte, így az egyenleg 36.038 forintról 38.056 forintra emelkedett volna, 2018 forintos pénzkivétel mellett, melyből a fele tartalékba ment volna. Ez egy szerényen, de az eddigiek alapján biztosan növekedő tippforrás még a Tippmixpro gyengécske ODDS-aival is: 2017. szeptember 9-én 25 ezer forintos bankrollal indulva tartanék ma 38.056 forinton, miközben kivettem volna 7210 forintot, ebből 3720 forintot elköltöttem volna, a többi tartalékba ment volna. A tartalék célja a bankroll tartományába visszaesett egyenleg visszapótlása az eredeti bankroll összegére. A minimum egyenleg ez idő alatt 20 ezer, a maximum egyenleg a jelenlegi 38.056 Ft lett volna 5 hét összesen 41 tippjével. Ez bár eléggé szerény eredmény, viszont ha a King tartja az eddigi színvonalát, akkor az egyenleg - és vele a pénzkivételek - folyamatosan nőni fognak a következő hónapokban.

Egyébként kezdem megismerni a King tippelési szisztémáját: ők nagyon erős csapatok náluk gyengébb csapatokkal vívott meccseit tippelik meg. A négy közül végig figyeltem a múlt hétvégi PSG és Real Madrid meccseket is: egyedül ezek a nagy sztárcsapatok képesek kiszámíthatóan arra, hogy a döntetlenre álló meccset akár még az utolsó pillanatban is, de a javukra eldöntsék (mindkét nagy csapat idegenben játszott most). Ha ez így megy tovább, reális lehet a King egyenlegnövekedése, s vele egy lassú, de biztos folyamatos nyereménynövekedés is. A King tippjeit azonban még mindig csak tesztelem, valójában nem játszom meg pénzzel, várok még vele.

Jelen pillanatban 2 ingyenes tippforrást tesztelek saját statisztikával, és folyamatosan keresem az új tippforrásokat is. A pénzzel is megjátszott portfólióba csak azok a tippforrások kerülhetnek be, melyek egy hónapig pozitív egyenleget teljesítettek volna, ha pénzzel is megjátszottam volna a tippjeiket. A portfólióba bekerült, de ott tartósan veszteséget termelő tippforrásokat kiveszem a portfólióból, mert a célom egy folyamatosan monitorozott, hosszú távon is nyereséges tippforrásokból összeállított portfólió kialakítása.

A tippforrások tippjeit kizárólag a magyar Tippmixpro.hu portálon játszom meg, így a fenti adatok a magyar ODDS-sal kalkuláltak. Azok a mérkőzések vagy fogadástípusok, melyek nem adhatók le a magyar oldalon, nem szerepelnek a számításokban.

A blog ingyenes és az is marad. Jelen blognak a hátteréről a legelső bejegyzésben olvashatsz:
https://tippnyero.blogspot.hu/2017/07/kirugas.html

Kérlek, ha ismersz olyan ingyenes tippforrást, amelynek jó a teljesítménye, juttasd el hozzám légy szíves, vagy írd be bármelyik cikk aljára kommentben! Köszönöm! Nem mindig tudok a kommentekre egyből válaszolni, de előbb-utóbb mindegyik kommentre válaszolok.

Engem itt érhetsz el: peter(pont)high111(kukac)gmail(pont)com
---
Minden héten értékelem a tippforrások teljesítményét.
Az előző értékelést (2017.10.08.) itt olvashatod el:
https://tippnyero.blogspot.hu/2017/10/eredmenyek-2017-oktober-8.html
A következő értékelést (2017.10.22.) itt olvashatod el:
http://tippnyero.blogspot.hu/2017/10/eredmenyek-2017-oktober-22.html

Köszönöm a figyelmedet, visszavárlak a jövőben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése