2017. október 12., csütörtök

A VIPbetadvice-nak teljesen elgurult a gyógyszere

Mielőtt bármit írok, hadd idézzem a sportfogadási tippeket küldő magyar VIPbetadvice legutóbbi levelét, melyet az ügyfeleiknek írtak. Mert hogy nagyon kibuktam rajta és fontosnak tartom, hogy megszólaljak az ügyben.

--- idézet kezdete ---
Nagyon fontos, hasznos ez a levél, melyből sokat tanulhatsz. Többek között arról, hogy mennyit ér a tétkezelési stratégia. Egy elégedetlen Klubtagunk levelét osztjuk meg veletek:
K. Ferenc Klubtagunk levele:

Szevasztok,
addig noszogattok, míg nekiállok véleményem rövid kifejtéséhez, bár lehangol, hogy ezt bizonyára nem teszitek közszemlére, noha nem rosszindulat szülte, ezért nem is árthat...

Általánosságban annyit: sok a rizsa uraim, nagy az önelégültség! Jóval több és nagyobb, mint amennyi illő volna, mint amennyit a teljesítményetek indokol. Persze, ti tudjátok, mennyi kell a tudatlan és tapasztalatlan mazsolák megdolgozásához... Volt alkalmam hozzájutni egy hónapon keresztül, kedvezményes akció keretében, az ezüst és a bronz csomaghoz és bizton állíthatom: amit kaptam - magas oddsok átlag 2-3-4 naponkénti eltalálása - , arra bármelyik öreg, gyakorlott tipszter képes. És ez most nem az "elemzői-szakértői csapat" fikázása, mert ez valahogy még rendben is van, többre csak kevesen képesek, hanem a szerény szolgáltatás árainak túlzó voltáé. Ugyanis feltűnően kilóg a lóláb, látszik a pénzéhség!

Ezt a 3 csomagot havi 15, 10 és 5 ezerért kellene árulni, úgy lenne igazán piacképes. Ha nincs elég gázsitok, játsszátok meg magatok is a tippeket, melyekben nyilván nagyon bíztok, pl. a befolyó előfizetési díjakból. A mérsékeltebb árakból akár tétemelésekre is bőven futná. Ez volna az igazi, a leghatásosabb reklámja tevékenységeteknek. Nem pedig a kispénzű szerencsétlenek beetetése, megvágása. Arról nem beszélve, hogy amennyiben az alacsonyabb díjakból is fial faszául a stratégia, később esetleg lehetne emelni, mert van mire hivatkozni. De így ez - már megbocsássatok - sima rablás!

Hozzáteszem még: az hagyján, hogy nincs minden nap tipp, de hogy éppen a hétvégék - amikor százszor bővebb, gazdagabb a kínálat fogadásra - maradjanak ki a válogatásból, az egyrészt öngól a részetekről, mert javítani lehetne a statisztikát, másrészt: egyszerűen nonszensz.

Röviden ennyi. Tőlem lehet ez akár vitacikk is, ha tökösek vagytok, kiteszitek, aztán lássuk a véleményeket.

Üdvözlettel:
K. Ferenc
Az ügyfélszolgálat válasza:

Kedves Ferenc!

Minden esetben a tiszta, nyílt, torzulásmentes kommunikáció hívei voltunk, vagyunk és leszünk. Ezért számoltunk be arról is, amikor nehéz szériát éltünk át, és nem voltak eredményesek a tippek. Ezért írunk sokkal többet a kockázatokról, mint bárki más. Ezért írjuk bele minden tipplevelünkben található tétkezelési stratégiába, hogy mik voltak a leghosszabb vesztő szakaszok teljes éles működésünk óta.

Természetesen nem tudjuk minden Klubtagunk levelét megosztani a teljes tagsággal, de a Tiédet meg fogjuk, mivel maximálisan látszik, hogy Te, kedves Ferenc azok közé tartozol, akik a saját fejük után mennek (ez a kommunikáció stílusából is látszik), és nem az ajánlott tétkezelési stratégiát választják, ezért jó példával szolgálsz arra, hogy mennyit jelent a tétkezelési stratégia. Valamint, mivel nem vagy elégedett, ezért egyértelmű, hogy nem alkalmaztad a tétkezelési stratégiát, vagy tévesen értelmezted azt. Minden előfizetőnknek lehetősége van kérni egyeztetést, szívesen fel is hívják őket a kollégák, akár hétvégén is, ha kérik, az általuk preferált, egyeztetett időpontban.

Megvizsgáltuk, kiértékeltük azt az időszakot, amikor Te Ferenc velünk játszottál, amikor tőlünk tippeket és tétkezelési stratégiát kaptál. Ez az időszak 2017.05.26 - 2017.06.24 között volt. Akkor lássuk a tényeket:

• Éltél az Ezüst promóciónkkal, azaz a Bronz áráért az Ezüstöt is kérted. 6.000 Ft-ot fizettél, és az Ezüst csomagunk tippjeit is megkaptad a Bronz tippek mellé.
• Ebben az időszakban a 7 alkalmas tétkezeléssel 127% pluszt termeltél / termelhettél volna a tőkédre, amennyiben alkalmaztad / alkalmaztad volna az ajánlott tétkezelési stratégiánkat.
• Pl. amennyiben Te, kedves Ferenc 100.000 Ft-tal indultál, 227.416 Ft-on kellett volna megállnod, ha helyesen alkalmazod a tétkezelési stratégiát.
• Ez annyit jelent egyszerűen, hogy 127.416 Ft-ot nyertél / nyerhettél velünk.
• Ez a 127 ezer Ft adózott és legális pénz, csak kiutalod és elköltöd, ha akarod, fordíthatod bármire, amire csak szeretnéd. Természetesen a 100 ezer Ft kezdőtőkédet is ugyanígy kiutalhatod.
• Valóban, ebben az időszakban hétvégén nem küldtünk tippeket, ezért elképzelheted, hogy most, hogy újra küldünk, mennyivel sebesebb a tempó!
• Amennyiben a továbbiakban is velünk tartottál volna, 25-én, tehát egy nappal (1 nappal!!!) később már 301.233 Ft-on állt volna az egyenleged.
• Természetesen most csak a 7 alkalmas tétkezelést, azaz a kockázatvállalóbb tétkezelést írtuk le, de azt gondoljuk, hogy a kockázatkerülőbb tétkezeléssel is jelentős nyereményt realizálhattál volna.

Még egyszer hangsúlyozni szeretnénk, hogy Te, kedves Ferenc 6.000 Ft-ért (hatezer forintért) kaptad meg mindezt, mert az akkori promóciónkkal éltél. WOW! És elégedetlen vagy. Erre nem tudunk mást mondani, kedves Ferenc, mint azt, hogy nem mindenkinek való a VIPbetadvice előfizetés. Vagy, ha mégis szeretnéd, nem szeretnél kimaradni, akkor nagyobb alázattal érdemes kezelni a sportfogadást, érdemes elolvasni a tétkezelési stratégiát, a weboldal többi részét, a kísérő leveleket, és ha valami nem világos, nem ciki, ha kérdez valaki. A célunk, hogy Klubtagjaink nyereséggel űzzék a sportfogadást, mi ezért mindent megteszünk, de nem tudunk segíteni azoknak, akik nem partnerek ebben.

Arra a felvetésedre, hogy szerinted drágák lennének a csomagok, szintén nem tudunk veled egyet érteni. Lehetőséged van arra, hogy a partnerprogram keretein belül akár a legmagasabb csomagot is elérd 6.000 Ft-ért. Ne feledd kedves Ferenc, mi legálisan működő, magyar cégként működünk, áfát, egyéb adókat fizetünk, mivel hosszútávon tervezünk. Folyamatosan fejlesztünk informatikai rendszereket a még eredményesebb elemzés, tippadás érdekében. El sem tudod képzelni, hogy mi mennyire komolyan vesszük az egészet! Te, mint Klubtag, csak az eredményeit látod annak, amit éppen bevezetünk, de nem látod, hogy mennyi munka van benne. De ez így van rendjén.

Nagyon hálásak vagyunk Neked is, hogy megosztottad velünk érzéseidet, meglátásaidat, véleményedet, és hogy azt a saját stílusodban tetted (és kérted is, hogy osszuk meg).

Eredményes fogadást kívánunk!

Üdvözlettel,
a VIPbetadvice.com ügyfélszolgálata

--- idézet vége ---

Nos, mérhetetlenül kibuktam ezen a kioktató, beképzelt és öntelt stíluson, amit amúgy a VIPbetadvice most már hónapok óta folyamatosan produkál, miközben a (legalábbis a legolcsóbb, ezáltal valószínűleg legnépszerűbb) Bronz csomagjukban az előfizetőik sorra veszítik el a bankrolljaikat.

Lényegében semmi mást nem akarok válaszolni a levélre, minthogy K. Ferencnek baromira igaza van!

Hogy a VIPbetadvice szerint K. Ferenc nem alkalmazza a tétkezelési stratégiát? Jézusom! Hát pont az a baj, hogy alkalmazza!

Hadd legyek én a VIPbetadvice emlékezete saját maguk helyett, és hadd szedjem össze, hogy mit is produkált eddig a VIPbetadvice tétkezelési stratégiája, legalábbis a Bronz csomagjukban az elmúlt egy évben!

1) A hivatalos verzió szerint a tétkezelési stratégiájuk 10 tippes, amellyel az alábbi eredményeket érte volna el K. Ferenc az elmúlt egy évben:

a) 2016. október 1-jén 100 ezer forinttal indulva K. Ferenc, pénzkivétel nélkül elment 125.979 forintig 2016. november 2-ával, majd egy 12-es veszteségsorozat elvitte Ferenc első 100 ezer forintos befektetését és az addigi nyereményeket 2016. november 13-án. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 1-0

b) Mivel K. Ferenc töretlenül hitt a VIPbetadvice-ban, ezért újra befizetett 100 ezer forintot a saját pénzéből, miután a veszteségsorozat véget ért (2016. november 18-án). Főhősünk ezúttal 165.293 forintig jutott el 2017. március 6-ig, amikor is egy másnap kezdődő 12-es veszteségsorozat újra elvitte második 100 ezrét is, az addig felhalmozott nyereményekkel együtt, 2017. március 25-én. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 2-0

c) Ferenc most már összehúzta egy kicsit a szemöldökét, hiszen nem csak az előfizetési díjat fizeti a VIPbetadvice-nak, de még veszít is a fizetett tippekkel, mégis úgy gondolta, ez véletlen volt és most már minden rendben lesz. Ezért a konyhapénzből elvett újabb 100 ezer forintot azzal a reménnyel, hogy ebből már tényleg elindul a jólét felé, hiszen a VIPbetadvice folyamatosan erről kommunikál, ahogy ők fogalmaznak, torzulásmentes kommunikációval. Holott a VIPbetadvice kommunikációja sajnos nagyon is torzulásos, hiszen Ferencünk 2017. március 28-án, a bukás utáni első nyerés után beszállva ezúttal 119.784 forintig tornászta fel a bankrollját, miután egy csinos 10-es veszteségsorozattal ismét elvette a harmadik százezrét is 2017. május 7-én. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 3-0

d) Ferencünk most már Ferenc pápához fohászkodott, hogy nagyobb szerencséje legyen, s mivel a VIPbetadvice folyamatos sikerpropagandája meggyőzte őt arról, hogy érdemes folytatni, 2017. május 9-én, az első nyerés után beszállt a negyedik százezer forintjával, amit már személyi kölcsönből vett fel. Itt Ferencünk 3,5 hónapos kemény munkával végre először megtermelte a bankrollját pluszban (201.792 Ft, 2017. augusztus 20.). Tételezzük fel, hogy az ünnepi hangulatban a tűzijátékot is végignézve kivette a plusz bankrollt, mint első büszke nyereségét. Azt érezte, végre egyenesbe jött, és ezentúl már minden rendben lesz. Fogadóiroda - VIPbetadvice 3-1

d) De jaj, mit tett a VIPbetadvice ördöge! Eme kis siker után, 2017. augusztus 24-én indulva, K. Ferenc azonnal elvesztette a bankrollt 2017. szeptember 7-én, egy rekord 15-ös veszteségsorozatban! Jajjj... jajjj... Fogadóiroda - VIPbetadvice 4-1

f) Ferencünk azonban továbbra is vakon bízva a  VIPbetadvice-ban, egyáltalán nem gondolva róluk, hogy tehetségtelenek, netán hogy direkt adnak rossz tippeket a magyar Szerencsejáték Zrt. titkos megbízásából, mert hogy ilyesmi együttműködés is létezik a piacon, visszatette a néhány napja kivett 100 ezer forintját az első nyerés után, 2017. szeptember 16-án. De óóóó.... hát milyen gonosz is a sors: egy, a jelen cikk írásakor még véget sem ért veszteségsorozat 2017. október 9-én elvitte K. Ferenc nyereményből visszatett bankrollját is, beállítva az egy év végeredményét: Fogadóiroda - VIPbetadvice 5-1

Ferenc mérlege tehát: 100.000 forint nyeremény és 500.000 forint bukta, azaz nettó 400.000 forint bukta egy év alatt, plusz a havidíjak, azaz összesen 472.000 forint.

2) Na de a VIPbetadvice, amikor nagyon gyengécskén állt, vont egy gyors mérleget és utólag kitalálta, hogy ha előfizetői a 7 alkalmas tétkezelési stratégiát követték volna, akkor egymillát zsebeltek volna be a Bronz csomag tippjeivel. Persze erről addig sosem volt szó, és miután ezzel a stratégiával is megbuktak, azóta sincs szó róla, de akkor lássuk, mire is jutott volna K. Ferencünk a VIPbetadvice tippjeivel a 7 alkalmas tétkezelési stratégiával, ami nagyobb hasznot hoz, de cserébe kockázatosabb is!

a) Ferencünk 2016. október 1-jén 100 ezer forinttal indulva már 2016. október 31-én elbukta volna azt, bár előtte az egyenlege 184.440 forintra nőtt volna. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 1-0

b) Ferenc töretlenül befektetett volna még egy százast az első nyereség után, 2016. november 2-án, amit 2016. november 9-én már el is vesztett volna. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 2-0

c) Ferenc nem hisz a mesékben, hogy a VIPbetadvice egy tehetségtelen csapat, ezért előkapta volna a harmadik százezrét és rohant volna befizetni a Tippmixpróra az első nyerés után, 2017. november 18-án. Itt Ferenc már megtermelte volna a bankrollt 2017. január 5-ére (207.862 Ft), amit ki is vett volna. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 2-1

d) Ferenc csodálattal áhítozott volna a megtáltosodott VIPbetadvice iránt, hiszen március 1-jén, a tavasz első napján újra megtermelte volna a bankrollt (210.937 Ft), amit újra kivett volna. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 2-2

e) Ferencünk tovább folytatta volna a felívelő szakaszt, de már nem sokáig. 2017. március 22-én bukott volna egy bankrollt. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 3-2

f) K. Ferenc nagyvonalúságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy visszatette volna az egyik 100 ezer forintját az első nyerés után, 2017. március 29-én. Fogadóiroda vagy VIPbetadvice? Győzzön a jobbik: ezúttal a fogadóiroda. 2017. május 4-én Ferenc bankrollja elillant volna. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 4-2

g) Mit volt mit tenni, Ferenc visszatette volna a másik megnyert 100 ezer forintját is az első nyerés után, 2017. május 9-én. Hiszitek vagy nem, azonnal elvesztette volna nyerés nélkül 2017. május 15-én. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 5-2

h) A nyeremény bankrollok elfogytával Ferencünk ismét a saját zsebébe nyúlt 2017. május 19-én. A szerencse csillaga itt Ferencnek ismét megengedte volna, hogy megtermeljen egy bankrollt (2017. június 10. 205.589 Ft), amit gyorsan kivett volna. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 5-3

i) Hogy ezt  milyen jól tette volna, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2017. július 20-án ismét elvesztette volna a bankrollt. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 6-3

j) De K. Ferenc harcos alkat, mint a jelenlegi miniszterelnökünk, így máris visszatette volna a nemrég elnyert bankrollt, 2017. július 22-én, az első nyerés után. Itt elég hamar összejött volna egy újabb bankroll, ami Ferencünket nem hagyta volna megérintés nélkül, ezért kivette volna azt (2017. augusztus 8. 203.010 Ft). Fogadóiroda - VIPbetadvice: 6-4

k) A sors azonban kegyetlen. 2017. szeptember 2, újabb bankroll bukás. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 7-4

l) K. Ferenc az első nyerés után rezzenéstelen pókerarccal beszállt volna egy újabb bankrollal a nyereményéből, ezúttal az utolsóval, az első nyerés után, 2017. szeptember 16-án. Ezt nagyon gyorsan elvesztette volna 2017. szeptember 25-én. Fogadóiroda - VIPbetadvice: 8-4

m) K. Ferenc töretlenül bízva a torzulásmentes kommunikációt folytató VIPbetadvice-ban, 2017. szeptember 28-án, az első nyerés után újra beszállt volna egy százezres bankrollal a saját zsebéből, amit 2017. október 5-én rögtön elvesztett volna. Ezzel az egy éves teljesítmény végeredményét a fogadóiroda állította volna be. Fogadóiroda - VIPbetadvice 9-4

Ferenc mérlege tehát a 7 alkalmas tétkezeléssel, betartva a VIPbetadvice sorok között javasolt tétkezelési stratégiáját: 400.000 forint nyeremény és 900.000 forint bukta, azaz 500.000 forint bukta egy év alatt, plusz a havidíjak, azaz összesen 572.000 forint.

És K. Ferenc a nettó 472.000 forint vagy nettó 572.000 forint bukta után írt a VIPbetadvice-nek egy felháborodott levelet, melyre a VIPbetadvice még sértődötten szétkürtölte az összes klubtagjának a levél szövegét és utána a kioktató válaszát, melyben azzal gyanúsították szegény K. Ferencet, hogy nem tartotta volna be a tétkezelési stratégiát.

Pedig pont azért írta a levelet, mert betartotta!

A VIPbetadvice vajon a Cseh 2-est nézi?

Ennél pofátlanabb hazugságot eddig csak politikusoktól láttam! A mostani politikusi gárda ebben egy különösen tehetséges bagázs, úgyhogy javaslom, hogy a VIPbetadvice a bankrollvesztő tippek küldése helyett kezdjen el inkább torzulásmentes kommunikációt végezni a politikai oldalon! Szinte mindegy is, hogy kormányon vagy ellenzékben, mert mindkét tábor megéri a pénzét (tisztelet a kivételnek).

Persze azt nem tudom megmondani, hogy az emberek így vagy úgy veszítenek majd többet a VIPbetadvice tanácsaival.

Én a magam részéről a VIPbetadvice-ot nem csak az eredményeik, de a torzulásos kommunikációjuk miatt sem javaslom senkinek továbbra sem! A tippjeiket jövő január végéig tudom nyomon követni, addig szól az előfizetésem, amit 1 évre előre vettem tőlük még január végén, mert akkor még bíztam a saját "hajmeresztő" stratégiámban a tippjeikkel szemben, de az már egy másik történet. Bár ne tettem volna!

8 megjegyzés:

  1. Vélemény: őszinte és lényegretörő

    Ezüst és arany csomagos megrendelésem volt náluk (vipbetadvice) egy-egy hónapig. Az időpazarláson kívül mást nem véltem felfedezni. Szerencsére vagyok olyan helyzetben, hogy ami összeget elvesztettem betudhatom tapasztalati pénznek vagy nevezzük tanulópénznek. Azért írom ezt a lényegre törő véleményt, mert egyre többször találkozok a honlapjukkal megosztva egy-két birka ember között, így úgy döntöttem, hogy ez mellett nem megyek el. Még a youtube-on is kidob reklámvideót a honlapjukkal meglinkelve. Ez mind szép reklám, csak mint belső ember, van rálátásom, hogy milyen manipulatív valójában. Legalább ne a 100 ezer Forintos átlagkeresetű csórók között hirdetnének mindenféle illúziókeltő felhívással. Ez nem nekik való, bár én még a gazdagoknak sem ajánlanám.
    Az áraikról kapcsolatban nem kívánok nyilatkozni, ugyanis, ha valaki kifog egy vesztes sorozatot még az is elég drága lesz ha ők fizetnek a megrendelőnek a tippért, hogy tegye meg azokat. Azonkívül a 75 ezres árat kicsit merésznek tartom. Szerencsére nem éreztem késztetést, hogy kipróbáljam, de egy akciójuk keretében mégis adtam nekik egy lehetőséget az ezüst csomag után. Ha jól emlékszem egy 18-as vesztő sorozattal indult a dolog, tehát a bizalmam hamar elszállt, bár utána is követte egy elég magas kétjegyű számú sor. Én az általuk az arany csomaghoz ajánlott öngyilkos kasszafelosztós felállást nem alkalmaztam. Főleg azzal a találati aránnyal, amik jöttek. Egy kaszinóban is jobbak az esélyek. Ha a találati arányt mérlegelem a két hónapos ciklus alatt, akkor a matek elég gyakori, hosszú vesztő sorozatokat ad ki, hétről-hétre főleg az arany csomagban, ahol még 11-es szorzóval is spontán megpróbálkoznak. Hát nem tudom minek, amikor a hármasok is gyakran elszállnak, de hát gondolom a havi átlagszorzókat kicsit meg kell emelni néha. Nagyon gyakran a tippjeikkel teljesen az ellentett történik sokgólos különbséggel.
    Másik dolog, hogy gyakorlatilag a tippmixen kívül más fogadóirodát meg sem említenek, holott sokkal jobb szolgáltatásokkal rendelkező irodák vannak. Tudom, hogy a tippmixet reklámozni kell, de már csak a szorzóik is viccesek, amelyekkel legtöbbször vissza sem jön egy vesztes sorozat összege, tehát az időpazarlásos elméletem még nyerésnél is beigazolódik. Mindemellett a csomag díját is vissza kell keresni, így elég magas mínuszból indul a kaland. A cash-out (kifizetés meccs alatt) lehetőségről sem beszélnek, ami ilyen találati aránnyal életmentő lehetne. Bár lehet, hogy a tippmixen még az sincsen.
    Gyakran kérkednek, hogy mekkora munkát fektetnek egy meccs kiválasztására, illetőleg a sikerességre. Ha a fizikát nézzük, sajnos elég rossz hatásfok jönne ki, amibe kétlem, hogy annyi munka van, mert nincs, aki azt elvégzi azért az eredményért. Épp erre hivatkoznak, hogy nincs pénzvisszafizetés. Pedig szerintem nem keveset tejel a tippmix a reklámért, de pénzvisszafizetés nincs, mivel a tippjeiket nyilván ők maguk is megteszik.
    Ezen véleményt (ha már így megírtam) máshol is megkívánom osztani, főleg ha látom felbukkanni a reklámjukat, amellyel gyakorlatilag ösztönzik az embereket a szerencsejátékra. Ez körülbelül olyan mintha a cigit reklámoznák, ami meglehet még illegális is. Sajnos nem minden ember olyan, mint én, hogy átlátja, gondolkozik és abbahagyja. Valaki nem bírja abbahagyni.
    Nem azért osztom ezt meg keresztbe kívánok tenni akárkinek is, hanem azért mert másnak akarok segíteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Demi!

      Köszönöm az őszinte sorokat, egyetértünk. A bejegyzésedre: nincs olyan lehetőség a Tippmixprón, hogy menet közben kiszállj a meccsből. A pontos válasz itt olvasható: https://www.tippmixpro.hu/segitunk/gyik , de ide is idézem:

      Visszavonható-e a fogadás, ha meggondoltam magam?
      Nem. A már játékba küldött fogadásokat nem lehet sem visszavonni, sem módosítani. Ezért minden esetben még a fogadás jóváhagyása előtt meg kell győződnöd arról, hogy a megjátszani kívánt eseményt és nyereményszorzót választottad-e ki.

      Üdvözlettel: Péter

      Törlés
  2. Szia!

    Emlékszel még, hogy milyen tippkezelési stratégiát ajánlott a VIPbetadvice?
    Az látszik, hogy nem sima Martingale, de gondolom valami hasonló lehet.

    Attól félek, hogy én is valami hasonlót találtam ki, amit alkalmazok is élesben. Annyi előnyöm lehet, hogy talán az én tippjeim nem olyan rosszak, mint a VIPbet advice. Bár még kicsi a minta, de eddig 50 szelvényből 4 volt a leghosszabb vesztes sorozat.

    Sajnos úgy érzem, hogy tétemelés nélkül nem lehet tartósan nyerni. Vagy legalább is én nem vagyok rá képes enélkül. Tudom, hogy kockázatos, de legalább ennél növekedést is látok :D
    Ahhoz hogy tétemelés nélkül is profit legyen, ahhoz iszonyat jól kell tippelni.

    Nemrég óta követem a blogod, látom nagyon sok mindent megpróbáltál, voltak is szép eredmények, de egyik sem hozta még meg az áttörést. Vagy? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Szeba!

      Köszi a hozzászólást! Régen sima Martingale volt, de minden tétemelés, ami nem a Martingale módszerén alapul, szintén magában hordozza a teljes egyenlegvesztés kockázatát. És - ahogy szoktam mondani - inkább előbb, mint utóbb. Nem javaslom.

      Valóban, az áttörést nem találtam meg. Az egyetlen várományos most a 900-as stratégia, mely igen hosszú veszteségsorozatnál tart. Ilyenkor az ember egyre kevésbé hiszi, hogy sikerülhet.

      Pedig eddig még mindig visszajött. Hát most meglátjuk majd... Mindössze 100 forintokkal játszom. Ezen max. a fogadóiroda bukhat igazából. :)

      Neked is azt javaslom, válassz tétemelés nélküli megoldást, mert a tétemelés biztos veszteséget hoz előbb-utóbb.

      Még egyszer, köszi a hozzászólást!

      Üdv.:

      Péter

      Törlés
  3. Sziaztok!
    Tétemelés alatt mit értetek. - ha van egy vesztes tipp, akkor emelém a tétet bizonyos összeggel( a Vipdevice 1.5 ajánl, ami átlag 3 oddsal max egy tét profitját hozza vissza, miközben a kockázatod óriási, akár egy 10-s 12-s vesztes szériánál, miközben az alapfogadás profitját hozza), a másik, amit ők ajánlanak, a- a nyertes fogadás után, oszd újra a tőkédet, - ez meg aztán kész halál, ha nincs elegendő tartalékod. és kockázat vállalási kedved. Én most azt néztem, meg, hogy mondjuk 1.6 x-val aránylag jól működhet, persze alacsonyabb kezdő összeggel, hogy lehessen bírni a náluk sokszor előforduló vesztes sorozatokat. üdv

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Piroska!

      Igen, a tétemelés alatt a VIPbetadvice esetében azt értjük, hogy tétet emelsz egy veszteség visszaszerzése érdekében. Ezt fontos megkülönböztetni egy olyan tétemeléstől, amelyben a kellő nyereség, mint a tétemelést megalapozó stabil bankroll háttér elérése után emelsz tétet a nagyobb nyereség érdekében, mivel a stratégia nyereséges.

      Hidd el, a VIPbetadvice által javasolt tétemelés a veszteség visszaszerzése érdekében még 1,6-os tétszorzó esetén sem működik, sőt, semmilyen tétszorzó esetén sem.

      Azt, hogy bármiféle tétemelés egy veszteség visszaszerzése érdekében biztos bukáshoz vezet hosszú távon, az alábbi posztban bizonyítom:
      https://tippnyero.blogspot.com/2019/05/bizonyitom-hogy-martingale-modszer-azaz.html

      Köszönöm a hozzászólást!

      Üdvözlettel:

      Péter

      Törlés
    2. Sziasztok!

      Na basszus...ugyan ezt találtam ki és játszok vele pár hónapja. Azt hittem feltaláltam a spanyol viaszt :D
      A bankrollt meg 2,3-szoroztam és úgy számoltam ki az alap tétet, hogy 9 vereséget viselel el sorozatban, a 10.-et már nyerni kell. Eddig 130 szelvényem volt és egyszer mentem el a 10. szevényig, kétszer a 9.-ig és egyszer a 8.-ig. Most sorozatban 6 vereségnél járok. Most kicsit megijedtem és áttérnék a te XD tippjeidre. De mivel eddig nyert, attól félek, hogy pont most fog veszíteni, ami neked még nem mínusz, mert az elejétől megraktad a meccseket, de én nem :D
      37 ezer forinton voltam, a 6 vereséggel 29 ezren vagyok. Durva, hogy az első 6 szelvény csak 8 ezret visz el, de a következő 4 már 29 ezret fog. Most nagyon elgondolkodtam, hogy itt abbahagyom...

      Törlés
    3. Szia Szeba! Bocs, hogy csak most reagálok. 110% biztos vagyok benne, hogy a tét emelése egy veszteségsorozatban, a veszteség visszaszerzésére érdekében, bankroll vesztéshez vezet előbb-utóbb. Valószínűleg előbb, de utóbb egész biztosan. A fenti linkről letölthetsz egy kalkulátort, amivel magad is láthatod. Remélem, segíthettem. Üdvözlettel: Péter

      Törlés