2020. január 11., szombat

Egy új stratégiával gazdagodtak a döntetlen portfóliók

Elvégeztem a szokásos havi ellenőrzést a legfrissebb adatokkal bővített teljes adatbázison, és mindössze egyetlen új döntetlen stratégiát találtam, a 165-ös számot kapta.

Úgy gondolom, az új stratégiák utáni bányászatok egyre kevesebb eredménnyel járnak majd a jövőben, hiszen ami ki akart jönni ebből, az nagyjából másfél év alatt már kijött. Ami csak másfél év után éri el a legalább 100 meccset, az valószínűleg nem lesz túl termékeny a jövőben sem.

Mindegy, azért csinálom tovább egyelőre havonta, és ha ilyen kevés új stratégiát találok, akkor majd legfeljebb negyedéves kutakodásra térek át.

A 165-ös döntetlen stratégia jelenleg - a múltbeli utolsó 20+20 meccsének eredményei alapján - éppen veszteségben van, így az egyenlegvédelem kikapcsolva tartja, de a teljes időtartományában 33,56 százalékos nyereséget ért el eddig, ami azért szép eredménynek számít. A legnagyobb egyenlegmélypontja -14,5 egységnyi tét volt, épp most, december 15-én, de azóta szépen feljött, ugyanis hét meccsből hatot nyert, amivel majdnem utolérte a legutóbbi egyenlegcsúcsot (amit még 2019. október 26-án ért el). Most mindössze 1,1 tétnyire van tőle, tehát ha a következő két meccse közül bármelyik nyer, akkor biztos, hogy új egyenlegcsúcsot ér el. A maximális napi tétszáma 4 volt. (Ezek az egyenlegvédelem nélküli statisztikák.)

Bár az egyenlegkarakterisztikájától nem vagyok elragadtatva, mert egy bizonyos sávban tartózkodik egy és negyed éve, de azért folyamatosan került új csúcsra eközben négyszer is, azonkívül nem zuhant be nagyon soha (14,5 egységnyi tétes maximális egyenlegcsökkenés egy döntetlen stratégiánál nagyon szép eredmény 143 meccs alatt.)



Amire nagyon vágyom, azok az új 1,7-es portfólióba tartozó stratégiák, de olyanok nem jönnek mostanában, utoljára ilyen tavaly októberben jött, egy darab, a 146-os stratégia.

Gondolkodom még azon is, hogy a két új tippforrást, a Forebetet és a Statareát is bevonjam valahogy ezekbe, de ennek a kettőnek még túl kevés adata van, hiszen csak  novembertől vannak meg visszamenőleg az adatok. Szerintem legalább májusig mindenképpen várni kéne velük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése