2020. január 5., vasárnap

Ezentúl egyetlen táblázatban átlátható az egyes stratégiák tippképzése

Reagálva egy olvasói bejegyzésre ezennel közzéteszem az egyes stratégiák tippképzését, hogy ne kelljen mindenkinek néha hajnalig várnia a Tippnyerő tippre, amely aztán reggel kezdődik. (Reggel 6-tól másnap reggel 6-ig tart nálam egy nap a sportfogadásban, igazodva a sportfogadási dátumvonalhoz, tehát amely időszakban azonos helyi dátum szerint kezdődik egy mérkőzés bárhol a Földön.)

Ennek a hátterét az adja, hogy december 15-től bevezettem, hogy az egyes portfóliókban a tippek elé teszem # jellel kezdve azt is, hogy azt melyik stratégia javasolta. Ezen az új, állandó oldalon pedig az is látható, hogy az adott stratégia (illetve az összes többi is) milyen szempontok szerint képzi a tippjét.

Ez mind arra jó, hogy valaki egy tippról utólagosan leellenőrizze, hogy az hogyan képződött, mind pedig arra, hogy ez alapján valaki saját maga is előállíthassa a Tippnyerő tippeket, ne kelljen azzal rám várnia. Arra is jó mindez, hogy a Tippnyerő tippekbe tartozó stratégiák alapadatai (tippképzés, portfólió, találati arányok) egyetlen oldalon átláthatóan szerepeljenek.

Az egyedüli probléma azoknál a stratégiáknál van, ahol a saját értékelő rendszerem eredménye is kell a tipphez, de addig is, míg közzéteszem azt a táblázatot, mely segít ezt kinyerni, addig bárki saját maga is elkészítheti ezt az alábbi leírás alapján, vagy egyszerűen kihagyhatja azokat a stratégiákat, ahol a saját értékelő rendszerem értéke minimum +20 százalék, vagy maximum -20 százalék, attól függően, hogy a fogadóiroda 1-es vagy 2-es kimenetelt jósol az ODDS-ok iránya alapján. (Ahol a táblázatban +100%, illetve -100% van, ott a saját értékelő rendszer eredménye nem szól bele a tippbe.)

A tippképzést leíró oldalon táblázatban láthatók az egyes stratégiák tippképzési kritériumai, a táblázat felett van egy magyarázat is rájuk vonatkozóan.

Az oldalon látható táblázatot néha frissítem majd, ha új stratégia érkezik, illetve amikor épp "arra járok" majd, hogy a táblázatban lévő találati arányra vonatkozó adatok lehetőleg minél frissebbek legyenek.

Az oldal linkjét elhelyeztem minden stratégia oldalán, illetve a blog asztali verziójának jobb oldalán is.

Ezzel együtt igaza van a kedves Olvasónak, illene előbb küldenem a tippeket, még akkor is, ha nem tartom magam tippadónak. Ha már csináltam egy ilyet, akkor felvállaltam vele azt is, hogy jogos elvárás, hogy ne a meccs előtt egy órával, hajnalban legyenek csak kint a tippek. Ezért törekszem majd a jövőben, hogy lehetőleg legkésőbb éjfélig kiküldjem a tippeket, még hétvégén is, bár azt nem ígérhetem, hogy ez mindig sikerülni fog. Az életmódom eléggé olyan ugyanis, hogy sokszor csak késő este tudok nekiállni a sportfogadásnak, ráadásul arra is rájöttem, hogy a fogadóiroda még az utolsó pillanatban is sok új meccset betesz, tehát érdemes vele minél tovább várni.

De a 22-23 óra körüli tippkiküldés szerintem még éppen ideális lenne. 

Azonban, akinek nagyon kritikus a hétvégi korai kelés (mint például nekem), annak azt javaslom, hogy ne várjon rám, hanem próbálja meg saját maga előállítani a tippeket, ehhez minden segítséget megadok itt: 1, 2, 3, 4, 5 (az ötödik készül). Ezek a linkek ezen az új, állandó oldalon is mindig elérhetőek maradnak, de beleteszem őket minden egyes havi értékelésbe is, ahogy eddig is.

Még egyszer, az új, állandó oldal elérése: Az egyes stratégiák tippképzése

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése