2019. május 28., kedd

Az inkubátorból élesedett a T2-101 döntetlen stratégia

Hosszú időszakon át ígértem és követtem a T2-101 döntetlen stratégiát a heti értékelésekben az élesedés feltételeire várva.

A múlt héten ez beteljesedett végre, így most útjára bocsátom élesben is ezt a stratégiát.

Ez egy közel 11 hónapos stratégia 2018. július 7-étől kezdve az adatgyűjtést rá. Az adatok 2019. január 6-ig visszamenőlegesek, addig tehát utólag választott optimális eredmények. Ezt követően nem tudott bár jelentősen megemelkedni, de nem is süllyedt vissza nagyon az egyenlege, ami azt jelenti, hogy életképes stratégiával állunk szemben. A legmélyebb egyenlegcsökkenése 16,45 egyenlő tétnyi volt.

16-szor döntött egyenlegcsúcsot a 270 meccse során 10 hónap és 3 hét alatt, ez alatt 10 ezer forintról, vagyis egy 10 tétes bankrollról 35950 forintra tornászta volna fel az egyenleget a legutóbbi csúcsig, és jelen pillanatban 32950 forinton állna. A bankrollra vetítve ez 229 százalékos nettó nyereséget jelent. 3,29 átlag nyerő ODDS mellett 32,96 százalékos találati arány jellemzi, 8,50 százalékos ODDS tartalékkal és 2,58 százalékos nyerési arány tartalékkal. Ezek a tartalékok nem mutatnak nagy távolságot a nyereségesség határától, de azért remélem, beválik majd a stratégia.

Itt látható az egyenleggrafikonja:


Ugyan egyszer elvesztette volna a bankrollt, vagyis egy tétnyit hozzá kellett volna rakni, plusz még egyet a következő tippre, ami már nyert volna, de egy döntetlen stratégiánál persze kevés is egy 10 tétes bankroll, amit mutat az is, hogy a legnagyobb egyenlegcsökkenése 16,45 egyenlő tétnyi volt, ezért 30 egyenlő tétnyi bankrollal indulok, amire nézve a haszon már jóval kisebb lett volna, 86,5 százalékos, de ebben a bankrollban jelentős tartalék van. Ha egy döntetlen stratégiánál egy 30 tétes bankrollt is elveszít egy stratégia, akkor ott szerintem nincs tovább, abba nem szabad többet beleölni, el kell felejteni azt a stratégiát. Azért, hogy ez a kockázat a lehető legkisebb veszteséggel járjon, ezért a Tippmixpro.hu-n elérhető legkisebb téttel, 100 forinttal indulok, így a kezdő bankroll mindössze 3000 forint. Legfeljebb ennyit bukhatok tehát vele, ám ha bizonyít, akkor ki tud majd emelkedni ebből a tartományból.

Tétkezelési stratégia: bankrolltól függően sávos, sávon belül a tét egyenlő. Induláskor a kezdő tét 100 forint.
Bankroll menedzsment: a bankroll induláskor a kezdő tét 30-szorosa, az az arány a későbbiekben nő. Pénzkivétel szintén a sávos stratégia szerint. Első cél a bankroll megduplázása.


A T2-101 stratégia oldala itt található, ezentúl ide teszem ki a tippeket:
https://tippnyero.blogspot.com/p/blog-page_27.html

A tippek visszamenőlegesen is kikerültek az oldalra az adatgyűjtés kezdete óta, a hírlevéllel pedig ezeket a tippeket is küldöm ezentúl.

A T2-101 tippjeit az alábbi módszerrel választom ki (a kiválasztott meccsnek minden feltételnek egyszerre meg kell felelnie):
  • bajnoki mérkőzés, a bajnokság fordulószáma legalább 6
  • fogadóiroda ODDS tartománya a hazai csapat győzelmére: 1,65-1,9 közt
  • Wettpoint.com tippje 12
  • Prima Tips mobilalkalmazás tippje 1
  • Sfstats.net tippje X
  • saját értékelő rendszeremben legalább 20 százalékos becslés a hazai csapat győzelme irányába

Sok sikert kívánok mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése