2019. május 23., csütörtök

Miért a Tippmixpro.hu-t ajánlom a Tippnyerő tippekre?

A Tippmixpro.hu egy kétségkívül és bizonyíthatóan kb. 10 százalékkal gyengébb nyereményszorzókat (ODDS) kínáló fogadóiroda, mint a legjobb fogadóirodák a neten.

Miért ezt ajánlom mégis a blogbejegyzéseimben rendszeresen?


Ennek több oka is van.

Egyrészt a Tippnyerő tippek a Tippmixpro.hu rendszerére vannak optimalizálva. Tehát az ott folyó bajnokságokra és mérkőzésekre lehet fogadni velük, függetlenül attól, hogy az a fogadás más fogadóirodáknál elérhető-e.

Másrészt, és ez egy nagyon fontos szempont, ha már a sportfogadás matekra épül: azért is hasznos lehet itt fogadni meg a tippeket, mert kizárólag a Szerencsejáték Zrt. oldalairól adómentes a sportfogadásból megszerzett jövedelem. Bármely más oldalról személyi jövedelemadót és egészségügyi hozzájárulást (eho) kell fizetni utána. Az ezzel kapcsolatos állásfoglalás itt olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján, de itt az ehóra nem térnek ki, ezért a Jogászvilág alábbi cikkét átolvasva derül ki a pontos adózási szabály: a - veszteségekkel nem csökkenthető! - bevételek 78 százaléka után 15 százalékos személyi jövedelemadót és 27 százalékos eho-t kell fizetni, azaz minden nyereményen 32,76 százalék az adóteher.

Ez pedig biztosan több, mint a Tippmixpro.hu jellemzően 9-10 százalékkal gyengébb ODDS-ai miatti veszteség más oldalakon elérhető bevételhez képest!

Bár lehet mellőzni a sportfogadással szerzett jövedelem adózását, de mivel a kifizetések elektronikusan történnek, egyetlen gombnyomással, akár évek múlva is utána tudnak nyúlni egy be nem vallott, de a banki elektronikus nyilvántartásban bizonyíthatóan fellelhető jövedelemnek, főleg, hogy kétmillió forint feletti pénzmozgást már biztosan megkülönböztetett figyelemmel kell követnie a banknak a törvény szerint, ám én attól tartok, ez kisebb összegeknél vagy több részre osztott összegeknél is megtehetik.

Tudjuk jól, hogy minden kormány, de a mostani különösen mohó, ha pénzről van szó, ezért én már meg sem lepődtem azon, amikor évekkel ezelőtt egy pénzügyi konferencián arról beszélt a NAV előadója, hogy bármely magyar bankszámlához hozzáférésük lesz a jövőben, és minden egyes pénzmozgást konkrétan nyomon tudnak majd követni. Bár a hölgy a céges számlákról beszélt, nincs illúzióm a magánszemélyek számláit illetően sem, főleg, hogy a magyar kormány az elsők között volt, amelyik kifejezte szándékát még évekkel ezelőtt a svájci banktitok feloldásával meginduló adatszolgáltatások iránt, melyből a magyar állampolgárok eltüntetett jövedelmei után próbált kutakodni.

Tudni kell azt is, hogy 2016, illetve 2017 óta bármely ország adóhatósága bármely más uniós tagállamban nyomozhat magyar állampolgárok külföldi számlái és annak pénzmozgásai után, nincs tehát külföldön sem biztonságban a pénzed.

Szerintem nem éri meg ilyen veszélyes környezetben eltitkolni a jövedelmet. 

Ha mégis el szeretnéd titkolni, akkor olyan megoldásokat kell keresned, melyek nem hogy Magyarországon, de még az Európai Unión is kívüliek és értelemszerűen nem érkeznek be elektronikusan nyomonkövethető úton sem az Európai Unióba. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy még mindig megéri-e, hogy "adómentesen" keress pénzt a sportfogadásból, vagy akkor már nem jobb-e az adómentes Tippmixpro.hu-n fogadni?

A Tippmixpro.hu választása harmadik okként egy személyes ok is egyben: a súlyos, az életemet és az egészségemet azóta is meghatározó anyagi problémáimat, ami miatt a sportfogadásba 2016. október 1-jén kényszerből belefogtam, a 2010. április 25-i országgyűlési választáson, minősített többség szavazására is felhatalmazást kapott kormány - vagyis az én szememben a magyar állam - okozta. Ezért az állami tulajdonban lévő Szerencsejáték Zrt.-től, vagyis a magyar államtól szeretném vissza is kapni a munkámban a magyar állam miatt elveszített pénzem.

Ez a blog tehát - bár remélem, egyáltalán nem látszik rajta - valójában egy legális háború naplója is a magyar állammal szemben, amelyben a magyar állam sokkal erősebb és professzionálisabb, mint én. Háborút ezért még nem tudtam nyerni eddig, legfeljebb csatákat. Akkor fogok tudni nyerni háborút is, ha nyereségbe fordulok.

A sportfogadásban a játékosok két százalékára mondják, hogy nyerni tud, az összes többi veszít. Én több körben, először 2016. október 1-től 2017. október végéig, majd - új lendülettel máig kitartóan - 2018. május 1. óta küzdök ebbe a két százaléknyi elitbe kerülésért, de a fizetős és az ingyenes tippadókban érzett csalódásaim miatt ma már kizárólag saját tippelőállítással foglalkozom. Ha ebből sem sikerül nyereséges pénzkereseti módszert kialakítanom 2019. december 31-ig, akkor - ahogy ígértem a tavalyi utolsó blogbejegyzésemben az újévi jókívánságok közt - abbahagyom a sportfogadást és vele ezt a blogot is.

A mai nappal bezárólag összesen - fogadóirodába és tippadóknak együtt - 766.227 forintot fizettem ki eddig sportfogadásra 2016. október elseje óta, ennek 30,7 százaléka tippadóknak fizetett pénz volt, a maradék ment a Tippmixpro.hu fogadóirodának. Most már "csak" 533 ezer forint veszteségen állok ebből a - számomra - irdatlan 766 ezres összegből, de a háborút csak akkor nyerhetem meg, ha ez a bő félmillió forint veszteség is eltűnik és - természetesen - azt követően is pénzt termelnek majd a Tippnyerő tippek.

Végül van még egy negyedik indokom is a Tippmixpro.hu választása mellett. Ez pedig az, hogy ha netán korlátozni kezdenének az interneten, mert netán nyereséges lennék, akkor be tudok menni bármelyik személyes fogadóirodájukba vagy bármelyik ügynökükhöz és névtelenül tudok tovább fogadni anélkül, hogy be tudnának azonosítani és korlátozni tudnának. Ezt a netes fogadóirodákkal nem lehet megcsinálni.

A sikeren, vagyis a háború megnyerésén tehát dolgozom megfeszített erővel ahogy eddig, úgy a jövőben is. És ne feledjétek, mindenkinek a Tippmixpro.hu fogadóirodát ajánlom! :)

Köszönöm a figyelmeteket, mindenkinek sikeres sportfogadást kívánok!

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Több helyen is azt írtad, hogy ha 2019 év végéig nem érsz el áttörést, akkor abbahagyod az egészet. Mi vett rá, hogy mégis folytasd?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Szeba! 2019 végén úgy éreztem, van remény. Aztán a remény tovaszállt..., ahogy a sportfogadásban lenni szokott. Utána megfogadtam, egy ideig nem lengetem be, hogy abbahagyom, mert komolytalanná válok vele. Igazából szeretem csinálni, csak az elkeseredettség diktálta, hogy abbahagyjam.

      Egyelőre folytatom... :)

      Köszi a hozzászólást! Szép napot Neked!

      Üdv.: Péter

      Törlés