2019. december 5., csütörtök

Két új stratégiával bővült a döntetlen portfólió

Ahogy ígértem, minden hónap elején megnézem a teljes, immáron több mint 14600 meccsből álló állományban, hogy vannak-e újabb stratégiai lehetőségek.

A kiválasztási kritériumom jelenleg 100 meccs és legalább 10 százalékos ODDS tartalék mutató. Utóbbi mutató a nyertes ODDS-ok átlagának a nyerési arány reciprokával történő elosztásával jön ki, és arra utal, hogy a nyereségességi határhoz képest az átlagos nyerő ODDS milyen további plusszal rendelkezik.

Jelen leválogatás nem hozott le új 1,7 ODDS hazai stratégiákat, viszont lehozott két új döntetlen stratégiát, melyek a T2-163 és T2-164 azonosítókat kapták.

Ezek találati aránya jelenleg a teljes döntetlen (tehát XD, X2 és XT) portfólióból egyből a második és harmadik legjobb találati arányú, persze ez idővel változhat. Döntetlen stratégia most egyébként rengeteg van, 1,7-es jóval kevesebb.

Mostantól ezek is szerepelnek az éles rendszerben, így meglátjuk, hogyan muzsikálnak majd.

A 2-es verziójú (jelenleg éles) Tippnyerő stratégiák a 116-osig voltak publikálva először, miközben azóta több körös bővítésben már a 164-es sorszámnál járnak az új stratégiák. És hogy ezekre, a bővítésekre igenis szükség is van, azt kitűnően mutatja, hogy a 2019. november 9-i új rendszerben a döntetlen (és X2) stratégiákban az egyik hármas nyerés pont ilyen új stratégiákhoz, a 156-os, 157-es és 158-as stratégiákhoz kötődik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése