2019. december 15., vasárnap

Mostantól beazonosíthatók a stratégiák a portfóliókban

A Tippnyerő tippek az FS stratégia kivételével portfóliók, ami azt jelenti, hogy nem egy, hanem több stratégiából állnak, és az új, 2019. november 9-től működő egyenlegvédelem a meccseredmények frissítését követően automatikusan kapcsolgatja ki a veszteségessé vált és be a nyereségessé vált stratégiákat a portfólión belül az utolsó 20 tipp mindegyikénél kiszámolt, az azt megelőző 20 tipp átlagos találati aránya alapján.

Eddig azonban nem lehetett tudni, hogy az adott tippet a portfólió mely stratégiája ajánlja.

2019. december 14-én szombaton a döntetlen portfóliók nagy vérfürdőt rendeztek.

Az XD 19,45 tétegységnyit, az X2 15 tétegységnyit, az XT pedig 8 tétegységnyit bukott. Aki mindhárom stratégia (pontosabban portfólió, csak én a portfóliókra is a stratégia szót használom) tippjét megjátszotta, az 42,45 egységnyi tétet bukott egy nap alatt, ezzel közülük egyedül az X2 maradt csak nyereséges egyelőre a november 9. óta bevezetett változások kapcsán.

Ezért mostantól a tippek sorában (mind a weben, mind pedig a hírlevélben) a portfóliók tippjeit egy # jellel kezdem, mely után a portfólión belüli stratégia azonosítója jön, mely egy két- vagy háromjegyű szám. 

A stratégia azonosítójának feltüntetése azt a célt szolgálja, hogy a stratégia beazonosítható legyen a portfólión belül, így akik követik a Tippnyerő tippeket, azok választhassanak tippet ezentúl a portfóliók stratégiái közül, vagyis a portfólión belül is.

A döntetlen portfóliókban a veszteség amúgy természetes, itt a nyereség a ritkább, bár akkor kiugró, főleg a kötéses stratégiáknál (XT, X2), persze attól még az ember nem szeret egy nap 45 egységnyi tétet veszíteni, főleg, hogy ezt a nyereséget mostanában - a megváltozott tippkiválasztási verzió óta - amúgy is lecsökkent számú tippel érték el.

Szóval fel a fejjel, lesz ez még jobb is, de ilyen veszteségek sajnos vannak a sportfogadásban, ráadásul a három kimenetel (1, X, 2) közül a döntetlen a legnehezebb megjósolható kimeneteltípus.

Aki inkább távol maradna a döntetlen stratégiák jövőbeli hasonló beszakadásaitól (cserébe a nagy nyereményekről is), és valami biztonságosabb fogadástípust keresne, annak az 1,7 és FS stratégiákat ajánlom, melyek ezen a napon is remekül teljesítettek, igaz, itt sokkal kisebb hozam érhető el, mint a döntetlen tippeknél.

2 megjegyzés:

  1. Szia Péter!

    Én egész decemberben a sok kicsi sokra megy elvet követve, kizárólag az 1,7 és FS tippeket tettem. Pozitív eredménnyel, szóval egyelőre maradok is ennél a módszernél :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kildaros!

      Köszönöm a visszajelzést, örülök, hogy ilyen bölcs vagy. Én bizony megjátszottam volna, ha lett volna rá pénzem... De a végeredmény mindkettőnknél ugyanaz. :)

      Reméljük, ma is hízik majd az egyenlegünk! :)

      Üdvözlettel: Péter

      Törlés