2019. december 3., kedd

Miről szólnak és hogyan működnek a Tippnyerő tippek?

Most, hogy az FS stratégia is módosult, már nem szeretnék hozzányúlni egyik stratégiához sem, hacsak a sors nem kényszerít rá.

Mivel nagyon sok változás volt az elmúlt fél évben, ezért az új Olvasóknak, illetve azoknak, akik nem akarták lekövetni ezeket a változásokat az elmúlt időszakban, ezen a ponton szeretnék egy rövid áttekintést adni, hogy milyen Tippnyerő tippek vannak most és ezek pontosan hogyan működnek.

A Tippnyerő tippek egy teljesen zöldfülűként 2016. október elsejétől kezdett, hosszas (bő másfél éves) lidércnyomásos és csalódással, veszteséggel, lelki mélypontokkal teli útkeresés végén alakultak ki 2018. május 30-tól kezdve, először még emberi döntéssel, majd 2018. június 23-tól kezdve egyre inkább, 2018. szeptember 1-től pedig már 100 százalékban gépi becslés, tehát matematikai algoritmus alapján, egy teljesen saját magam által kitalált módszerre alapozva.

A Tippnyerő módszer lényege, hogy gépi algoritmusokkal dolgozó tippadó portálok (Wettpoint.com, Bettingclosed.com, Primatips.com, Sfstats.net, Forebet.com, Statarea.com) tippjeit vetem össze, mellé teszek egy saját kimenetelbecslő rendszer értéket és ezekből válogatom le a nyereséget hozó tippkombinációkat.

Persze ennek kialakítása sem ment simán, a rövid összefoglalót itt lehet elolvasni az első időszakról. De a lényeg, hogy az elképzelésem végül mégis csak révbe ért: mivel nem voltam hajlandó feladni, sok-sok további, jelentős kudarc után végül az áttörést egy új tétkezelési stratégia, az általam sávos tétnek nevezett megoldás, és hozzá az XT-nek hívott, döntetlenre épülő, hármas kötéses, bajnoki labdarúgó meccsekre alapozott stratégia hozta el, melynek bár több finomhangolása is történt azóta, de az XT végig nyereséges maradt az indulása óta.

Ennek oldalvizén jött létre az X2 stratégia, mely ma már csak kettes döntetlen kötésekből áll, 2019. november 9-től teljesen azonos alapból válogatva a tippeket, mint az XT esetében, illetve az XT és X2 stratégiáknak ugyanabból az alapból válogatva létezik egy egyes kötéses változata is, ez az XD stratégia.

Mindhárom döntetlen stratégia azonban egy portfólió tulajdonképpen, mely több, korábban sikeres tippkombinációból álló stratégiákból áll össze. Azért, hogy ezek ne csak a múltban legyenek sikeresek - ami gyakori probléma a sportfogadásban, mármint a leromlás, ingadozás -, ezért 2019. augusztus 30-tól egy egyenlegvédelem is része a Tippnyerő tippeknek, mely már csak olyan stratégiától enged be éles tippet a rendszerbe, amelynél az elmúlt 20 mérkőzésből képzett utolsó 20 meccs nyerési átlaga (tehát összesen az utolsó 40 meccs adatai alapján) a nyereségességi szint felett van. Ez a döntetlen stratégiáknál egységesen 30 százalékos találati arány. 2019. november 9-től már teljesen automatikusan működik ez az egyenlegvédelem: amint frissítem a legutóbbi eredményeket, az értékeket azonnal újraszámolja a rendszer, és kikapcsolja a veszteségessé vált, viszont bekapcsolja a nyereségessé vált stratégiák tippjeit.

Az XT, az X2 és az XD alapja teljesen közös tehát, de közülük napi egy tippig csak az XD-nek van tippje aznap. Legalább napi kettő, azonos stratégiából származó tippnél már az X2-nek is, ha pedig legalább három tipp is akad azonos stratégiától aznap, akkor az XT-nek is van tippje aznap. Mivel a portfóliókban egy tippet - akár kötéseset is - több stratégia is ajánlhat, ezért egy tipp többször is szerepelhet a tipplistában. Ezeket érdemes lehet ilyenkor annyi egységnyi téttel megfogadni, ahányszor szerepelnek.

Döntetlen stratégiák jellemzői


Mielőtt ezt a szakaszt elolvasod, érdemes elolvasni az autodidakta módon, saját magam által a sok kudarc árán felfedezett, megtanult és a tudásomba beépített sportfogadási alapokat, melyet itt írok le. Ez egyfajta alaptétel-lista a sportfogadásról, vagy "biblia", amelynek ismeretét a továbbiakban feltételezem.

A döntetlen stratégiák kockázatos stratégiák, cserébe többet képesek nyerni, mint a kevésbé kockázatosak. A döntetlenek a legnehezebben megjósolható kimenetelek egy mérkőzés esetében, ezért itt sok veszteség gyűlik össze, mire nyer a stratégia. Ez normális. Viszont utána sokszor csoportokban nyer, behozva minden addigi veszteséget és még nyereséget is termel.

Ezért a döntetlennél viszonylag sok pénz kell a kezdethez, hogy finanszírozni lehessen a stratégia kezdeti veszteségeit. Később ez már a nyeremény terhére történik majd, de ekkor is kell majd a pénz a háttérben.

Ez főleg igaz akkor, ha a tippeket összekötjük kettes, vagy hármas kötéssé, hiszen itt már egyszerre kell nyernie mindkét vagy mindhárom tippnek. Viszont minél több tippet kötsz össze, annál nagyobb a nyeremény. Mivel a döntetlen Tippnyerő tippek alapja azonos, ezért ha például nyer egy hármas kötés az XT-ben, akkor nyer az X2-ben is két kötés, és az XD-ben is három egyes kötés, ami együtt mintegy 50 tétegységnyi nyereményt jelent egyszerre.

Persze ehhez mindháromhoz külön-külön bankroll szükséges, ezért aki nem akarja megjátszani párhuzamosan mindhármat, az választhat egyet vagy kettőt is közülük. Minél kisebb a kötésszám, annál gyakrabban nyer a stratégia és annál kisebb bankroll szükséges hozzá.

Még egyszer hangsúlyozom, a döntetlen stratégiáknál az a normális üzletmenet, hogy veszít, ettől nem kell megijedni, vagy egy-két vesztés után abbahagyni a fogadásokat. Ez a stratégia hosszú távon nyereséges csak, amit előre be kell kalkulálni és bírni kell idegekkel is. Csak akkor kezdd el, ha ezeket elfogadod!

Hazai stratégiák jellemzői


A Tippnyerő stratégiák közt van két hazai (1-es) győzelemre tippelő stratégia is. Ezek között jelenleg nincs kötéses változat, bár az XD -> X2 és XT mintájára később lehet majd ezekből is kettes, hármas kötéseket képezni. Jelenleg egyébként azért nincsenek kötések belőlük, mert ritkán van sok tippjük egy nap.

Közülük az 1,7 stratégia még ritkábban ad tippet, mint a másik, az FS stratégia. Mindkét stratégia jellemzője azonban, hogy viszonylag sűrűn nyer (persze mint minden a sportfogadásban, ez is ingadozik!), ezért kisebbek a veszteségek, és kisebb összegből is el lehet indulni velük. Továbbá nem annyira idegtépő a veszteségek elviselése. A döntetlen stratégiákhoz képest kisebb kockázatért cserébe itt kisebb a hozam is.

Az 1,7 és FS stratégiák szintén portfóliók, és ugyanúgy rendelkeznek automatikus egyenlegvédelemmel, mint a döntetlenek. Itt az egyenlegvédelem be/kikapcsolási határa 58 százalékos találati arány az elmúlt 20 mérkőzésből képzett utolsó 20 meccs nyerési átlaga tekintetében (tehát összesen az utolsó 40 meccs adatai alapján, az egyenlegvédelemről részletek itt).

Az egyenlegvédelem mind a döntetlen, mind a hazai stratégiáknál csak a nyereséges, de legfeljebb összesen 10 legnyereségesebb stratégia tippjeit engedi élesbe. A döntetlen és hazai portfóliókba kerülő stratégiákat minden hónapban kutatom az elmúlt havi adatok alapján, az adatgyűjtés kezdete óta gyűjtött teljes sokaságból (2018. május 1-től kezdve ez több mint 13 ezer mérkőzés azok tippjeivel az egyes tippforrás oldalakról). Merítés bőven van, hiszen - a később megtalált Forebet.com és Statarea.com oldalakkal nem is számolva - összesen 49128 variációjuk van a tippkombinációknak.

A Tippnyerő tippek rendszeresen frissülnek a saját oldalaikon (lásd a fenti linkeken az egyes stratégiák neve mögött, vagy az asztali változatú weboldal jobb szélén), amelyekről a tippküldő hírlevélre is fel lehet iratkozni, továbbá bárki saját maga is legenerálhatja ezeket a tippeket az alábbi útmutatók alapján: 1, 2, 3, 4, 5 (az ötödik még készül).

A Tippnyerő tippek egyedi fejlesztésére azért került sor, mert az első bő másfél évben rengeteg tippadóval kísérleteztem, voltak köztük ingyenesek és fizetősek is, de egyikkel sem tudtam hasznot termelni. Végső elkeseredésemben fordultam a saját tippgyártás felé, ez volt a legutolsó esély, amit mindenképpen el akartam kerülni előtte. Végül ez lett az egyetlen megoldás, mely azonban még mindig nem kiforrott és még mindig bizonyításra vár. De már legalább vannak okok a bizakodásra. :)

A Tippnyerő tippek rendszerének része továbbá a már említett sávos tét és az egyenlegvédelem. Ezek a sajátosságok együtt adják a már amúgy sem szokványos Tippnyerő tippek másoktól teljesen eltérő, egyedi rendszerét, irányvonalát, logikáját.

A sportfogadásban a fogadóirodát legyőzni szinte lehetetlen, aminek elsősorban matematikai okai vannak. A fogadóiroda egy vér profi és a legjobb matematikusokkal kialakított komplex rendszerrel felvértezve áll szemben az egyszeri fogadóval, akinek egyáltalán nem áll rendelkezésére sem tudás, sem erőforrás felvenni a harcot ezzel az egyébként embertelen rendszerrel. Azért írom, hogy embertelen, mert a fogadóiroda maximálisan azt a látszatot igyekszik kelteni, hogy lehet nyerni ellene, miközben mindent megtesz ebben az egyenlőtlen és neki meredeken lejtő küzdelemben, hogy ne lehessen ellene nyerni. Erről árulkodnak a Szerencsejáték Zrt. évről évre rekordot döntő nyereségi adatai is, melyet bárki ellenőrizhet az interneten (Szerencsejáték Zártkörűen Működő Részvénytársaság név alatt).

A Tippnyerő tippek egy rendszeresen vezetett blog is egyben arról, ahogy a fent ismertetett - és bárki által leutánozható - tippgenerálási módszert - és vele a fogadóiroda erős tudásával felépített, komplex számítási teljesítménnyel rendelkező rendszerével szembeni nyerést - egy matematikához korlátozottan értő, a talán (?) nyereséges sportfogadást autodidakta módon, iszonyú sok kudarc, lelki, valamint anyagi mélypont árán, három év keményen végigdolgozott sokezer munkaórájával kitanuló ember a korlátozott tudásával és 1,1 GHz-es órajelű, N3350-es Intel Celeron processzorral és 8 GB RAM-mal felvértezett laptopjának számítási teljesítményével kívánja elérni. :)

A Tippnyerő tippek teljesen ingyenesek, és a jövőben sem fogok érte pénzt kérni, beleértve a blog elérését is. Hiszek abban, hogy azok az igazán jó tippek, amelyeknél a tippek készítője a jó tippekben érdekelt, ennek az útját kutatja, és ebből él, ellentétben azzal, aki az érdekeltségét inkább a minél több előfizető begyűjtése felé tolja - nyilván a tippek nyereségességének és kimunkáltságnak rovására.

Köszönöm a figyelmed!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése