2018. június 5., kedd

1,7-es tippem - 2018. június 5. kedd

Az alábbi blogbejegyzésem alapján 2018. június 5. keddre adott tippem:

2018-06-06 01:30:00 Labdarúgás, Brazil 2. CSA - Guarani 1,72


A tipp: 1 (hazai csapat nyer)
FRISSÍTÉS: 1-2, VESZTETT. Meglepődtem, amikor a 60. perc táján átvette a vezetést a vendégcsapat pár perc leforgása alatt. Az ODDS-ok rendkívül megemelkedtek, a CSA ODDS-a a tegnapi nap végén már 2,3 körül volt, aminek nyilván volt valami oka, amiről én nem tudok. Tehát ilyen értelemben ez a meccs be sem került volna a listámba. Ezzel szemben a másik esélyes meccsen a Coritiba győzött, de ott nem is emelkedett az ODDS a meccs előtt. Persze tökmindegy, a focit gólra játsszák. Kíváncsi vagyok, hogy muzsikál a Portland hajnalban, ott változatlan az ODDS. (Továbbra sem javaslom, hogy megjátsszátok a tippjeimet, nem akarok senkinek sem csalódást okozni.)

<<< Előző napi tipp.
Következő napi tipp. >>>

Itt is van egy kis bizonytalanság, hiszen a CSA is kikapott a CRB-től például nem túl rég, amely egy gyenge csapat, igaz, csak az idény kezdetén és csak 1:0-ra, bár a saját otthonában. Kikapott a lejjebb lévő Figueirensétől is nemrég, de a Guarani még lejjebb van, így azt le kell tudnia győznie az otthonában.

A másik leginkább esélyes meccs még a Coritiba - CRB, ott viszont több bizonytalanságot érzek, így akkor már marad a CSA - Guarani összecsapás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése