2018. június 6., szerda

1,7-es tippem - 2018. június 7. csütörtök

Az alábbi blogbejegyzésem alapján 2018. június 7. csütörtökre adott tippem:

ma nincs tipp.

<<< Előző napi tipp.
Következő napi tipp. >>>

Két darab 1,7-es ODDS tartományú mérkőzés van erre a napra mindössze a bénagyenge Tippmixpro.hu kínálatában, két brazil meccs, de mindkettőnek igen gyenge a tippelhetősége, ezért inkább nem publikálom.

Az egyik a Fluminense - Flamengo, a másik az America MG - Atlético MG. Egyik sem az a jól megfogadható tipp. A Flamengo bár listavezető, de egyáltalán nem biztos a győzelme, hiszen nemrég a jóval gyengébb Chapecoense verte meg őt (a Chapecoense) otthonában, a Flamengo pedig a saját otthonában csinált döntetlent a szintén hasonlóan gyenge Vascoval.

Lehet ugyan, hogy győzni fog a Flamengo, amely most idegenben játszik, de erre nem mernék mérget venni. (Az esély persze a Flamengóé.)

2 megjegyzés:

  1. Szerintem rossz a kiindulasi alapod a fogadasaidat illetöen.Raernel akkor otthon kinlodni fogadasokkal, mikor mar egyreszt tuti a dolog, masreszt annyit nyertel mar egyeb helyeken, hogy nehezkes lenne a penz legalizalasa. Havi 100ezer ft mondjuk meg nem az a kategoria amit barki eszrevesz es szamonker rajtad es ettöl is messze vagy meg, bar en erösen drukkolok neked.Raadasul a külföldön szerzett nyereseg is legalis.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Jamie! Egyetértek, hogy nem tűnnék fel az államnak egy kisebb összeggel, de ettől még nem akarom, azt szeretném, hogy teljesen nyugodtan aludjak. Azonkívül van az a perverzióm, ami egyben önsorsrontó is, tudom, hogy a magyar államtól szeretném ezt a pénzt. Valószínűleg nehéz engem megérteni, mert látszólag a saját pénztárcám ellen vagyok, de én ebből a szorongatott helyzetből szeretnék nyerni. Köszönöm, hogy drukkolsz és köszönöm a hozzászólást! Üdv.: Péter

    VálaszTörlés