2018. június 28., csütörtök

Svájc - Costa Rica 2:2

Amikor ránéztem a meccsre, kb. 19. percben, és láttam, hogy Costa Rica 4-szer lőtt kapura, s közben Svájc egyszer sem, mindjárt tudtam, hogy rossz meccsre tettem.

Ezzel együtt Svájc belőtte az első gólt az első félidőben, és megnyugodtam, hogy Costa Rica fölénye mégsem váltható gólra.

Aztán persze Costa Rica egyenlített, a vébén először rúgva gólt, de a második félidő végén Svájc végre lőtt egy gólt, végre 2:1, már csak pár perc volt hátra, erre mi történt? A 90+5. percben tizenegyes Costa Rica javára, amit természetesen belőtt, és így 2-2-vel zárult a mérkőzés!

Tehát Costa Rica 2 gólt lőtt annak a Svájcnak, amelyik legyőzte azt a Szerbiát, amelyik legyőzte Costa Ricát.

És akkor Costa Rica a vb-n először rúg gólt Svájcnak, persze mindjárt kettőt is, mely nekem már rossz.

De ez miért van? Miért van az, hogy egy világgyenge Costa Ricát gólrugás nélkül veri mindenki, s aki megverte, azt még megveri Svájc, majd akkor, amikor már Costa Rica biztosan kiesett, Svájccal döntetlent csinál két gólrúgással, melyből az egyik egy legutolsó percben lőtt tizenegyes?

És miért van az, hogy két egymás utáni ilyen meccsre fogadok, mint a nap legbiztosabb meccse?

Jól éreztem szombaton, egy fordulat volt a Lilleström meccse. Most ugyanis egymás után legalább háromszor kéne nyerni, hogy visszaálljon a tervem, a háromból két nyert meccs.

De ilyen Haugesundok és Svájcok után ez csaknem lehetetlennek tűnik.

Nagyon el vagyok most keseredve... Abba kéne hagyni ezt az egészet, ebből tényleg csak a fogadóiroda jár jól.

Ráadásul itt most kivételesen fogadhattam volna DNB-re (döntetlennél tét visszajár), de teljesen kiment a fejemből, miután a Tippmixpro.hu-n nem ehhez vagyok szocializálódva.

Svájc - Costa Rica 2:2, istenem!








8 megjegyzés:

  1. Na ezen most tényleg ne idegeld fel magad. Szerintem a világon nagyon-nagyon sokan buktak ezzel a mérkőzéssel, iszonyú sok helyen láttam fogadási ajánlatnak. Ez most ilyen lett és kész :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Kildaros! Koszi. :) Udv.: Peter

    VálaszTörlés
  3. Kezded talan sejteni, miert alltam ra a döntetlenekre.Nagyon sok ilyen jellegü tippem ment el anno, es ha bejön sem fizet jol.

    VálaszTörlés
  4. Talán nem volt véletlen az a 11-es. ".....Svájc képes elkerülni a brutál nehéz felső ágat... Nem kell más hozzá, mint egy X Costa Rica ellen és be vannak betonozva a 2.helyre a másik meccstől függetlenül... Ez lényegesen jobb utat jelenthet, amivel akár elődöntőig is mehetnek kis szerencsével."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennyi, penzröl, hirnevröl, dicsösegröl van itt szo.

      Törlés
  5. http://www.origo.hu/sport/vb/2018/20180628-svajc-costa-rica-ongol-tizenegyes.html

    VálaszTörlés
  6. Egyszóval fel a fejjel Péter! Ez egy kitűnő tipp volt és Costa Rica még azt a nyamvadt tizenegyest sem tudta berúgni. Egy szerencsétlen öngól volt, ennyi.

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok! Koszonom a hozzaszolasokat! Lehet, hogy nem fog sikerulni a tervem, hogy nyeresegesen fogadjak az 1,65 es 1,9 kozti ODDS-okra a Tippmixpro.hu-n, de nem adom fel ilyen hamar a koncepciomat. A dontetlenekkel tenyleg baj van, de kiszamoltam, ha ezekkel a tippekkel dontetlenre gyurnek, mar reg befurodtem volna. Igazabol semmi gond nem lenne, ha lenne DNB (dontetlen eseten tet visszajar) fogadastipus a Tippmixpro.hu-n, mert akkor harom vesztes tippem lett volna mindossze, tovabbi negynel meg nem lett volna se nyereseg, se veszteseg, a tobbi ODDS meg magasabb lett volna. A Svajcnal viszont teljesen elfeledkeztem a DNB-rol, pedig pont lehetett volna, es jo is lett volna. A masik, hogy elfeledkeztem arrol, hogy itt taktika is lehet az X, epp ma olvastam egy cikket, Omega kuldte at nekem, ahol az Anglia-Belgiumnal varhato ugyanilyen taktika, csak ott a vesztesre is akar. Teljesen kiboritott a 95. percben berugott 11-es Svajc ellen, Costa Ricatol, meg ma is a hatasa alatt vagyok, mert nagyon nehez lesz visszanyerni azt, ahol ket meccse meg tartottam, zsinorban kene haromszor nyerni. Raadasul a nyar miatt iszonyu gyenge a valasztek, meg holnapra, pentekre sincs normalis meccs a kinalatban. Harom viszonylag eros meccs van, de mindenhol szulethet meglepeteseredmeny, ezert inkabb kihagyom. A Wettpoint es a Bettingclosed sem latja oket egyertelmu kimenetelnek. Remelem, szombatra lesz normalis tipp, es az vegre gyozni fog, mar nagyon kene. Holnap este fogom a szombati meccseket elemezni, kiteszem majd, ha talalok jo eselyu meccset. Udvozlettel: Peter

    VálaszTörlés