2018. június 10., vasárnap

Új oldalon az 1,7-es tippek 2018. június 11. hétfőtől

Még nem tudom a végeredményt, hogy hogyan hasított a Freesoccertip.net a mai nappal bezárólag, ami inspirált arra, hogy kínomban saját tippeket gyártsak, de úgy döntöttem, hogy egyelőre folytatom a tippeket, már csak kíváncsiságból is, aztán majd meglátjuk, mire jutok velük.

A tippek táblázatszerűen az alábbi állandó oldalon jelennek meg, 2018. május 30-tól kezdve, amikor is ezt az egészet elkezdtem:
http://tippnyero.blogspot.com/p/blog-page.html

Én nem tartom magam tipsternek. Viszont kínomban kénytelen vagyok csinálni valamit, hogy végre történjen valami előrelépés, mert 2016. október 1. óta, amikoris belefogtam a sportfogadásba, csak a veszteséget termelem. Tipsterekkel és anélkül is. Több százezer forintom bánja már ezt a kalandot, aminek jó részét tehetségtelen tipstereknek fizettem ki, mint a VIPbetadvice, vagy az Álomtippmix.

Az a baj, hogy jó és megbízható tipster nincs, még a fizetősek közt sem találtam eddig. És egyre kevésbé vagyok nyitott arra, hogy találok. Egymilliárd légy nem tévedhet, és én már néha úgy érzem, egymilliárdszor kipróbáltam másokat, de soha nem vált be semmi.

Fogalmam sincs, ennek mi lesz a vége, de kénytelen vagyok kockáztatni, és saját magamban bízom a legjobban, úgyhogy ez is egy lehetőség.

Majd még írok ezekről a saját tippekről, meg úgy a gondolataimról is, amit az eddigi tipsterekről gondolok, illetve amilyen  tapasztalatokat szereztem.

A hétfői tippet már csak a táblázatban találjátok. Ismétlem, nem vagyok tipster, kínomban csinálom ezt az egészet. Ez egy saját kísérlet, mindenki csak a saját felelősségére kövesse a tippeket, és rám ne haragudjon, ha veszít, mert én minden tőlem telhetőt megteszek a lehető legoptimálisabb tippekért, és ha nem érzek ilyet, akkor inkább nem is teszek ki tippet. Kockázat ezzel együtt minden tippben van, főleg 1,7-es ODDS-nál!

Hajrá!

2 megjegyzés:

  1. Jo az irany...

    Nemi szemelyes meglatas a tippeleshez; gyakori a forditott eredmeny, tehat ha otthon kikap, idegenben gyöz egy csapat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Jamie, ezer koszonet, minden dicseret jolesik, mert annyira bizonytalan vagyok, hogy jo uton haladok-e. Amiket irtal, azt en meglepetesmeccsnek hivom, es ezek elore sajnos kiszamithatatlanok. Ahogy a szombati Haka-Jyvaskyla meccs is. Rendesen depresszios voltam utana, hogy veszitett ez a tippem, amikor masok kozul valasztottam ki, melyek persze nyertek. Azon leszek, hogy ezeket a minimalisra csokkentsem. Udv.: Peti

      Törlés